kızlar dün hastanede sulu ultrason yaptırmak için beklerken.3 bayan sonuçları bekliyordu.Üçünden sadece biri gebe kalmıştı.O an ne düşüneceğimi şaşırdım,negatifler için çok üzüldüm çok etkilendim umutların tükenişine bu şekilde şahit olmamıştım.pozitif için çok mutlu oldum ama diğerlerinin etkisini üzerimden atamamıştım.ALLAHIM o bayanlara,çocuk isteyen herkeze tekrar tekrar denemek için güç ver,sabır ver diye dua ettim.Ve gerçekten belki de çok uzun bir sürecin beni bekliyor olabileceği fikrine kendimi hazırlamaya çalıştım.
Merak etme cnm başkente gittiğin zaman hemşirelerin ve doktorların ilgisi,bilgisini görünceBen de pazartesi doktora gideceğim, tedaviye başlayıp, başlamama kararı alacağız sanırım.
Ama ben biraz korkak bir anne olacağım sanırım, sizler kadar cesaretli hissedemiyorum kendimi nedense. Çünkü ben hastaneden ve iğnelerden ve doktorlardan çok korkarım. Nasıl olacaksa artık...
yeşbü son kararın nedir?En son neye kakar verdin?Karar verdiysen ne zaman başlıyorsun canım.
kızlar bu merkezde tup bebek yaptırmak ıcın konferansa katılmak şart mı?yoksa herhangı bır zamanda randevulu gıdılıp baslanabılıyormu??????hemen cevaplarsanız sevınırım.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?