- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
allh razı olsun canım arkadasım benımmmmmmmmmmmmm
eylulum tedavın hayırlı olsun arkadasım dılerım sorunsuz bır tdavı gecırsın
sağol canım geldim hemen sobanın önüne yattım zaten.
canım tedavin hayırlı olsun İnşallaaaaaah. Allahım emeğini ümidini boşa çıkarmasın İnşallah.
bugün 7 yemeğinde kur'an okundu mevlüt okundu bende orda sizlere dua ettim kızlar. Allahım kabul etsin İnşallaaaaaaah
allh razı olsun canım arkadasım benımmmmmmmmmmmmm
eylulum tedavın hayırlı olsun arkadasım dılerım sorunsuz bır tdavı gecırsın
canım ben tedavim için puregon arıyorum
biraz çok kulandığım için ve özleden yaptırdığım için zor oluyor karşılamak
formdan arkadaşlardan bakıyordum o yüzden
canımsın İnşallah bişey çıkmaz yaa. bence çıkmazsa 2 ay bekleme çünkü uzun protokol olursa zaten bi süre geçiyor ya en azından o süreyi atlatmış olursun bu arada. bekle bekl nereye kadar yaaa.. çok geçmiş olsun canım
canım bende lucrin vardı yarısı kullanıldı kalanı sulandırılmadı.bilğim olursa haber veririm.tedaviye ne zaman başlıyacaksın?
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canımsınnnn. sendende razı olsun İnşallahsuuuuuuuuuu ALLAH RAZI OLSUN CANIM
TÜM DUACILARDAN İNŞŞŞŞ
ESRAAAAAAAA CANIM GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
CANIM
bende onu dedim işte baskılıyorlar ya en azından onu aradan çıkarsan. doktorla görüştünmü cnaım ne dedi.Teşekkürler canım ,bede kısa protokol uygulanmıştı,kısmetse adet olunca dr giderim değerlendirme yapar,bazen 1 ay önceden baskılayıcıya başlanılıyor,kısmet,sen nasılsın?
canım mart gibi başlayacağım
esra nasılsın kuzum
canımsınnnn. Sendende razı olsun inşallah
bende onu dedim işte baskılıyorlar ya en azından onu aradan çıkarsan. Doktorla görüştünmü cnaım ne dedi.
Allahım herkesin yüzünü güldürsün inşallah hep dualarım sizinle kızlar. Allahım en kısa zamanda önce karınlarınızı sonra kucaklarınızı doldursun inşallaaaaah
amin inşşşşşşşşşşş
suuuuuuuu bana özelden adresini yazarmısın bebişe bir şey göndereceğim
canımsın allah razı olsun inan hiç gerek yok çoook sağol. Inşallah allahım bize sana almayı nasip etsin canım benim
eylül canım hayırlı olsun,esra canım bence erken tahlil yaptırma dr.un dediği gün yaptır ,insan merak ediyor .............yeter ,s&u,herasles,umutbizimolsun ,aren,.... kızlar günaydınlar.Gününüz aydın ,yüreğiniz sevği ile coşkun ,mutluluklar hep beraber olsun.Selamlar.
amin canım inşşşşşşşşş
merhaba canımm napalımm beklemedeyız uygun zaman kolluyorum
2.denemem için aslında iptal tedavımle 3. olacak
sendemı başkentte denıosun canım ben bülent beye cok guvenıyorum
onu alıp ıstanbulda bı merkeze (lab. şartları cok dahaiyi olan) götürsem ne gusel olur
sen ne durumdasın canım ben sonradan dahil oldum topiğe
canımsın yanlış anlama bende ne yazmışım yaaa. Zahmet etme diyecektim hiç gerek yok yazmışım. Canımsın kusura bakma ne olursun. Düşünmen yeter canım benim
merhaba canımm napalımm beklemedeyız uygun zaman kolluyorum
2.denemem için aslında iptal tedavımle 3. Olacak
sendemı başkentte denıosun canım ben bülent beye cok guvenıyorum
onu alıp ıstanbulda bı merkeze (lab. şartları cok dahaiyi olan) götürsem ne gusel olur
sen ne durumdasın canım ben sonradan dahil oldum topiğe
içimden geldi kız
bülooooooooooo benı tarnsferde yalnız bırakmadı kırgınım ona :)
tayfunun elıne kaldım:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?