Tüp Bebek Merkezleri Adana Seyhan Başkent'e Tüp Bebek Yaptıracaklar

CANIM ÖNCELİKLE FSH düşürülmesi lazım bu değerle tüp bebeğe gidemezsin sgk lı olabiliriisn ama bir çocuğun olduğu ve yaşın vs vs durumlarından dolayı sgk dan (tüp bebekte )yararlanamazsın has kötü bir has değil ama özelde yaptıracaksan özel sağlık siğortanda varsa acı bademide düşünebilirisin (özel sağlık siğortası geçerli orada ) başka merak ettğin bir şey varsa cevaplaya bilirim

Hepinize iy geceler arkadaşlar...ben geçen sene Ada'na acıbadem de bir tüp bebek iki kez de dondurulmuş embriyo transferi geçirdim üç denemede ne yazıkki olumsuz oldu.zaten hastaneden de soğudum 6 ay ara verdim dün Ada'na başkent Bülent beyi aradım ve 26 ekime randevu aldım şimdi Oray'a gideceğim ama beni neler bekliyor inanın bilmiyorum tedirginim huzursuzum ama anne olmayı da çok istiyorum.bir çok arkadaşım pozitif sonuçla ayrıldılar bu hastaneden. Bende umutlandım.yaşım 27 eşimden kaynaklı sorunumuz ALLAH IM BİZLERE DE EN YAKIN ZAMAN DA HAYIRLISIYLA ANNE OLMAYI NASİP ETSİN.

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum eski yorumları okurken farkettim konferans a katılıyormuşsun sonra randevu alıyormuşsun.ben direk arayıp aldım böyle birşey şuan varmı ben mi yanlış biliyorum

Bilgi amaçlı bende aramıştım. adetiniz başladığında arayıp randevunuzu alabilirsiniz demişlerdi.konferanstan bende haberdar değilim.

Has seyhanda iken evet seminere katılıyordun ama kışlaya taşındılar seminerde kalktı randevu tarihinde gidiyorsun

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum eski yorumları okurken farkettim konferans a katılıyormuşsun sonra randevu alıyormuşsun.ben direk arayıp aldım böyle birşey şuan varmı ben mi yanlış biliyorum
Eskiden mis canim simdi öyle bişey yok ben ilk doktorla görüşmeye gittim simdi tedaviye başladım konferans falan yok

Doktorun kim süreçten bahsedermisin rica etsem ben çok tedirginim.acıbadem den dosyamın bir kopyasını istedim vermediler ben orda ameliyat oldum ama ne olduğumu bile hatırlayamıyorum
Slm canim benim doktorum tayfun bey tedaviye yeni başladım bir sürü tahlil yapıldı rahim filmi cektirmistim onu gösterdim sulu usg yaptilar ben bunu 10 günde bitirdim esimin değerlerini bekliyoduk canim biraz düzelince başladık şimdi igne oluyorum yarın kontrolüm var yumurta ya bakacaklar canim sonra toplamak için gün verirler galiba buarada biz raporlu yaptiriyorum canım ama çok ilgililer dün kan verdim sonuc cikar cikmaz aradilar beni ne yapacağımı soylediler

Doktorun kim süreçten bahsedermisin rica etsem ben çok tedirginim.acıbadem den dosyamın bir kopyasını istedim vermediler ben orda ameliyat oldum ama ne olduğumu bile hatırlayamıyorum
ama vermek zorundalar dosyayı vermeseler de kopyasını ve tabiki epikiriz hazırlamak zorundalar size bu yasal olarak sizin hakınız

tayfun bey benimde dr evet gayet iyilerdir hemşirelerde öyle esra elif fatoş hepside birbirinden tatlıdır

Yazdıklarınızı okuduktan sonra biraz cırladım tamam dediler çok Tşk ederim kızlar ALLAH hepimizin gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah...pazartesi gidicem bakalım ne olacak.mersinden git geller yine başlayacak ama olsun değer diye düşünüyorum

Kızlar birde bişey daha sorucam benim eşimin sosyal güvencesi yok rahatlığından dolayı düzenli yatırmıyor Bağkur unu ama benim ssk m yatırıyor eşimin sosyal güvencesinin olmaması bir sorun yaratırmı

HAYIR sorun olmaz ama senin girişiyin en az 5 yıl önce ve 900 gün pirimiyin yatmış olma şartı vardır bu şartlara uyuyorsan senin sigortan üzerinden yapılır tedavi

ben tarustan git gel yaptım hepsinde seyhanda iken daha yakın garın hemen üstünde idi şimdi kışlada biraz daha uzak ama sonu güzel olsun yorgunluk geçer

Eşlerin birinin olması yeterli bide 900 gün olmasi gerekiyomus canim

ben tarustan git gel yaptım hepsinde seyhanda iken daha yakın garın hemen üstünde idi şimdi kışlada biraz daha uzak ama sonu güzel olsun yorgunluk geçer

cnm bişey soracam adana başkent tüp bebek merkezinde ilaçları dışardan mı alıyoruz yoksa merkez kendisimi veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…