- 23 Temmuz 2010
- 913
- 145
- 648
sağol canım sen nasılın? herşey yolundamı ?hadı bakalım hakkında hayırlısı olsun canım
sağol canım sen nasılın? herşey yolundamı ?
sağol canım sen nasılın? herşey yolundamı ?
bugün 8.günüm canım aşılama da belirtim yok hayırlısı olsun artık....sen ne yaptın canım transferin oldu mu haber ver bize
sende hayırlı haberler bakliyorum arkadaşım .bende daha önce 2 kere aşılama yaptırmıştım hiç belirti olmamıştı takii adet günüm geçince fark etmiştimm. benim transfer salı sabahı olacak canım ilk denemem o yüzden biraz gerginimbugün 8.günüm canım aşılama da belirtim yok hayırlısı olsun artık....sen ne yaptın canım transferin oldu mu haber ver bize
salı sabahı yetercimmmm offf bi olsada kurtulsammm adanaya gelgit bi hall oldum artık
canım transferin oldumu
pofuduknaz nasılsın canım..bugün aklıma düştün nasıl oldun diye..inşallah aşılaman tutar canım benim eğer hayırlıysa...araştırma hastanesinde yaptırmıştın değilmi malatyada.
sende hayırlı haberler bakliyorum arkadaşım .bende daha önce 2 kere aşılama yaptırmıştım hiç belirti olmamıştı takii adet günüm geçince fark etmiştimm. benim transfer salı sabahı olacak canım ilk denemem o yüzden biraz gerginim
salı sabahı yetercimmmm offf bi olsada kurtulsammm adanaya gelgit bi hall oldum artık
evet canım araştırma da yaptırdım malatya da iyi olmaya çalışıyorum canım ama yine hiç belirtim yok ya ve ateşim düşmeye başladı dua et kuzum bana yaaa:18:sen nasılsın canım
evet canım araştırma da yaptırdım malatya da iyi olmaya çalışıyorum canım ama yine hiç belirtim yok ya ve ateşim düşmeye başladı dua et kuzum bana yaaa:18:sen nasılsın canım
inşallah canım hepimiz güzel haberler verelim inşallah ya aminrabbim emekleriyin karşılığını versin güzel haberler almak nasip olsun inş
Hayirlisi olsun inşallah canim..senden sonracesaret geldi bana. Arastirmayi aradim bir adam cikti tüp bebek bölümünde..durumumu anlattim.fsh 89 lara cikiyor dedim..bana tüp bebek icin umitlenme ebe hanim dedi.bu fsh la tüp bebek olmaz dedi.gelin muayene olun bakalim dedi.rapor almak istiyorum dedim.herkese verilmiyor şartlar var gelin muayene olun dediadet olayimda gidecem..
inşallah canım hepimiz güzel haberler verelim inşallah ya amin
C
canım dur hemen üzülme bakalım....hele bir git herşeyine bakılsın tekrar kan testi vs verirsin muayene ederler sakın gitmemezlik yapma tamam mı kuzum
Gidecegim canim benim inanki suan tek ümidim ALLAHIMDAN SONRA ARAŞTIRMA HASTANESI...Allahim yardimcimiz olsun zor bir sinavdan geciyoruzz
Amin canım rabbim zor işlerimizi kolay eylesin inşallah haber ver bana kuzum tamam mı
amin canım tabiki haber veririm..sende sonucunu haber ver çok merak ediyorum senin sonucunu..inşallah hayırlısıyla ALLAHIM YÜZÜNE BAKARDA GEBE OLUP SAĞ SAGLİM KUCAGINA ALIRSINN YEGENİMİZİ...ALLAHIM DUY SESİMİZİ..
amin canım hepimize nasip etsin rabbim tek bana değilcanım bugün 10.günüm ve idrar testim NEGATİF çok üzgünüm boşlukta gibiyim karışığım yaniiiiii ama hakkımda hayırlısı neyse o olsun ney yapsak boş canım
arkadaşım hiç stres yapma ben daha önceki aşılamalarımda asla idrar tahlili yapmadım şimdi tüp bebeğimdede yapmayı düşünmüyorum çünkü bana güvenilir gelmiyorlar bence bekleme hemen git bir kan tahlili yaptır dualarım seninle canımamin canım hepimize nasip etsin rabbim tek bana değilcanım bugün 10.günüm ve idrar testim NEGATİF çok üzgünüm boşlukta gibiyim karışığım yaniiiiii ama hakkımda hayırlısı neyse o olsun ney yapsak boş canım
arkadaşım hiç stres yapma ben daha önceki aşılamalarımda asla idrar tahlili yapmadım şimdi tüp bebeğimdede yapmayı düşünmüyorum çünkü bana güvenilir gelmiyorlar bence bekleme hemen git bir kan tahlili yaptır dualarım seninle canım
bu arada kızlar yarın 11.30 transferi yapılacak bana du edermisinizz??? çokk heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?