Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

Volkan bey iyi zaten onda bir sıkıntı Yok o sadece işini yapıyor bizim aldığımız duyumlar labaratuvar kısmında iletişim kısmında.orayı özellikle tembihlerseniz iletişimsiz kalmak istemiyoruz kesinlikle diye belirtirseniz belki de daha önce yaşananları yaşamamış olursunuz canım
Kesinlikle iletişim çok önemli. Onlar bilgilendirmezlerse biz bilemeyiz.İnşallah pozitif sonuç alırsınız

Haklısın canm diğer topikte bizi deli etti..heryere yaZıyor..esma hemşire agzından düşmediğine göre kendi kendıni övüyor galiba..
Allah kimseye bizim yaşadığımız sıkıntıları vermesin böyle hafife alınacak kadar zavallı mı görünüyoruz ordan.eğer ki öyle birşey yapılıyorsa eleştirileri uzaktan dinleyip kendilerini düzeltsinler bütün kurumlar için geçerli bu ! Ama buraya yüzeysel şeyler yazmayın Yani biz yaşadığımız için direk anlayabiliyoruz kimin gerçek kimin sahte olduğunu zaten.yaşayan insanın derdi bambaşka oluyor derdimiz ali Veli Ayşe Esma değil Yani .siz işinizi severek yapın zaten tutmayan da farkeder bunu allahtan der geçer.ama önce kendinizi düzeltin Yani buraya başka isimlerle gelmek yerine.

Burda ki insanların hiç birinin niyeti doktoru kötülemek değil iyi bir doktor bulup güvenmenin derdindeyiz .eleştiri de olacak kafamıza takılanlarda olacak biz hepsini konuşuyoruz konuştukça bilgileniyoruz.ama böyle bir yeri savunma amaçlı açılan hesaplar da varsa gerçekten vicdanıyla baş başa bırakıyorum.

Allah kimseye bizim yaşadığımız sıkıntıları vermesin böyle hafife alınacak kadar zavallı mı görünüyoruz ordan.eğer ki öyle birşey yapılıyorsa eleştirileri uzaktan dinleyip kendilerini düzeltsinler bütün kurumlar için geçerli bu ! Ama buraya yüzeysel şeyler yazmayın Yani biz yaşadığımız için direk anlayabiliyoruz kimin gerçek kimin sahte olduğunu zaten.yaşayan insanın derdi bambaşka oluyor derdimiz ali Veli Ayşe Esma değil Yani .siz işinizi severek yapın zaten tutmayan da farkeder bunu allahtan der geçer.ama önce kendinizi düzeltin Yani buraya başka isimlerle gelmek yerine.
Gercekten cok üzücü..böyle şeyler gördüğümde gercekten cok üzülüyorum halime halimize...para için resmen bütün bunlar..oysa ne kadar acı cekıyoruz maddi manevi yıpranıyoruz..ama uzaktan davulun sesi hoş gelıyor insanlara...umut tacirlerine...yaşayan bilir ne oldugunu..ve bizi bizden iyi anlıyacak baska kımse yok....ben 5negatif deneme 2 defada kimyasal gebelık yaşadım..maddiyi gectım artık manevi olarak cook yıprandım..belkıde zamanımda cok az artık...allahım isteyen herkese hayrlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

Gercekten cok üzücü..böyle şeyler gördüğümde gercekten cok üzülüyorum halime halimize...para için resmen bütün bunlar..oysa ne kadar acı cekıyoruz maddi manevi yıpranıyoruz..ama uzaktan davulun sesi hoş gelıyor insanlara...umut tacirlerine...yaşayan bilir ne oldugunu..ve bizi bizden iyi anlıyacak baska kımse yok....ben 5negatif deneme 2 defada kimyasal gebelık yaşadım..maddiyi gectım artık manevi olarak cook yıprandım..belkıde zamanımda cok az artık...allahım isteyen herkese hayrlı saglıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
Amin canım benim inşallah Allah gönlümüze göre nasip etsin bizleri de kurtarsın sıkıntılarımızdan.

Gerçekten kalınca arıyorlar kalmamış demek ki, burada yaptıranlar negatif düşünmemeli ağırlıklı yazanlar tutmayanlar çünkü. Çok tutanda oluyor. Volkan bey yetenekli bir doktor bence , şahsen benim ayrı ayrı sorunlarım vardı . Tutmaması hiç bir doktoru şaşırtmaz.
Canim bak simdi yasadigim durumu sana tekrarlayayim. Embriyolarim 3. Gun 7 taneydi. Aradilar 4. Gun transfer olcak diye. Neyse gittim kactane var dedim transfer oncesi biz bilemeyiz dr lab. Bilir dediler. Transferden ciktim doktora sordum fazla yok iki üc tane kadar kaldi dedi. Yani bi bilim insani boyle belirsiz konusabilirmi. Neyse pazar gunu merkezleri kapaliymis. E dedim pazara kalan olsa kim gelip dondurcak dediki laboratuar gorevlisi gelip kontrol edip donduruyo. Haber veriyo sizin aramaniza gerek yok denildi. Ama benim bilgi edinme haķkim var tabiki. İsin icinden boylece cikamazlar anladinmi. Neyse benim aklimda bin soru olustu nasil guvencektim ki merkez kapaliymis ogun nerden emin olcam gelip gelmediklerini. Yani transferden bir gun once 7 embriyom vardi gunluk 1 tane elenerek gidiyodu. Hadi diyelim 5 tane vardi transfer zamani. 2 tane transfer edildi kalan 3 tanesi hicmi iyi degildi.

Merhaba..bugün test günümdü sonucum 73. blast embriyosuydu pazartesi tekrar baktıracağım. sizce düşük bir değer mi blasta göre? önemli olan katlanması galiba. daha önce pozitif sonuç alanlar sizce sevineyim mi..merakla bekliyorum.

