adana falcı bildiğiniz var mı cok acil

cemreaksoy56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
9
0
1
arkadaslar adana da yasıyorum bildiğniiz gidip gerkceten memmun kaldıgnız falcı var mı ki ben cok falcıya gıttım adana hıc bırınden tam memmun kalmadım lutfen yardımcı olun

baska bılen var mı hıc ya evde bakıyorsa oda olur benım ıcın sızde arastırsanız duyarsanız lutfen yaazın

arkadaslar adana da yasıyorum bildiğniiz gidip gerkceten memmun kaldıgnız falcı var mı ki ben cok falcıya gıttım adana hıc bırınden tam memmun kalmadım lutfen yardımcı olun

ben Adanada sadece Hicrana gittim Melekler kahvesinde fena değil gibiydi ama bilmiyorum benim telde bakan çok iyi bir falcı biliyorum ben sürekli baktırıyorum isterseniz özelden yazın bana onun numarasını vereyim

1. Adanada bende arıyorum ama cafeler de bakanlardan değil. Gitmediğim cafe kalmadı malesef
    caEed
Ben yardimci olurum sana adanada yasiyorum dedigin gibi fala fal gibi bakanyokben cafede bakmiyorum ozelh bakiyorum ulasmak istersen iletişime gecebilirsin
baska bılen var mı hıc ya evde bakıyorsa oda olur benım ıcın sızde arastırsanız duyarsanız lutfen yaazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…