bende çok fazla yumurta oluştu canım yumurtalrım toplandıktan sonra karnım su topladı ve şişti onun için dondurduk canımhayirli olsun cnm neden dondurttunuz
bende çok fazla yumurta oluştu canım yumurtalrım toplandıktan sonra karnım su topladı ve şişti onun için dondurduk canım
merhaba arkadaşlar bende Adanada çocuk için uğraşanlardanım yalnız ben Başkentte değil önümüzdeki ay kısmet olursa Balcalıda aşılama yaptırıcam Balcalı nasıl bilginiz varmı eşimin değerleri düşük bende rahim filmi çekildim geçen hafta ondada sağ tüpte problem çıktı kafam çok karıştı ne olur banada yardımcı olun fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim Rabbim nelere kadir değilmi kiminin istemeden çocuğu olur kıymetini bilmez sokaklara atar ölüme terkeder bizlerde bir evlat sıcaklığı yaşayabilmek için neler yapıyoruz inşallah bizimde olur bebişlerimiz birgün o misler gibi evlat kokusunu bizde tadarız doya doya içimize çekeriz inşallahhhhh
cano1985 CANIMM BENİM KIZ KARDEŞİM 3 DEFA AŞILAMA 1 DEFADA TÜP BEBEK DENEDİM BALCALIDA EĞER İMKANIN VARSA (maddi olarak)BAŞKENTİ DENE DERİM BALCALI KALABALIK KARIŞIK VE SIKINTILI AMA ÜCRET OLARAK DAHA UYGUN TEKNOLOJİ OLARAKTA BAŞKENT DAHA İYİ YANİ BENCE BAŞKENTİ TERCİH ET DERİM [/sağolasın arkadaşım aslında bende başkente gidecektim aradım bir türlü randevu vermediler çok yoğunmuş sonra balcalıda karar verdik boşa beklemeyelim diye öyle yoğun değil kalabalıkta değil hemen veriyorlar sırayı ama bilmiyorum eğer tutmazsa bu aşılamam başkenti tercih ederim o zaman inşallah peki başkentte ne kadara mal oluyor aşılama fiyatı
CANIMM BENCE BAŞKENT RANDEVUYU NE ZAMANA VERİYORSA AL(ilk randevuyu geç veriyorlar ondan sonra adetinde arıyorsun ertesi güne alıyorsun canım ) BU ARADADA BALCALIDA AŞILAMANI YAPTIR beklemek istemiyorsan AŞILAMA İÇİN ÜCRET ÖDENMİYOR DİYE BİLİYORUM DEĞİŞİKLİK OLMADIYSA
evet canım balcalıda aşılama için ücret ödenmiyor sadece ilaçların yüzdesini ödüyoruz başkentte kaça yapıyorlar yani toplam ilaçlarla birlikte kaça mal oluyor bir bilgin varmı
canım başkenttede
ücret yok diye biliyorumm ilaçlarda oratlama aynıdır
hmm anladım canım çok sağol bir bakalım buraya olmazsa hemen oraya gidicem inşallah burdada tutar ama
aynen bacım biz beklemeye alışkınız 9 yılldır bekliyorum 1 ay daha bekleyim yeterki olumlu sonuç alayım.canım hayılı sonuçlarla gel inşşş1 ay beklemekten bir şey olmaz değilmi biz beklemeye alışkınız ne de olsa
aşılamada bir fark olacağını sanmıyorum iki merkezde ama tüp bebekte fark var sadece balcalıda yorucu oluyor her işlemi sen kendinyaptırıyorsun
arkadşım ben ilkkez gittim başkente tüp bebek için çok memnun kaldım çok ilgililer .aşılama için 50 lira üçret alınıyor diye hatırlıyorum ilaçlar için zaten rapor çıkıyor bence beklemeye değer.hmm anladım canım çok sağol bir bakalım buraya olmazsa hemen oraya gidicem inşallah burdada tutar ama
arkadşım ben ilkkez gittim başkente tüp bebek için çok memnun kaldım çok ilgililer .aşılama için 50 lira üçret alınıyor diye hatırlıyorum ilaçlar için zaten rapor çıkıyor bence beklemeye değer.
aynen bacım biz beklemeye alışkınız 9 yılldır bekliyorum 1 ay daha bekleyim yeterki olumlu sonuç alayım.
inan hemen randevu vereceklerini bilsem hemen arayıp randevu alacam ve hemen yarın gidicem ama eşimde bir kere başladık buraya olmazsa ikincide hastane değiştirriz diyor bakalım sonucumuz ne olacak sen ne aşamadasın
hakında hayırlısı olsun canımmm
bende çok fazla yumurta oluştu canım yumurtalrım toplandıktan sonra karnım su topladı ve şişti onun için dondurduk canım
sağol canım inşallah bu ay transferim olurGecmis olsun cnm hayirlisi olsun inss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?