Haya
Merhaba..bugün test günümdü sonucum 73. blast embriyosuydu pazartesi tekrar baktıracağım. sizce düşük bir değer mi blasta göre? önemli olan katlanması galiba. daha önce pozitif sonuç alanlar sizce sevineyim mi..merakla bekliyorum.
hadi gozun aydin.tutmus gibi gorunuyor.dedign gibi katlanarak buyumesi onemli.haberini verirsin bize

merhaba..2 gün sonra değerim 256 ya çıktı çok şükür..umarım sağlıkla devam eder.. daha önce pozitif sonuç alanlar siz nasıl bir süreçten geçtiniz?hatta kucağına alan varsa yazsa keşke. kese,kalp atışı ve sonrası önemli tabi bakalım.bir de benim durum riskli sayılır,6 ay önce kalp durmasından bir kürtajım var. bakalım adanada bir perinatalog a da düzenli gideceğim..çok seçenek yok zaten de önerceğiniz biri varsa iyi olur.

merhaba..2 gün sonra değerim 256 ya çıktı çok şükür..umarım sağlıkla devam eder.. daha önce pozitif sonuç alanlar siz nasıl bir süreçten geçtiniz?hatta kucağına alan varsa yazsa keşke. kese,kalp atışı ve sonrası önemli tabi bakalım.bir de benim durum riskli sayılır,6 ay önce kalp durmasından bir kürtajım var. bakalım adanada bir perinatalog a da düzenli gideceğim..çok seçenek yok zaten de önerceğiniz biri varsa iyi olur.
Ohh ohh hade hayirli olsun gozun aydin canim.benimkide iki gunde bir ikiye hatta 2.5 katina katlayarak gitmisti.yani aslinda onemli olan tam olarak yuzde 60 artarak gitmesi gerekiyor.zeten belli bir seviyeden sora haftada bir olcturmustum.7 haftalik oldugunda da kalp atimini duyacaksin.tabiki 12 .haftaya kadar risk devam ettigi icin surekli tedirgindim.ama sakin olmaya calis canim

Ohh ohh hade hayirli olsun gozun aydin canim.benimkide iki gunde bir ikiye hatta 2.5 katina katlayarak gitmisti.yani aslinda onemli olan tam olarak yuzde 60 artarak gitmesi gerekiyor.zeten belli bir seviyeden sora haftada bir olcturmustum.7 haftalik oldugunda da kalp atimini duyacaksin.tabiki 12 .haftaya kadar risk devam ettigi icin surekli tedirgindim.ama sakin olmaya calis canim
SİZİN şu an kaç haftalık?hangi ilaçlara ne kadar devam ettiniz? evet tedirginlik hgiç bitmez de ben elimden geleni yapayım gerisi Allah a emanet

Merhaba tekrar yazmak istedim birilerinin başına gelmiştir veya gelir diye.bugün sabah yani test tarihinden tam 1 hafta sonra beta hcg değerim katlanMadi ve 375 çıktı. Test günüm 73 ,2 gün sonra 256 idi sevinci m kursagimda kaldı. Ha kahverengi leke ve ara ara kanama da oluyor çok değilse de.bu ne şimdi çok Üzgünüm. Aradım merkezi ilacını kesme 2 gün sonra değeri tekrarla dediler. Kese de yoktu katından ultrasonda:((

anlayacağınız adana acıbadem in hanesine bir negatif sonuç daha yazalım.
Yaaa cok uzuldum canim demekki tutunamamis.cok uzuluyorum boyle emeklerin bosa gitmesine.insan oyle etkileniyorki ben hala ruyalarimda kabus goruyorum aniden kanamam oluyomus megerse aslinda hamile degilmisim gibi.allah yardimcin olsun.bu kacinci denemendi senin

Yaaa cok uzuldum canim demekki tutunamamis.cok uzuluyorum boyle emeklerin bosa gitmesine.insan oyle etkileniyorki ben hala ruyalarimda kabus goruyorum aniden kanamam oluyomus megerse aslinda hamile degilmisim gibi.allah yardimcin olsun.bu kacinci denemendi senin
canım benim acı bademde ilk denemem. 4 yaşında oğlum var çok şükür o turan çetin de ikinci deneme-dondurulmuş embriyo ile oldu. o zamanki doktorum feza bey ayrılınca, sorun da erkek infertilitesi olunca acı bademde kardeş denemesi yapalım dedik.burada da dondurulmuş embriyo yok,dondurulacak kalitede embriyo yoksa lütfedip arayıp durum budur diyecek görevli de yok...gayet rahatlar yani.tekrar turan çetin e gidebilirim çünkü lab konusunda daha güven vericiydi sanki. biraz da şans ne diyelim.

Bana geçen hafta perşembe transfer yapıldı 5.gün embriyo konuldu 2 tane. İnşallah tutunmuşlardır beklemek zor. Hiç ağrım sızım yok

canım benim acı bademde ilk denemem. 4 yaşında oğlum var çok şükür o turan çetin de ikinci deneme-dondurulmuş embriyo ile oldu. o zamanki doktorum feza bey ayrılınca, sorun da erkek infertilitesi olunca acı bademde kardeş denemesi yapalım dedik.burada da dondurulmuş embriyo yok,dondurulacak kalitede embriyo yoksa lütfedip arayıp durum budur diyecek görevli de yok...gayet rahatlar yani.tekrar turan çetin e gidebilirim çünkü lab konusunda daha güven vericiydi sanki. biraz da şans ne diyelim.
Canim ne yapyin tekrar baktirdinmi hcg varmi bir degisiklik

Back
X