Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Kizlar adanaya gidip gelmem sorun olur dedi esim bugun adetimin ikinci gunu mersin tup bebek merkezine basladim. Ins hayirli olur benim icin

Ben de Acıbademde yaptırdım tüp bebek.1.de tutmadı.2. İçin de aynı yere gitmek istedim.çünkü Volkan bey gerçekten inanılmaz güven veriyo insana.İşini de gerçekten çok iyi yapan bi doktor bence.orada bulunan ekip de çok ilgili.bu da benim için çok önemli.ayrıca ben Gaziantepten gidip geldim tedavi süresince.Gaziantepte de var bi kaç yer ama işte güvenince vazgeçemedim.Tedavi süresince hiç bir rahatsızlığım olmadı.2. Tedavimin sonucu olumlu çok şükür.şimdi kontrole gidemiyorum ama hala telefonda ufacık bi problemimi hemen soruyorum.Özellikle Esma hemşire her konuda bilgisi olan biri:)olmasaydı 3. Ye yine giderdim.umarım yardımcı olurum okuyanlara.hiç ama hiç tereddüt etmeyin adanadaysanız.

Cok sancım oluyor. Çoğunlukla dinleniyorum. Gun yaklaştıkça daha cok stresliyim. Senin nasıl gidiyor.
Benim çikolata kistim var o sancı yapıyor arada karında ve şişlik ve göğüslerde ağrı var hafif içime korku düştü gün yaklaştıkça olmayacak mı acaba diye

Benim çikolata kistim var o sancı yapıyor arada karında ve şişlik ve göğüslerde ağrı var hafif içime korku düştü gün yaklaştıkça olmayacak mı acaba diye
Aynen benimde ama sağolsun eşim bu konuda destek. Bende korkuyorum negatif sonuc almaktan 3 yıldır bekliyorum gelsin artık. Cok dua ediyorum.

Yok denemedim 7.gunu bekliyorum belki o zaman yaparım. Genelde en erken o zaman çıkıyor. Sen yaptinmi

Back
X