helin lucrine başladın mı canım?ben bugün 3. yü yaptım.
Elif Özge
Senin sonuçlar belli oldu mu neye karar verdiniz, canım.
İnşallah herşeyin hayırlısı olur...
sonucum dün belli oldu.Sesim çıkmadığına göre tahmin edersiniz kocaman bir negatif.Dün çok kötüydü kızlar bizde önce 4 kişi pozitif sonuç alınca onlar adına çok sevindik.ama bizim sonucu duyunca başımıza kaynar sular döküldü.eşim ve ben mersine gelene dek tek bir laf etmedik.canım acıyorrrr
helin lucrine başladın mı canım?ben bugün 3. yü yaptım.
sonucum dün belli oldu.Sesim çıkmadığına göre tahmin edersiniz kocaman bir negatif.Dün çok kötüydü kızlar bizde önce 4 kişi pozitif sonuç alınca onlar adına çok sevindik.ama bizim sonucu duyunca başımıza kaynar sular döküldü.eşim ve ben mersine gelene dek tek bir laf etmedik.canım acıyorrrr
Arkadaşlar,
nerdesiniiiiiizzzz. Yoksa bu forumu terk mi ettiniz hepiniz. Helin, butterfly,elifözge, dark, nur ve diğer arkadaşlaaaaarrr nerelerdesiniiiiizzz???
Sesiniz soluğunuz kesildi...
Selam arkadaşlar
Bu merkezde öğretmenler için de mi fiyat 2500 TL? Yoksa devlet bir kısmını karşılıyor mu ? Teşekkürler şimdiden.
cnm bende hiçbir gelişme yok,senin yumurta toplama günün ne zaman,günü bellimi.
aslında sende benim aklımdaydın,bende çok korkuyorum bu işlemden.sen rahat atlatırsan bende rahatlıcam.inşallah senin iyi haberlerini alırız,bizde mutlu oluruz.cnm birde senin tahlillerin falan hazırdı heralde hemen yumurta toplama işine geçtiğine göre.ilk defamı deniceksin tüp bebek yöntemini.
Elif Özge, Sakın merak etme. Hiç korktuğum gibi olmadı. Sadece benim damarlarıma girmeleri zor oluyor biraz orda sıkıntı çektim, okadar. Zaten uyutuyorlar, hiçbirşey hissetmiyorsun. Sakın korkma canım. Ben de senin gibi çok korkuyordum, ama hiç gerek yokmuş. Ama insan ne de olsa heyecanlanıyor tabii ki, Sana da hak veriyorum.
Evet, benim ilk denemem, inşallah da sonuca ulaşırız ve ilk ve son olur.
Allah kimsenin çabasını sonuçsuz birakmaz inşallah, arkadaşım...
Arkadaşlar,
nerdesiniiiiiizzzz. Yoksa bu forumu terk mi ettiniz hepiniz. Helin, butterfly,elifözge, dark, nur ve diğer arkadaşlaaaaarrr nerelerdesiniiiiizzz???
Sesiniz soluğunuz kesildi...
yaaaa kızlaaarrr sizi çok özledim vallaaa.23 hazirandan beri internetler ( kafamçokkarıştı ) kesikti bizde.Çıldırdım resmen.meraktan da çatladım.yoksa terk edermiyim canım sizleri coksekeriremsu
kacakkedi senin yumurtalar mı toplandı nolduuuuuu???
helincim dün başladın galiba tedaviye.randevun nasıl geçti?
ben bugün 11.lucrinimi yapıcam.hala adet olamadımmm... tatlicadiarzu
lucrin bende adet geciktiriyor.yarın da adet olmazsam dr a gideyim diyorum.haftasonu krizi yaşamayım diyorum.bu sefer düşük doz başladık lucrini ama sonuç malummm senağlama.
canım ne güzel yavaş yavaş tedavinin sonuna yaklaşmışsın...bende bugün 4. gün lucrinde....sanırım transferlerimiz yakın olacak birbirine....biliyorsun dondurulmuşları deneyeceğim bende...bakalım hayırlısı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?