Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar düğünümün biri Adana'da olacak diğeri Adıyaman'da. Şimdi bana Adana için önerebileceğiniz bir organizasyon şirketi ve kuaför lazım yardımcı olur musunuz Adıyaman için de kuaför fikirlerinizi alabilirim .
Biz Sakarya'da yaşayacağız . Nişanlımın ailesi Adıyamanlı , benim ailem de Adanalı .2 tarafın da akrabalarının hepsi Adana ve Adıyaman'da olunca 2 düğün yapıyoruz haliyle. Ben Adana'dan ayrılalı da yıllar olduğu için Adana hakkında hiç bilgim yok :)
herşeyi daha uyguna yapmak için elimden geleni yapıyorum taviz veriyorum ama bu konuda sanırım biraz bencillik yapacağım o günde unutulmaz bir gelin olmayı kim istemez sonuçta peki gelinlik için önerebileceğiniz bir yer var mıdır :)
kasım gülek köprüsünün orada arya olması lazım mağazanın adının çok güzel gelinlikler var . kira düşünüyorsanız vakıflar saray'ına bakabilirsiniz bir çok model mevcut