Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

kız bu kadar çabukmu
ptt iyi çalışıyor galiba
amin kuzum inşşşşşşş inşşş banada ve bekleyn herkesede nasip olsun

canımsın aminnnn İnşallaaaaaaah. inan öyle çok dua ettikki eşimde bende. herkesede gösterdim herkes bayıldı canım. kısmet olursa kırk mevlüdünde bunu giydirecem inşallah. gelinlik gibi yaaa.

Esra, kelimeler anlamsız kalıyor şu an..
neler hisseiğini tahmin edebiliyorum..
Sen benim izlenime göre Allah'a gönülden bağlanmış bir insansın.
pes eme Alla'an umudunu kesme isyanda etme ,
hep diyoruz ya HAYIRLISI BÖYLEYMİŞ..
hayat bir oyun..
bu oyunda bir sahnede bizede böyle bir rol düşmüş ..
çok çok kötü sahneler var..
Şükürler olsun onları yaşamadık..

bende iskenderundayım istediğin derleşebiliriz arkadaşım..

canımsın aminnnn İnşallaaaaaaah. inan öyle çok dua ettikki eşimde bende. herkesede gösterdim herkes bayıldı canım. kısmet olursa kırk mevlüdünde bunu giydirecem inşallah. gelinlik gibi yaaa.
inşşşş canım güzel günlerde kulansın yeğenciğim

eylülüm canım
inşş güzel haberlerde gelecek esradan ben doğal yoldan beklyorum esradan
EVET YAAAAAA SİZ GÖRÜŞSENİZE NE GÜZEL OLUR

çok sağol canımmm. inşallah biz daha güzellerini alırız sana teyzesi. Allah razı olsun canım

bende doğal yoldan bekliyorum canım. banada çok yakında gelecek gibi geliyor. kendiliğinden inşallah

Esracıgım sakın ama sakın umudunu yıtırme bu ılk denemen benımde oyleydı gercekten cok uzuluyor ınsan.Ama Allah bunu unutturacak daha buyuk acı vermesın.Yasın cok genc daha ve dogal yolla bıle olma sansı var.Allh'ın mucızesı bıtmez buna ınan ve kendını cabuk toparlamaya calıs.Esınde cok uzulur bak senınle bırlıkte onu dusun.Hem onlar bızden daha cok ıcıne atıyorlar aglayamıyorlar cunku.Buradan kopma yıne hamıle haberlerını verecegn gunlerde gelır ınsallah.Cook gecmıs olsun canım...

canım benim ne diyeceğimi bilemiyorum. ama hayırlısı böyleymiş diye düşün. inşalah bir gün olacak. Allah sana ve eşine sağlık versin.

hiç üzülme canım Allahtan hayırlısını dile.ne yapalım bizimde kaderimiz böyleymiş .bak bende yaşadım ve etrafımızda öyle olaylar varki şükret.bende kalp atışı olmadığı için bebeğim gitti.ama gerçekten ben hiç sevinemmemiştim yani korkudan tadını çıkaramadım .mutlu olamadım .hamileyim diye bile bağıramadım.sanki basiretim bağlanmıştı.ama iyki yapmamımışım .ne yapalım.yüce rabbim bizide böyle sınıyor.hayat bu.ölüm olmasın yeterki canım.gerçekten zor ama yapacak bişi yok.isyan etme sakın.hayırlısı de hep.allaha sığın dua at sabır versin diye ben öyle yapıyorum.:2:

günaydın kızlaaaaaaaar. inşallah bugün yeni güzel başlangıçların müjdecisi olur. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün. sağlıklı hayırlı evlatlarla kucaklarımızı doldursun İnşallaaaaaaah

herkeslere günaydınlarrrrrrrr

amin suyum aminnnnnnnnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

suan daha uzgunum cunku az once wc ye gırdıgımde faş dıe
bır et parcası dustu ıcımden
tam 1 aylık bebek seklındeydı
tutunamayan embrıyomu gordum
cok uzgunum
kasıklarıma agrı vurdu vede kanamm cogaldı bırden

ne vardı tutunsaydı

canım üzme artık kendini
hayırlısı böyleymiş
inşşşş rabbim sana bir mucize göndersin
Inşşşşşşşşşşşş

günaydın hayırlı cumalar
rabbim dualrımızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
neredesinizzzzzzzzz
neden kimseler gelmemiş

canım bugün daha yeni girebildim yaaa. çook yoğundu evden çalışınca. bide kaynanam geldi işte. o yüzden ancak fırsat bulabildim. herkes iyidir İnşallaaaaah.

valla kimseler uğramamış
inşşşşşş iyidirler:44::44::44::44:

günaydın kızlar benim yine azda olsa kanamam oldu ve dün çok telaşlandık dr.um sabah bi ara polikinikte olacam haberleşelim seni bir ultrasonda kontrol eddim dedi.kızlar lütfen dua edin insaallah br sorun yoktur

günaydın kızlar benim yine azda olsa kanamam oldu ve dün çok telaşlandık dr.um sabah bi ara polikinikte olacam haberleşelim seni bir ultrasonda kontrol eddim dedi.kızlar lütfen dua edin insaallah br sorun yoktur

günaydın kızlaaaaaaar. herkesler çok çok çok iyidir İnşallah. hergün yeni bi güneş yeni umutların habercisi İnşallah hepimize güzellikler getirsin her yeni gün.
nazanım canım çok güzel haberlerle geleceksin İnşallaaah. sizi çoook seviyoruzzz. ben sana akşamda dedim benim içim rahat seninde olsun diye. güle güle git güle güle gel İnşallah canım.
yeterimmm kimseler uğramıyor artıkkkk. sen nasıl oldun canım. iyileştinmi biraz daha

nazan güzel haberlerle dön
inşşşş
inşşşşşşşşşşşşş sorun yoktur canım

suu iyiym çok çükür dün dişimi çektirdim bu gün biraz baş ağrım var ondan doolayı ama iyiym canım siz nasılsnız

günaydın herkese ..benim günüm pek aydın deil maallesef kızlar.dün eşimle marsaya gittik ve acı gerçegi ögrenmiş bulunduk.maalesef bebegimde gelişme gereiligi var ve kalp atışları yoktu 10+3 olmasına ragmen 6+4 çıktı hemen dr.umu aradım ve ona sordum dedi pazartesi hemen gel eger okadar gerilik varsa kürtaj yapmamız lazım dedi.bebegimle birlikte geçirecegim son saattlerim kızlar.gökyüzünden ikinci bir yıldız daha kayıyor deryadan sonra bende ayrılıyorum aranızdan.bunu yazarken bile okadar zorlanıyorumki.nasıl alışacam bu duruma bilemiyorum rabbim sabır versin insaallah.kese bozulmammış dedi dr.dün ama gelişmemmişte .böyle durumlarda bebege testlermi yapılıyor lütfen tecrübeli olanlar bana akıl versin kızlar.kromozom analizi bireyleremi bebegemi yapılıyor eger öyleyse bebege ne testi yapılıyor ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…