Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Eklentiler

• 20151019_155926.webp
    20151019_155926.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 400
Bende yoldayım kızlar şuan. Mersinden Adanaya gidiyoruz. Acıbademe ve Ankada tıp merkezine. İkisi ilede görüşecez. Bakalım karar vericez bugün. Sonra takipimi Mersindeki doktorum yapacakmış öyle dedi. Hayırlısı bakalım. Heyecan basıyoo

Bende yoldayım kızlar şuan. Mersinden Adanaya gidiyoruz. Acıbademe ve Ankada tıp merkezine. İkisi ilede görüşecez. Bakalım karar vericez bugün. Sonra takipimi Mersindeki doktorum yapacakmış öyle dedi. Hayırlısı bakalım. Heyecan basıyoo
Hayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuclanir

H
ayırlos olsun Can'ım inşallah güzel haberlerle dönersin

Valla benim kafam karıştı erken gebelik testi bende yaptım çıkmadı ama normal test yaptim silik çıkıyor ve hemen çıkmıyor 3 4saat sonra netlesiyor. Heralde benimki tutmadı . Seninki daha koyuysa kesin hamilesindir
Ama 3-4 saat sonra olmaz 15 dk dan sonra olanları dikkate almayın diyor testlerde

Back
X