Adana mı mersin mi?

tatliskom

Oburla lülecanın annesi
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.009
3
158
Antalya
eşim adana dan iş teklifi aldı. mersine de bakacak. ama ben nerede oturmalıyız a karar veremiyorum. oradaki hanımlardan fikir yardımı bekliyorum. bu şehirler hakkında bi fikrim yok iyisiyle kotusuyle fikirlerinizi bekliyorum

canım kesinlikle adana derim ben hem gelişmişlik açısından hemde yaşanabilir bir şehir benim sevgilim Adana'lı gerçekten güzel bir memleket ama yazları havası biraz boğucu oluyor hoş mersininide farkı yok ki hatta mersinde deniz olduğu için nem daha fazla

Son düzenleme:
canım kesinlikle adana derim ben hem gelişmişlik açısından hemde yaşanabilir bir şehir benim sevgilim Adana'lı gerçekten güzel bir memleket ama yazları havası biraz boğucu oluyor hoş mersininide farkı yok ki hatta deniz olduğu için nem daha fazla

ben zaten antalyadan gidcem o yuzden sıcak sorun değil napcamı şaşırdım.

mesela adanada yeni bi ev bulamadım. ama mersinde cok guzel evler var ve ucuz. ama herkez y,nede adana diyo.barajyolu diyolar ama bi resmni bulmadım

Adana ve Mersin'de yaşamadım ama ikisinide gördüm. Sonuçta Adana Büyükşehir ben olsam Adana'da otururdum. Mersin o eski Mersin değil. Bende portakal bahçeleri, mis gibi yasemin kokuları duyacağımı sandım. Yüksek katlı binalarla karşılaştım.

Son düzenleme:
canım kesinlikle adana derim ben hem gelişmişlik açısından hemde yaşanabilir bir şehir benim sevgilim Adana'lı gerçekten güzel bir memleket ama yazları havası biraz boğucu oluyor hoş mersininide farkı yok ki hatta mersinde deniz olduğu için nem daha fazla

Katılıyorum..Mersini görmedim ama çok boğucu diyorlar Adanayı gördüm beğendim,sevdiceğim de oralı :16::16::16::16:

Mersin'i daha çok seviyorum ben.. Evler daha büyük, kiralar düşük, iş imkanları daha iyi, daha ferah..

Bir tek sorun var, fazlasıyla göç aldığı için çok karışık bir yer olmaya başladı.

ben mersinli olarak mersin derim canım adana evet daha büyük ve daha yorucu bi şehir çok kalabalık adana mersinden daha boğucu oluyor yazları mersinin denizi yeter canım evet evlerde çok uygun ve güzel ben olsam mersine giderim şimdi git deseler uçarak giderim :34::1: o potakal bahçelerini adanada da bulman çok zor zaten nerde kaldıki bahçelerrrr :)

Tabi ki Adana'da yok o portakal bahçeleri :) E madem ikisinde de yoksa Adana'yı seçerim anlamında söylemiştim :) Mersin eski Mersin olsa o zaman tek geçerdim.

canım ben adanadan mersine taşındım
ve hayataımda verdiğim en doğru kararlardan biri diyorum kesinlikle
ALLAH pişman etmesin
çok sevdim mersini
adanada 2 yıl kaldım gezecek kafa dağıtacak tek yer yok
her yer kalabalık ve karışık insanlarla dolu
evleri eski ve düzensiz
antalyada oturuyorsan sende benim gibi balkon ve terasa önem verirsin
adanada balkonlar iç içe diğer apartmanlarla
sahil olmamasından hiç bahsetmiyorum
mersinin sahili yeter övmek için
gece bile gitsen rahatsız eden olmaz
ailenlede tekde gidebilir gezebilirsin
sıcak ve nemli doğru ama sen zaten alışıksındır
adanada çok fazla biyer bilmyiorum
diyebileceğim tek şey asla yüreğirde oturma
kötü diye demiyorum ama sosyal hiçbir yönü yok
mersinde ise ben mezitlideyim
çok güzel sakin bir yer
pozcu ve civarıda öyle
orası biraz daha hareketli ama nezih
merak ettiğin başka konular olursa yardımcı olabilirim
hakkında hayırlısı olsun inşallah

Mersin'i daha çok seviyorum ben.. Evler daha büyük, kiralar düşük, iş imkanları daha iyi, daha ferah..

Bir tek sorun var, fazlasıyla göç aldığı için çok karışık bir yer olmaya başladı.

evet yaa evler mersinde cok guzel 500 e deniz manzaralı var yani. ama adanada ev buamadım. gerci gdip bakıcaz şimdiden en azından hangi semtler guzel onu ögrenmek istiyorum

canım ben adanadan mersine taşındım
ve hayataımda verdiğim en doğru kararlardan biri diyorum kesinlikle
ALLAH pişman etmesin
çok sevdim mersini
adanada 2 yıl kaldım gezecek kafa dağıtacak tek yer yok
her yer kalabalık ve karışık insanlarla dolu
evleri eski ve düzensiz
antalyada oturuyorsan sende benim gibi balkon ve terasa önem verirsin
adanada balkonlar iç içe diğer apartmanlarla
sahil olmamasından hiç bahsetmiyorum
mersinin sahili yeter övmek için
gece bile gitsen rahatsız eden olmaz
ailenlede tekde gidebilir gezebilirsin
sıcak ve nemli doğru ama sen zaten alışıksındır
adanada çok fazla biyer bilmyiorum
diyebileceğim tek şey asla yüreğirde oturma
kötü diye demiyorum ama sosyal hiçbir yönü yok
mersinde ise ben mezitlideyim
çok güzel sakin bir yer
pozcu ve civarıda öyle
orası biraz daha hareketli ama nezih
merak ettiğin başka konular olursa yardımcı olabilirim
hakkında hayırlısı olsun inşallah

evet cok eski evler var hiç resimlerde etraf göstermiyo site diyo siteyi göstermiyo. bilmediğim bir yerde olduğu için güvenliğe cevreye önem veriyorum.

Mersin de sadece silifke ilçesini biliyorum bence çok güzel yaşanılası bir yer.sahili mis kokulu portakal bahçeleri yeter.Adana büyük kent kendini geliştirmiş adananın mersin'den tek artısı bu bence.Sıcaklık hemen hemen ikisindede yazları boğucu..

mersini beğendim ama adanada daha gelişmiş diyolar. adananın + ları neler mersinin neler. adana gelişmiş idyorsunuz ama neyi ii neyi gelişmiş.

Back
X