canım benim teşekkür ederim.yok valla bu sefer öyle robot gibi yatmadım.ilk gün dikkat ettim biraz o kadar.yatıyorum,oturuyorum, evin içinde yürüyorum.öyle herşeyi ayağıma beklemiyorum kendim gidip alıyorum.
canım benim yumurta toplama işlemim o kadar zor oluyor ki.benim yerimde olsan hastanenin kapısından bile bakmazsın.ama işte evlat hasreti.katlanıyoruz.bu seferki transferim de çok ağrılı geçti.yumurta toplama işleminden sonra ağrım vardı, transferde bi türlü idrara sıkışamadım o yüzden idrar torbamı doldurmak zorunda kaldılar bayağı acı çektim yani.
histereskopiden hiç korkma canım.yumurta toplama işleminden kat kat kolay bir işlem.hadi bir cesaret unutma bunlar bizi bebişlerimize biraz daha yaklaştırıyor. a.s.
arkadaşlar bişey sorucam.bu sgk nın yaptığı değişiklikler başkent içindemi geçerli ya.tam 2. ye başlayacaktık şimdide bu çıktı
puregona 150 liyle başladık ama yine de 18 yumurta oluştu.çok yumurta da bir dert az yumurta da bir deert işte....çok olunca kalite düşüyor.hedef 10 du ama coştum yine.
yaa o iğrenç bişiydi yaaa. kafamçokkarıştı sonda taktılar ve sanırım steril su enjekte ettiler.canım yandı bayağı.transferden sonra da boşalttılar. :a015:
neyse geçti gitti.duaların için teşekkür ederim canım.İnşallah biz de anne oluruz. :içelim:
önerin için sağol canım uzanmaya gayret ediyorum ama benim kanım çabuk pıhtılaşıyormuş şu an onunla ilgili iğne falan kullanıyorum.biraz hareket etmem gerekiyormuş.hem buradaki arkadaşların deneyimlerinden şunu gözlemledim bu işin çok yatmayla falan alakası yok.kendini yorma yeter.
bu benim 4. denemem ve embriyolar da 2. kalite olduğu için 4 tane yerleştirildi.transferimi dr servet miydi serkan mıydı.Ayyy çok ayıp ama adını unuttum yaaaaa..
beni takip eden dr lardan biri değildi yani.transfer pazara gelince böyle oldu.Ammannn nasip yaaa.tutacaksa tutuyor işte. :sm_confused:
29 yaşındayım. :CüvCüv:
sen anlat bakalım biraz da. kaçakkedi ben de seni merak ettim....CADIARZU
Çektiğin bunca acıyı unutursun inşallah bu denemenle canım.Bu çrktiğiniz acılardan sonra doğum çok kolay gelir artık size.İnşallah senide buradan çığlıklar atarken görürüz en yakın zamanda.
Ben de enfeksiyon sorunu yaşıyorum.kendi doktorum ilaç vermemişti ama geçmeyince Başkente gideyim dedim.20. haftadan sonra takibe almıyorlarmış.bugün bi kez daha şansımı deneyeceğim inşallah alırlar da muayene olurum iyi bi yer sonuçta.
evet darkcım galiba doğum falan bize vızıltı gibi gelicek. inşallah olur da müjdelerim sizlere de canım.
çoook geçmiş olsun. O 20 hafta olayını ben de duymuştum.kabul etmezlerse tayfun beyle görüşmeni öneririm seni hatırlayacaktır mutlaka.ve yardımcı da olur herhalde.hangi gün orada öğren ve öğleden sonra git daha az hasta oluyor.bir ilaç var benim arkadaşım da gebeyken senin gibi olmuştu.gece içiyosun mesanede ne kadar beklerse o kadar etkili oluyordu adını unuttum ama istersen öğrenir yazarım sana....
:CüvCüv: inş bu sefer kavusacaksın bebısıne:CüvCüv:
evet darkcım galiba doğum falan bize vızıltı gibi gelicek. inşallah olur da müjdelerim sizlere de canım.
çoook geçmiş olsun. O 20 hafta olayını ben de duymuştum.kabul etmezlerse tayfun beyle görüşmeni öneririm seni hatırlayacaktır mutlaka.ve yardımcı da olur herhalde.hangi gün orada öğren ve öğleden sonra git daha az hasta oluyor.bir ilaç var benim arkadaşım da gebeyken senin gibi olmuştu.gece içiyosun mesanede ne kadar beklerse o kadar etkili oluyordu adını unuttum ama istersen öğrenir yazarım sana....
cnm ben ıyıyı yaa nolsun uzaktan takıp edıyordum yazmıyordum ama yenı yenı yazmaya basladım artık inş hep gorusuruz artıksağol canım sen neler yapıyosun.bayağıdır gözükmüyordun buralarda :1hug:
sağol canım bakalım tekrar aramayı unuttum cumartesi bugün bi arar sorarım kabul edecekler mi diye.söyledim zaten telefona çıkan kıza tayfun beyin hastasıyım ben şehir dışından geldim diye.ama polikliniğin sekreteri yoktu onunla görüşmemi önerdi.
bakayım bi olmazsa kendi doktorumu arayıp ilaç ismi isteyeceğim.Bi ilaç yazdı geçen haftalarda gittiğim doktor ama gebelerde kullanımı ile ilgili yeterli araştırma yapılmamış diye kullanmadım.bana verilende gece kullanılan bi ilaçtı,tek kullanımlıktı.
cnm ben ıyıyı yaa nolsun uzaktan takıp edıyordum yazmıyordum ama yenı yenı yazmaya basladım artık inş hep gorusuruz artık
adana tıp derken ozaldakınımı dıyorsun orası guzel bı yer ben ıgnelerımı orda olurdum ama kadın dogumunu bılmıyorum bayagı guzel bıyer oldu banada yakın bende napım valla ıyıyım ıste nolsun sıcaklarla ugrasıyom ıste jeyyar:lepi:kızlar acele gebelik bölümüne takılyodu bi ara görüyordum.İkrar da üyeliğini iptal ettirdi,eşi izin vermiyomuş artık nete.hem nick deişti hemde üyeliğini iptal etti.
Butterflyscim başkent vermedi randevu bana.tayfun beyi de aramadım.ya zaten çok sıcak evden nasıl çıkcamı düşünüyorum kara kara( Hastaneye gitmeye korkuyorum sıcaktan.netten bazı yerlerin telini aldım aramadım daha.zaten çarşamba,perşembe gitcem en erken muayeneye.olmazsa adana tıp merkezine giderim akrabamıza yakın test felan yapılırs beklemekdaha kolay olur.ya da universale de olabilir.
bi de ziyapaşa kadın doğum hastanesi varmış.hiç duydunuz mu nasıl bi yermiş? netten bktımda iyi bi yere benziyor.
3 hastanedede op.dr lar var. Pek benim için değişen bişey olmayacak ama tabi 4 boyutlu ultrasonu olan benim için daha iyi olur.Varmı bu hastanelerle ilgili duyumlarınız.kadın doğumla ilgili?
swetlenacım sen napıyosun nasıl gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?