Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

teşekkürler.Ama tahliller için muayene için ayrı ücretmi alıolar ücret baya var bence üniversite hastanesi olmasına rağmen

teşekkürler.Ama tahliller için muayene için ayrı ücretmi alıolar ücret baya var bence üniversite hastanesi olmasına rağmen
Canım muayene en son120 TL dedi bir arkadaşım evet ilk talihlilerde ücret alınıyor ama tüp bebeğe geçince ekstra muayene tahlil parası odemiyorsun 1ve2.denemede 1 embriyo 3. Denemrde 2 embriyo taransferi yapılıyor yadinizi 35 ise ilk denemenizde de olsa 2 embriyo transferi yapil

başkent hastanesinde önerebileceğiğnz bir doktor istiyorum esra hanıma randevu alamıyorum çok yoğun bülent haydardedeoğlu nasıl bilgisi olan paylaşabilir mi ?

İYİDİR BÜLENT BEY AMA TAYFUN BEYİ ÖNERİRİM DAHA SAKİN BİR ADAM

başkent hastanesinde önerebileceğiğnz bir doktor istiyorum esra hanıma randevu alamıyorum çok yoğun bülent haydardedeoğlu nasıl bilgisi olan paylaşabilir mi ?

ben mart ayından zor da olsa nisan sonuna esra hanıma randevu aldım ve gittim çok iyi bir doktor daha ilk muayanede sorunumu anladı.daha önce dış gebelik geçirmiştim ameliyatla tüpüm alındı. ardından iki başarısız aşılama. meger rahimde bir et beni gibi parça kalmış bu da aşılama sırasında canımı çok yakıyordu. bu hafta histereskopi ile o parçayı aldı. kanamam var bundan sonraki ilk adetimde tüp bebek tedavisine başlayacağım. işini bilmeyen doktorların elinde yıllarımı harcamışım esra hanım muayene eder etmez bir sorunumuz var kamerayla geçip bakmam gerek dedi ve gerekeni yaptı. çok pozitif ve iyi bir insan.herkese tavsiye ederim

Bekleme deyim ben adet olmayı bekliyorum folik asit kullanıyorum antibiyotik bitti birde su alttan konulan oğul .tedavilerinin ne durumda arkadaslar

biz bu sayfada ne kadar çok şey paylaştık ne çok şey konuştuk bazılarımız anne oladu bebeklerini kucakladı hatta 2. bebişlerini kucaklayanlar oldu ve bazılarımız hala anne olmak için beklemekteyiz (benim gibi) RABBİM annelik için çabalayan her kadına ANNELİĞİ TATDIRSIN İNŞŞŞ

Amiiiiin

ben de yeni başladım iğnelere esra hanımla allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlarr nasip etsin
Canım ya tedaviden bahseder misin biraz ben Bülent beye gidiyorum, 21.gün lucrin iğne vuruldum, adet oldum pazartesi gidicem tekrar tek doz bir iğne olacaksın dedi her gün her gün olmayacak walla deneme tahtası mi olacam acaba yıllar önceki tedavi farklıydı o zaman bu iğne yoktu dedi bulent bey merak ettim size de ayni tedavi mi uygulaniyor

canım benim ilk denemem ve daha yeni başladım gonalf dıye bir iğne yapılıyıorum henüz daha haftaya tekrar gidecem yumurta kontrolü için çağırdılar verilen ilaçlar da lucrin diye bi iigne yok başıma ne geleceğini de bilmiyorum ama inşallah hayırlısı olur

ben de yeni başladım iğnelere esra hanımla allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlarr nasip etsin
hayırlı olsun senin tedavin kısa protokol o yüzden lukrin yok
K kimyayas hayırlı olsun canım senin tedavinde uzun protokol olduğu iin bu iğnleri kulanıyorsun ALLAH yüzünüzü güldürüsün inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…