- 9 Ocak 2015
- 18
- 1
- 1
Canım muayene en son120 TL dedi bir arkadaşım evet ilk talihlilerde ücret alınıyor ama tüp bebeğe geçince ekstra muayene tahlil parası odemiyorsun 1ve2.denemede 1 embriyo 3. Denemrde 2 embriyo taransferi yapılıyor yadinizi 35 ise ilk denemenizde de olsa 2 embriyo transferi yapilteşekkürler.Ama tahliller için muayene için ayrı ücretmi alıolar ücret baya var bence üniversite hastanesi olmasına rağmen
başkent hastanesinde önerebileceğiğnz bir doktor istiyorum esra hanıma randevu alamıyorum çok yoğun bülent haydardedeoğlu nasıl bilgisi olan paylaşabilir mi ?
başkent hastanesinde önerebileceğiğnz bir doktor istiyorum esra hanıma randevu alamıyorum çok yoğun bülent haydardedeoğlu nasıl bilgisi olan pa
merhaba sevim ben 30 martta randevu için aradım 30 nisana verdiler randevuyu bülent beyden aldım benim teyzemin gelini 6yıllık evli çocugu yok 1 aşılama yaptı tavsiye üzerine bülent beye gitti tedaviye başladılar hiçbir dr. filmde görmedigi söylemedigini farkedip söyledi açıkcası bende o nedenle etkilenip randevu aldım.bakalım ne olacak gelişmeleri yazarım.peki sen ne yaptınbaşkent hastanesinde önerebileceğiğnz bir doktor istiyorum esra hanıma randevu alamıyorum çok yoğun bülent haydardedeoğlu nasıl bilgisi olan paylaşabilir mi ?
slmmm kızlar bnde adet olmay beklıomşu an tedavi olan yokmu arkadaşlar
Canım bende pazartesi gidicem lucrin ile başlayacak inşallah sonra adet olunca igneslmmm kızlar bnde adet olmay beklıom
Amiiiiinbiz bu sayfada ne kadar çok şey paylaştık ne çok şey konuştuk bazılarımız anne oladu bebeklerini kucakladı hatta 2. bebişlerini kucaklayanlar oldu ve bazılarımız hala anne olmak için beklemekteyiz (benim gibi) RABBİM annelik için çabalayan her kadına ANNELİĞİ TATDIRSIN İNŞŞŞ
Canım ya tedaviden bahseder misin biraz ben Bülent beye gidiyorum, 21.gün lucrin iğne vuruldum, adet oldum pazartesi gidicem tekrar tek doz bir iğne olacaksın dedi her gün her gün olmayacak walla deneme tahtası mi olacam acaba yıllar önceki tedavi farklıydı o zaman bu iğne yoktu dedi bulent bey merak ettim size de ayni tedavi mi uygulaniyorben de yeni başladım iğnelere esra hanımla allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlarr nasip etsin
canım benim ilk denemem ve daha yeni başladım gonalf dıye bir iğne yapılıyıorum henüz daha haftaya tekrar gidecem yumurta kontrolü için çağırdılar verilen ilaçlar da lucrin diye bi iigne yok başıma ne geleceğini de bilmiyorum ama inşallah hayırlısı olurCanım ya tedaviden bahseder misin biraz ben Bülent beye gidiyorum, 21.gün lucrin iğne vuruldum, adet oldum pazartesi gidicem tekrar tek doz bir iğne olacaksın dedi her gün her gün olmayacak walla deneme tahtası mi olacam acaba yıllar önceki tedavi farklıydı o zaman bu iğne yoktu dedi bulent bey merak ettim size de ayni tedavi mi uygulaniyor
ben de yeni başladım iğnelere esra hanımla allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlarr nasip etsin
hayırlı olsun senin tedavin kısa protokol o yüzden lukrin yokcanım benim ilk denemem ve daha yeni başladım gonalf dıye bir iğne yapılıyıorum henüz daha haftaya tekrar gidecem yumurta kontrolü için çağırdılar verilen ilaçlar da lucrin diye bi iigne yok başıma ne geleceğini de bilmiyorum ama inşallah hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?