Tüp Bebek Merkezleri Adana Acıbadem Hastanesi Prof. Volkan Noyan da tüp bebek yaptıran varmı ? acil yardım

ya bu acıbademdeki embriyolara neler oluyor herkesinki mi dondurulacak kalitede değil. aklım almıyor yani. pavese arkadaşın 7 tane 5. gün embriyosu nasıl dondrulmaya kalmıyor aynı gün içinde. kafamda deli sorular.

Acaba diğer merkezler nasıl bende bi tereddüt oldum Şuan Acıbadem hadi belli hiç dondurulma işlem yapılmamış bu kadar görüştüğümüz kişi de ama diğer merkezler nasıl acaba Gökhan Çıragil ile deneyip dondurulan embriyoları olan var mıydı ben orada denemeyi düşünüyorum da

Dondurulan yumurtalarin saklanma yeri az oldugunu duymustum bir ara.belkide o yuzden bilerek dondurmuyolardir
Böylesine büyük bir vebal !! biz yanılıyor olalım diye ümit ediyorum !! Eşi benzeri olamaz yani böyle bir suçun ispat edebilsek şikayet edip kapattırabiliriz bile orasını ve diğer böyle yapan yerleri ama ispat yok.embriyolagların vicdana gelmesi lazım konuşmaları için

Dondurulan yumurtalarin saklanma yeri az oldugunu duymustum bir ara.belkide o yuzden bilerek dondurmuyolardir
Yahu azsa talep etsin koskoca hastane zinciri. Sonucta bedavada yapilmiyo. Mecburmuyuz her denemede hormon ignelerine narkoza yazik ya. Ayrica bakin acibadem maslakta opum yapildi bu defa. 2 tanesi 5. Gun blast oldu dondurdular. Kalanlar 4. Gün gibiydi hala gelisimi ve ordaki gorevli 6. Güne kadar bekliyelim blast olurlarsa dondururuz dedi. şükür 1 tane garic hepsi blastokst seviyeye gelmiş. Hepsini dondurdular. Yani bide toplamda 7 embriyom vardi 3. Gun zaten. E adana acibademde de 3. Gün 7 var demislerdi. Burasi bu sayiyla 5. Güne gidilir diyorsa adana niye gitmiyor. Bide embriyolar iyi diyolardi telefonda. Anlamadimki.

Olan olmus tabide bizden sonrakiler yanmasin biz aklimizdakileri yazalim. Ben müsteri hiz. Mail attim durumu ama aciklama yapilmadi mail atildi sadece. Onuda koordinatörlerine iletcem zaten.
Ben kendimi gectimde pavese arkadaşimiza en cok uzüldum. Blast seviyedeki 7 embriyo nasil dondurulmaya kalmaz. Zaten dondurmak icin blast seviye bekleniyomus maslak acibademde arayan öyle bilgi vermisti bana

Son düzenleme:
Yahu azsa talep etsin koskoca hastane zinciri. Sonucta bedavada yapilmiyo. Mecburmuyuz her denemede hormon ignelerine narkoza yazik ya. Ayrica bakin acibadem maslakta opum yapildi bu defa. 2 tanesi 5. Gun blast oldu dondurdular. Kalanlar 4. Gün gibiydi hala gelisimi ve ordaki gorevli 6. Güne kadar bekliyelim blast olurlarsa dondururuz dedi. şükür 1 tane garic hepsi blastokst seviyeye gelmiş. Hepsini dondurdular. Yani bide toplamda 7 embriyom vardi 3. Gun zaten. E adana acibademde de 3. Gün 7 var demislerdi. Burasi bu sayiyla 5. Güne gidilir diyorsa adana niye gitmiyor. Bide embriyolar iyi diyolardi telefonda. Anlamadimki.

Olan olmus tabide bizden sonrakiler yanmasin biz aklimizdakileri yazalim. Ben müsteri hiz. Mail attim durumu ama aciklama yapilmadi mail atildi sadece. Onuda koordinatörlerine iletcem zaten.
Ben kendimi gectimde pavese arkadaşimiza en cok uzüldum. Blast seviyedeki 7 embriyo nasil dondurulmaya kalmaz. Zaten dondurmak icin blast seviye bekleniyomus maslak acibademde arayan öyle bilgi vermisti bana
Canim cok sağol ben de takipteyim mail vs. En azindan sonrakiler e iyi bir tedavi süreci olsun.su dış gebelik belasini bi atlatayim da

Sen normalde adanada ikamet edip istanbul a tedavi icin mi gidiyorsun cnm?ben medline ı araştıracağım korunma sürecinde.belki turan cetinle de görüşürüm
Merhaba medline tavsiye ederim ankada tup bebek medline gecti bende tedavi goruyorum memnunum turan cetinede gitmistimde orasi bana soguk geldi iyikide acibademe gitmemisim cok arastirmistim burayi tercih ettim

Merhaba medline tavsiye ederim ankada tup bebek medline gecti bende tedavi goruyorum memnunum turan cetinede gitmistimde orasi bana soguk geldi iyikide acibademe gitmemisim cok arastirmistim burayi tercih ettim
Tedavi asamasinda misin su anda medline da.benim dr um yıllar once turan cetinde feza beydi.acibadem tam bir hayal kırıklığı oldu.simdi 6 ay kadar düşünmem mümkün değil.ama bu süreçte medline ile ilgili aşamalar dan bahsedersen sevinirim.yeni diye laboratuvarı iyi midir acaba

Kızlar volkan noyan mı adana baskent mi ????
Ben 25 yasımda 7 yıllık evliyim 2 embriyo koyulsun istıyprum hangısı olumlu ???

Back
X