Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Ne kadar gğzel böyle haberleri okumak. Benim transferimin 1. Günü. Volkan bey yaptı. Daha çok var. Siz geçmişsiniz güzellikle bu süreci. Darısı bizim başımıza olsun inşallah. Bizede dua edin nolur... sevgiler

Ne kadar gğzel böyle habesaolskumak. Benim transferimin 1. Günü. Volkan bey yaptı. Daha çok var. Siz geçmişsiniz güzellikle bu süreci. Darısı bizim başımıza olsun inşallah. Bizede dua edin nolur... sevgiler
İnsallah sende hayirlisi ile guzel haberler alirsin.

Ne kadar gğzel böyle haberleri okumak. Benim transferimin 1. Günü. Volkan bey yaptı. Daha çok var. Siz geçmişsiniz güzellikle bu süreci. Darısı bizim başımıza olsun inşallah. Bizede dua edin nolur... sevgiler
Merhaba cnm bende Volkan beye görüşmeye gitmeyi düşünüyorum, Nasıl memnunmusun? Adetin kaçıncı günü başladınız? İğnemi kullanıyorsun biraz bahsedebilir misin?

Bana da salı günü histereskopi ve rahim yaralama işlemi yapıldı. Volkan bey embriyo nun tutunma ihtimalini arttiracagini söyledi bu işlemin. Bakalım nasip te var mı bu sefer anne olabilmek. Şu an ginera kullanıyorum adet olunca 2. Gün tüp tedavisine başlayacağız. Yine yeniden heyecanlıyım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insaallah.

Bana da salı günü histereskopi ve rahim yaralama işlemi yapıldı. Volkan bey embriyo nun tutunma ihtimalini arttiracagini söyledi bu işlemin. Bakalım nasip te var mı bu sefer anne olabilmek. Şu an ginera kullanıyorum adet olunca 2. Gün tüp tedavisine başlayacağız. Yine yeniden heyecanlıyım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insaallah.
Merhaba cnm, son durumun nedir?

Sonucun belli oldumu

Evet sonucum çok şükür pozitif. Hamileyim. İnşallah sonına kadar güzel geçen bir hamilelik olur ve bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Darısı sizin başınıza ve isteyen herkese olsun.
Gözün aydın cnm, Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah, ilk denemenmiydi cnm müsaitsen biraz anlatırmısın, bende o yolda ilerleyeceğim için Merak ediyorum..

Gözün aydın cnm, Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah, ilk denemenmiydi cnm müsaitsen biraz anlatırmısın, bende o yolda ilerleyeceğim için Merak ediyorum..

Evet canm. İlk denememdi. Bizim 5 yıldır olmıyodu. Ama nedensiz. Sebep yok olır dedi doktorlar ama olmadı. 37 yaşındayım. Adanada Acıbadem de denemk istedik. Harika bir merkez. Herkrs çok ilgili ve sistemlilier. 8 yumurtamdan 1 tanesi döllenebildi. Umudumu kaybetmiştim. Hatta nasıl olsa olmadı deyip 10. Günde test yaptırdım. İlaçları içmiyeyim bari dedim. Ama Rabbim bize süpriz yaptı. Değer 78 sonraki 254 oldu sonra 632 enson 1978 di..

Evet canm. İlk denememdi. Bizim 5 yıldır olmıyodu. Ama nedensiz. Sebep yok olır dedi doktorlar ama olmadı. 37 yaşındayım. Adanada Acıbadem de denemk istedik. Harika bir merkez. Herkrs çok ilgili ve sistemlilier. 8 yumurtamdan 1 tanesi döllenebildi. Umudumu kaybetmiştim. Hatta nasıl olsa olmadı deyip 10. Günde test yaptırdım. İlaçları içmiyeyim bari dedim. Ama Rabbim bize süpriz yaptı. Değer 78 sonraki 254 oldu sonra 632 enson 1978 di..
Hayyyy maşallah çok sevindim. Darısı isteyen herkese olur inşallah ;) iğne olarak tedavi sırasında gonal f mi verdi cnm? Ben başarısız aşılamam oldu elimde gonal f var... İnşallah kullanırım onları malum ilaclar pahalı...

Hayyyy maşallah çok sevindim. Darısı isteyen herkese olur inşallah :KK66: iğne olarak tedavi sırasında gonal f mi verdi cnm? Ben başarısız aşılamam oldu elimde gonal f var... İnşallah kullanırım onları malum ilaclar pahalı...

Evet evet Gonal f verdi Volkan hoca..

Ayyyy çok sevindim gerçekten çok şükür.. Rabbim kucağına almayı nasip eder inşallah, saol cnm bilgilerin için :KK66:
Rica ederim cnm ne demek hepimiz yanı sıkıntılardan geçiyoruz.. Rabbim sana da güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Merak ettiğin herşeyi sorabilirsin. Bikdiğim kadarıyla cevaplarım. Sevgiler. .

Kızlar mrb...bende volkan beyın hastasıyım...bana temmuz ayında histeroskopı yaptı agustosta taze embriyo transferım oldu ve negatıf aonucu aldım..simdi ise dondurlmş 3tane blast embrıyomuz var..suan tedavıdeyım..hafta ıcı transferım olacak..ben volkan beyden cok memnunum kendısı cok bılgılı ve ne sorsam cevap alablıorm...yakın zamanda transferı olacak varmı aranızda??

Back
X