Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

Günaydın kızlar.s:&u canım ilaç mı arayıp bulamadın?Hayırdır.
günaydın canım. canım ben değil yeter ilaç arıyor. sen nasılsın canım

canımsın normal olacak. tüp bebek olmasada bu sancılar olacak. ilk 3 ay her adet zamanında bu sancılar oluyor. ve ilk adetinde adet olamadığın için biraz fazla oluyor. birde bebek kendine yer açtığı için ağrı biraz fazla oluyor. canımsın korkma ne olur. Rabbimin izniyle olacak İnşallah. dualarım seninle inan. seni çok seviyoruz hepimiz dua ediyoruz.
yeter sen nasılsın canım.
bu arada herkesin cuması mübarek olsun. İnşallah Rabbim hiçbirimizin kucağımızı boş bırakmasın. en kısa zamanda gönlümüzdekini nasip etsin İnşallaaaaaaaaah.

Daha transferın kacıncı gunu kı canım sıkma canını.Aklına kotu seyler getırme.Adet belırtılerı hamılelık belırtılerı ıle aynı sekılde seyredıyor dıyorlar.Doktor sana jel,antibiyotik ve progesteron verdı mı?

verdı vajınal jel vıtamın kullanıorum antıbıyotıgı bıraktım

mrb. kızlar inşallah hepiniz bütün dileklerinize kavuşursunuz. yorum yapmıyorum ama uzaktanda olsa yazdıklarınızı takip etmeye çalısıyorum. bebeğim01 sana bi sorum olacak tı preseed i nerden temin ettin ve ne kadara almıstın yardımcı olabilirmisin canım

sızıde bıktırdım (((((((((

esra böyle düşünme canım
eğer buyaya gelip yaazınca rahatlıyorsan gel
bizsenden bıkamayız biz bu yolda
YOL ARKADAŞIYIZ
inşş her şey güzel olcak

net üzerenden sipariş ediyorsun bazı eczanalarda getitiyorlamış canım

esra böyle düşünme canım
eğer buyaya gelip yaazınca rahatlıyorsan gel
bizsenden bıkamayız biz bu yolda
YOL ARKADAŞIYIZ
inşş her şey güzel olcak

slm kızlarrr naber esracığım sıkma canının herşeyin hayırlsı kendini oyalayacak bişeyler bul ki zaman akıp gitsin.sıkma canını hiç.ohh be tatil geldi sonunda kızlarrrr..valla bıktım artık ya hergün okul öğrenci...sizler ne yaptınız.hayırlı cumalar.herkese bebek inşallah .yüce rabbim dualrımızı kabul eylesin.canlarım .öpüyorummm.su dikkat et canım.esra sende.dualarımız birbirimize .....

elfida nasılssın canm

kıslar baskentte IMSI ( SPERMİ 8000 kez buyutme metodu)
kullanılıomu bılen varmı
ben ICSI kullanılıo dıye okudum resmı sıtesınde
gıden olursa bı sorabılırmı
erkek intertılıtesınde cok onemli bı metod
ben hemsirelere arayı sorcam ama ne kadar sağlıklı
bılgı alırım bılmıyorum
esracımm o agrılar cok normal
negatıf olma lutfen germe rahmını

canım seni burada görmek çok güzel
bana yazdığın merkeze baktım iyi bir yere benziyor
mail attım dönerler herhalde

Son düzenleme:

ayağı iyi bir yere benziyor
mail atım dönerler herhalde

nereye mail attın tatlım
bak benım o dediğim merkezle bı arkadas görüşecek pazartesi
eğer aklı yatarsa orda yaptıracak bakalım bende ondan haber beklıyorum
burası tup bebek turkıye fedarasyonu baskanın merkezi
adam en ılrtı teknıklerı uyguluyormus bakalım canımm

bana adını yazdığın merkezin dr mail adresleri vardı dr sorun
oraya yazdım canım
yaa arkadaşın konuşunca banada yaz san merak ettim

bana adını yazdığın merkezin dr mail adresleri vardı dr sorun
oraya yazdım canım
yaa arkadaşın konuşunca banada yaz san merak ettim

tamam canım yazarım kesınlıkle
,belkı burakı herkese umut olur
onun ıcın ozelden yazmıım dedım msjı buradn yazım:)
tam anlayamadım bazı yerlerı
daha kalıtelı yumurta elde edıolarmıs kucukkken alıp
ıyıce olgunlaştırıolarmıs
16.000 kere buyutuolarmıs spermi seçerken
dusunsene spermın dna kırıklığını bıle görebilirler super
benım bu denemde başkentte olmazsa
orda denıcem yaza artık bakalım canım gusel haberler beklıorum ordan

umutcuğun inşşşş yaaaaaaa
inşşşşşşşşşşşşşşş

canım çok sağol uzanıyorum sürekli. doktor istirahat verdi. sen nasılsın canım. tedaviye başlıyormuşsun hayırlı olsun İnşallah. Allahım boşa çıkarmasın İnşallah.
esra canımsın nasılsın iyisindir İnşallah. bu gece rahat uyu ve çok güzel rüyalar gör ve umudunu asla kaybetme canım. ve sonunda İnşallah güzel haberler getir bize.
bebeğim nasılsın canım nerelerdesin. karnın büyüdümü canım. minik bi şişlik olmuştur artık. devamına ersin İnşallah sonundada sağlıkla kucağına al İnşallah canım.
yeterciğim sen nasılsın canım.
kademi internetinde sorunmu var canım bugün hiç gelmemişsin. iyisindir İnşallah canım.
eylül herasles aren sizler nasılsınız kızlar. eylül sende başladın tedaviye adi bakalım canım.
umut bizim olsun canım İnşallah yaza diğer merkeze gitmeye gerek kalmadan kuzucuğun gelir İnşallah
hepinizi çooooooook seviyoruzzz. dualarımız hep sizinle. Rabbim en kısa zamanda güldürsün İnşallaaaaah. kucaklarınızı doldursun İnşallah

Son düzenleme:

Canım şu an hep pozitif düşün sakın kendini üzme inşallah bebişin seninle kalacak.İnşallah hayırı haberlerini duyacağız.

Canım belim için dr gittim belde sorun yok ama 2-3 ay daha tüp için beklememi istedi.Ayrıca kaymıştım bel kaslarında problem var mı yok mu fizikçiye gitmemi istedi,yüzmeye başlıyacagım,Esra Hanımı arayıp görüşeceğim tüp de ha deyince de hamilelik olmuyor , Şubatta belki tedaviye başlar ,Marttı bulur diyorum.Hayırlısı.Canım sen kendini yorma ,Kızlar hepinize selamlar.

Kızlar Günaydın Yeter canım hangi ilaçı arıyorsun.Geçmişe yönelik okuyamadım.Elimden gelen durum varsa yardımcı olurum.Selamlar.

günaydın güzelikler
nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…