Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

bu arada ben dün adet oldum ve 2.gün randevuma gittim bugün.puregona başlıyorum.lucrin de 5 üniteye düştü.bi de prednol verdiler.bir süre sonra heparin diye bir iğneye de başlayacakmışım.kanım çabuk pıhtılaşıyormuş da heparin onun için.

Arkadaşlar,
nerdesiniiiiiizzzz. Yoksa bu forumu terk mi ettiniz hepiniz. Helin, butterfly,elifözge, dark, nur ve diğer arkadaşlaaaaarrr nerelerdesiniiiiizzz???
Sesiniz soluğunuz kesildi...

ben biraz ihmal ettim bu bölümleri galiba coksekeriremsu
sorry... pazartesi kayınvalideme gideceğim kızlar bi süre olmam nette.inşallah güzel haberlerinizi alırım döndüğümde.a.s.

ben biraz ihmal ettim bu bölümleri galiba coksekeriremsu
sorry... pazartesi kayınvalideme gideceğim kızlar bi süre olmam nette.inşallah güzel haberlerinizi alırım döndüğümde.a.s.

evet darkcım unuttun valla bizleri :mymeka:
neeyyseee.... nolduysa bu topikten herkes kaçışmış.
kendi kendime davul çalıyorum valla.darkcım iyi ki geldin de 2 cevap yazdın sağol canım.

slm arkadaşlar size bir soru soracaktım.eşim 3. spermiogramı yaptırcak sonra nüfus kayıt örneği,fotoğraf gibi gereken evrakları tamamlıcam.bundan sonra ne oluyor arkadaşlar direk yumurta toplanıyormu,bide en önemli merak ettiğim şey.evrakları teslim etmemle başlayan bu süreç ne kadar sürecek.yani yumurtaların tekrar rahme yerleştirilmesine kadar.
Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.

oooo bu tam olarak belli değil canım.raporun çıkacak,adetinin 2. ya da 3. günü hormon tahlili yapılacak,
sonra belki rahim filimi istenecek,tedavi protokolun belirlenecek,kısa protokolse adetinin 2. ya da 3.günü puregona başlarsın.tahminen transfer ve sonuç dahil 1 ay sürer işlemlerin.uzun protokolse adetin 21.günü lucrine başlarsın ve bu tedavinin tamamlanması da en iyi ihtimalle 5 hafta sürer.raporun çıktıktan sonra dr unla zaten herşeyi görüşürsünüz bilgi alırsın.en önemlisi stres yapmamak gerekiyor.
hayırlı olsun.İnşallah herşey gönlünce olur.

canım çok üzüldüm yaaa.hakkımız hayırlısı olsun.ben de seni merak ediyordum günlerdir.ne olur kendini bırakma.biraz dinlen sonra yola devam.İnşallah en kısa zamanda anne oluruz.

Merhaba arkadaslar,

Benim tedavim sonuclandı ve malesef negatif... ((

cnm yaa,bilemezsin ne kadar üzüldüm.Senin önemli bir problemin yoktu hatırladığım kadarıyla.Ben anladım ki,bu işler tamamen kısmet.Sakın umudunu kaybetme,demekki gerçekten daha zamanı var.O zamana kadar umutlu ol.

Canım aşılama sonrası doğal yoldan bir hamilelik.Ama o da dış gebelik ve tüplerden biri alındı. Ve şimdi de bu başarısız deneme işte! senağlama

ecebebek 2.denemeye başlamış. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur...

Ecebebek, senden çok özür diliyorum. Yanlışlıkla eski başlığı görüp (kafam nerelerdeyse artık) ne yazdığımı bilmiyorum valla.
Çok özür dilerim. Bu arada hamişlik nasıl gidiyor canım. Artık sizleri bu başlıkta göremiyoruz ondan sanırım karıştırıyoruz.
Tekrardan çok özür...:a015:

Bana öyle oluyor nedense,
Kafam bozuk, canım sıkkınsa, aklım da anında bir yerlere uçuyor sanki... Felaket!!!

selam kızlar uzun zamandır siteye giremiyordum adanada olduğum için kafeden girebiliyorum tedaviye başladım bir haftadır gonal f kullanıyorum bugün kontrolüm vardı herşeyin iyi olduğunu söyledi tayfun bey cumartesi tekrar kontrolüm var herşey yolunda giderse pazar çatlatma iğnesi ve perşembe transfer olacak
butterfly yumurta toplama günün belli oldumu sizleri cumartesi son durumdan haberdar ederim şimdilik hoşçakalın

canım nerelerdesin sen yaaa.
ben şu an çatlıyorum.yarın toplanıyor yumişler.hadi kısss sonunda bana yetiştin bakalım.benim de pazar transfer gibi görünüyor şimdilik.
hakkımızda hayırlısı.Allah emeklerimizi boşa vermesin......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…