Adana mı mersin mi?

kesinlikle mersin diyorum canim.hicbiseyi olmaza bile denizi yeter diycem ama,adana büyük sehir tamamda mersinde cok büyük.ve cok güzel bi sehir.ben mersinde yasadim ama su an baska bi ülkedeyim.düynyanin neresi olursa olsun mersin derim.yazlari tatile gidiyorum inan bana o kadar gelisiyorki taniyamaiyorum.adanada güzel ama bogucu sen deniz olan bi sehirdesin simdi adanaya fazla alisamazsin derim ben.tabi tercih snein:31:

canım ben doğma büyüme adanalıyım adanada doğup büyüdüm mersinide çok iyi bilirim ..adanada oturulacak yr olarak seyhan baraj yolu süper biryer oturacaksan kesinlikle orada oturmalısın diyer taraflara hiç bakma bile en iyi yer seyhan ve baraj yolu menderes tarafıda çok güzel ...adanada gezilecek çok yer var sıkıldığın zaman çık merkez parka bütün sitresini at çok gelişmiş adana gerçekten... mersinde çok güzel biryer tarsus tarafı yada tam merkez tarafı çok güzel deniz ayağının altında seçim senin ...sorun olursa cvblarım

kesinlikle mersin diyorum canim.hicbiseyi olmaza bile denizi yeter diycem ama,adana büyük sehir tamamda mersinde cok büyük.ve cok güzel bi sehir.ben mersinde yasadim ama su an baska bi ülkedeyim.düynyanin neresi olursa olsun mersin derim.yazlari tatile gidiyorum inan bana o kadar gelisiyorki taniyamaiyorum.adanada güzel ama bogucu sen deniz olan bi sehirdesin simdi adanaya fazla alisamazsin derim ben.tabi tercih snein:31:

adananın buyukluğunu napıyım antalyada cok buyuk benim işime yarayan yeri oturduğum semt. dedimya sağı solu parka bahce guvenlikli olsun. cocuklarım guzel eğlenceli buyusun. başka bişe istemem

canım ben doğma büyüme adanalıyım adanada doğup büyüdüm mersinide çok iyi bilirim ..adanada oturulacak yr olarak seyhan baraj yolu süper biryer oturacaksan kesinlikle orada oturmalısın diyer taraflara hiç bakma bile en iyi yer seyhan ve baraj yolu menderes tarafıda çok güzel ...adanada gezilecek çok yer var sıkıldığın zaman çık merkez parka bütün sitresini at çok gelişmiş adana gerçekten... mersinde çok güzel biryer tarsus tarafı yada tam merkez tarafı çok güzel deniz ayağının altında seçim senin ...sorun olursa cvblarım

yanlız evler cok pahalı. olursa t.ozal ve baraj yoluna bakcaz. sıfır evler kirası ne civarda bakıyorum ama baraj yolunda ev bulamadım kiraları oğrenmek için. aslında site istiyorum ben içinde parkı olan guvenliği olan. eşimin seyahi olacak guvenlik o yuzden önemli

gerci oralarda sıfır evde yoktur cok cevreyi resimlememişler anlayamıyorum o yuzden nasıl bir yer olduğunu. sadece site olarak seyhanpark evleri sanırım gordum orada bayağ pahalıdır

yanlız evler cok pahalı. olursa t.ozal ve baraj yoluna bakcaz. sıfır evler kirası ne civarda bakıyorum ama baraj yolunda ev bulamadım kiraları oğrenmek için. aslında site istiyorum ben içinde parkı olan guvenliği olan. eşimin seyahi olacak guvenlik o yuzden önemli

hımm ozaman siz baraj yoluna bir bakın hem çok güzel bir yer hemde site ..kiralarıda inanın en pahalısı ayda 400 tldir

cnm şaşıracağını biliyordum ..evet adanada ev fiyatlar ucuz olur ..bilmessiniz tabi nerden bileceksiniz ...sebzesi meyveside öyle adanada yaşamak gerçekten çok rahat ... ama ben ikisene öncesini biliyorum kiranın şimdi taş patlasın 500 olur ...

Kesinlikle ve kesinlikle Mersin diyorum cnm. Kısları mükemmel gecer yazları evet bunaltıcıdır ama zaten sen alıskınsındır. Gezilecek alısveris yapılacak eglenilecek o kadar cok yeri var ki :) Zaten denizi mükemmeldir. Mersinde evlerde güzeldir Adanaya göre ferah ucuz ve güzel olur genelde. Pozcu mezitli göcmen 3. cevre yolu civarı buralarda cok güzel evler vardır. Bazı yerlerde terör olayları oluyor ama bu semtler uzak zaten o semtlere :)​

Doğrudur , bak kurttepeye de bakabilirsin orada da çok şık ve güvenli evler var. Süleyman demireli de çok tavsiye ederim ulaşımın da rahat olur ve cidden benim favorim.. Güvenli , sakin , şık..

cnm şaşıracağını biliyordum ..evet adanada ev fiyatlar ucuz olur ..bilmessiniz tabi nerden bileceksiniz ...sebzesi meyveside öyle adanada yaşamak gerçekten çok rahat ... ama ben ikisene öncesini biliyorum kiranın şimdi taş patlasın 500 olur ...

ama evler pahalı dedi arkadaşlarda içleri cok fenA cnm yaa yani ev ne zaman yyapılmışsa o zamandan kalma hiç değişiklik yapmamışlar tabi benim internette baktımlarından. sıfır ev temiz yeni olur o yuzden tabiki varsa tercihim olacaktır.

tam bi şehre alıştrıyorum kendimi ev bakıyorum tanımaya calışıyorum pat diye başka şehir cıkıyo.hadi babam bi daha en iyi yerleri oğrenmeye calış ev bak kira oğren.valla emlakçı oldum nerdeyse 4 ilin en guzel yeri neresi kiralar ne kadar oğrendim sayılır. il sadece adana dediler şimdi oldu 3 ile bakacak. her telefondan acaba ne dicek diye duşunmeye başladım

ya araştırıyorum cunku ilk adanaydı sonradan mersinde girdi işin içine. ama adananın bi guzelliğini göremedim. ya yeterince resim paylaşmıyorlar tanıtmıyorlar ya guzel değil.

Canım ben adanalıyımm ve adanada yaşıyorumm
şehir olarak adanayı kötülemek istememm amaa güzel vakit geçirmek adına mersin derimm çünküü deniz sahilii var mersininn adanada deniz çok uzak ve adanalılar bile mersine giderrr
sıcakk olarak 2 side aynıı yazlarıı dayanamazsıın çıldırtır buranınn sıcağıı
ev fiyatlarıı buraya göre daha iyi ordaaaa
en azından hadi sıkıldıkk bir dışarı çıkalımm desenizz deniz sahiline gitsenizz çok kalabalıkk eskiye göre çok güzel yapmışlar sahilii
adanada sadece evde oturusunn başka birşey yokkk

canım ben adanadan mersine taşındım
ve hayataımda verdiğim en doğru kararlardan biri diyorum kesinlikle
ALLAH pişman etmesin
çok sevdim mersini
adanada 2 yıl kaldım gezecek kafa dağıtacak tek yer yok
her yer kalabalık ve karışık insanlarla dolu
evleri eski ve düzensiz
antalyada oturuyorsan sende benim gibi balkon ve terasa önem verirsin
adanada balkonlar iç içe diğer apartmanlarla
sahil olmamasından hiç bahsetmiyorum
mersinin sahili yeter övmek için