Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

evet canım balcalıda aşılama için ücret ödenmiyor sadece ilaçların yüzdesini ödüyoruz başkentte kaça yapıyorlar yani toplam ilaçlarla birlikte kaça mal oluyor bir bilgin varmı

cnm ilk muayene ücreti 55 TL veriyorsun. Aşılama içinde 60 TL ben Aralıkta yaptırdım. İlacın yüzdesini ödüyorsun. Onlarda az tutuyor aşılamada genelde.

cnm ilk muayene ücreti 55 TL veriyorsun. Aşılama içinde 60 TL ben Aralıkta yaptırdım. İlacın yüzdesini ödüyorsun. Onlarda az tutuyor aşılamada genelde.

raporlu mu yaptırdın canım ben geçen gün aradım başkenti 270 lira dedi aşılama ücreti rapor çıkarılırsa 60 tl dedi banada ilaçlarda bu raporla alınabiliyor herhalde değilmi ya canım kusura bakma çok fazla soru sordum sanırım ama birde memnun kaldınmı hastaneden çok övüyorlar orayı ben balcalıda yaptırıcam bu ay ama içim rahat değil eğer tutmazsa başkente gidecem heralde şimdi kışlaya taşınmış tüp bebek evimede çok yakın zaten gidip gelmesi iyi olur benim için

evet cnm ben raporlu yaptırdım. ben memnunum halada oraya devam ediyorum. benim 2 aşılamam 1 tüp bebeğim var. orda yaptırdım hepsini. 1 aşılama ve tüp bebek sonucum kimyasal gebelik 1 aşılama negatif. 2 defalıkta donmuş embriyom beni bekliyor. Benim doktorum Tayfun Bey pek konuşmuyor ama bence işinde iyi. Şuanda 2 ay bekliyoruz genetik bazı testler yapacak düşük için. Balcalıyı bende duydum çok yoğunmuş. Başkentte yoğun ancak işler çabuk ilerliyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

anladım canım inşallah hayırlısıyla bebeğinide kucağına aldığın günler biran önce gelir evet banada balcalı yoğun diyorlardı ama hiç yoğunluğunu görmedim ben bir ayın içinde tüm testler yapıldı bu ayda aşılama yapılacak inşallah başkenttede esra hanım la bülent beyi övüyorlar ben ikisinden birine gitmak istiyorum ama hemen randevu vermiyorlar çok erteliyorlar diye biliyorum orayı yaaa bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah ilk seferde aşılamam tutar da gerk kalmaz bende iki defa kimyasal gebelik geçirmiştim normal yolla tedaviden önce ama ban doktorlar hiç onunla ilgili birşey söylemedi düşüğün neyden kaynaklandığı ile ilgili bir araştırma yapılmadı

Allah yardımcımız olsun. İyi bari hemen bitmiş işlemlerin. Yalnız yanılmıyorsam Esra Hanım yeni hasta kabul etmiyor. Bilmiyorum ama ben doktorumdan memnunum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun cnm...

Allah yardımcımız olsun. İyi bari hemen bitmiş işlemlerin. Yalnız yanılmıyorsam Esra Hanım yeni hasta kabul etmiyor. Bilmiyorum ama ben doktorumdan memnunum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun cnm...

aynen canım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun biz gayretimize devam edlim kimbilir belki birgün bizimde olur bu arada sen adananın neresindesin canım

hayırlı akşamlar bayanlar benim bir negatif aşılamam var yalnız özelde yaptırdım....tüp bebek düşünüyorum ama 3 negatif aşılama olması gerekiyor sanırım:26:adana başkent üniv.doktor tayfun bey varmış çok iyiymiş giden bilgisi olan var mı?birde ilaçlarla beraber ne kadar maliyeti

ANIM TAYFUN BEY İYİDİR (dr hepsi yi) RAPOR İÇİN 2 AŞILAMA YETERLİ SEN OARAYA GİTTİĞİNDE RAPOR ÇIKARTIRLAR ÖNCE YAPTIRDIĞIN AŞILAMA EVRAĞIYLA GİT

ANIM TAYFUN BEY İYİDİR (dr hepsi yi) RAPOR İÇİN 2 AŞILAMA YETERLİ SEN OARAYA GİTTİĞİNDE RAPOR ÇIKARTIRLAR ÖNCE YAPTIRDIĞIN AŞILAMA EVRAĞIYLA GİT

cevabın için teşekkür ederim canım çok sağol ozaman 2 aşılama olduktan sonra raporum çıkacak inşallah aşılamam tutarda gerek kalmaz....rabbim tüm isteyenlere de bana da hayırlı,sağlıklı evlatlar versin canım

arkadaşlar kimsecikler uğramaz oldu artık sayfamıza umarım herkes iyidirrr. ben yarın adanaya gidiyorum hastaneye dondurulmuş emriyolarım var transferim olacak inşallah ohss sendromum geçti yani. sizler neler yaptınız ?

geçmiş olsun canım inşallah emeklerin boşa gitmez bende 5 gün önce ikinci aşılamamı yaptırdım eğer tutmazsa adana başkent üniv. düşünüyorum doktor bana da ohss olabilirsin dedi ama her şeye rağmen aşılamamı yaptırdım rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar versin canım......adana da doktorun kim canım memnun musun raporlu mu yaptırıyorsun tüp bebeği ne kadar tuttu toplam ücret bana da bilgi verirsen çok sevinirim

amin canım rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.buradan müjde vermeyi rabbim bizede nasip etsin.benim doktorum bülent haydar dedeoğlu iyi bır doktor işini iyi biliyor çok ilgili ve alakalılar .evet raporlu yaptırıyorum hastaneye 2 binlira verdim 175 lirada emriyo dondurma işlemine verdim. benim ilaçlarım önceden vardı aşılamamdan kalanları kullandım sadece 200 lira bir iğneye verdim ohss sendorumu içindi oda .

amin canım bizler de inşallah o güzel haberi vereceğiz er ya da geç Allah büyük rabbim bizleri fazla bekletmesin inşallah amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…