anladım canım hayırlı olsun tedavincanım benim ilk denemem ve daha yeni başladım gonalf dıye bir iğne yapılıyıorum henüz daha haftaya tekrar gidecem yumurta kontrolü için çağırdılar verilen ilaçlar da lucrin diye bi iigne yok başıma ne geleceğini de bilmiyorum ama inşallah hayırlısı olur
Amin inşteşekkürler canım rabbim inşallah hepimizin yüzünü güldürsün
prtokolün kısa uzun olacağına dr karar verir bu kişinin (tedavi deki kadının )yaşı hormon değerleri rahim yapısı yaşı vs baz alınır kısa protokolde adetin 2 veya 3 günü gonla f ve ya menegon (yada bu ilaçların muadilleri )ile başlanıp 12 15 gün sonra yumurta toplanır uzun protokolde ise adetin 21 . günü lukrin (ve ya muadili )ilaçalrla başalrsın tedaviye adet olursun ve yukarda yazdığım şekilde (kısa protokolde olduğu gibi) devam ediliramin inşallah kısa protokol ya da uzun protokol ne anlamadım açıklarmısın
teşekkürr ederim bilmiyordum bunu ben adetin 3. günü başladım hala devam ediyorum bakalım inşallah hayırlısı olu sen tedavidemisin şuan hangi doktorprtokolün kısa uzun olacağına dr karar verir bu kişinin (tedavi deki kadının )yaşı hormon değerleri rahim yapısı yaşı vs baz alınır kısa protokolde adetin 2 veya 3 günü gonla f ve ya menegon (yada bu ilaçların muadilleri )ile başlanıp 12 15 gün sonra yumurta toplanır uzun protokolde ise adetin 21 . günü lukrin (ve ya muadili )ilaçalrla başalrsın tedaviye adet olursun ve yukarda yazdığım şekilde (kısa protokolde olduğu gibi) devam edilir
ALLAH yüzünü güldürsün yok canım ben şimdi tedavide değilim 7 defa tedavi oldum(4 iptal 3 tranfer yaşadım ) 3 defa turan çetinde 4 defa başkentte denedim esra hanım (ve tayfun bağışla başlamıştım )ve sonrasında tayfun çok du dr larım malesef olmadı elif esra fatoş hemşireler çok iyi tanırlar beniteşekkürr ederim bilmiyordum bunu ben adetin 3. günü başladım hala devam ediyorum bakalım inşallah hayırlısı olu sen tedavidemisin şuan hangi doktor
Allah senin de yuzunu guldurur insallah bizlerin de. Elif hemsire ilgilendi benimle pozitifligi cok guzeldi.ben dondurma yaptrcam emriyolari ki eger olmazsa tekrarlayalim diye.bu arada bugun dorduncu igne ve kasiklarim cok agriyo aailamada da boyle oluyordu bu normal mi acabaALLAH yüzünü güldürsün yok canım ben şimdi tedavide değilim 7 defa tedavi oldum(4 iptal 3 tranfer yaşadım ) 3 defa turan çetinde 4 defa başkentte denedim esra hanım (ve tayfun bağışla başlamıştım )ve sonrasında tayfun çok du dr larım malesef olmadı elif esra fatoş hemşireler çok iyi tanırlar beni
YUMOŞLAR büyüdükçe böyle ağırlar olur normaldirAllah senin de yuzunu guldurur insallah bizlerin de. Elif hemsire ilgilendi benimle pozitifligi cok guzeldi.ben dondurma yaptrcam emriyolari ki eger olmazsa tekrarlayalim diye.bu arada bugun dorduncu igne ve kasiklarim cok agriyo aailamada da boyle oluyordu bu normal mi acaba
hayırlı olsun bebiş olsun inşTransferim oldu artik beklemedeyim esra hanim yapti insallah sonu da hayirli olur dualarinzi benden de esirgemeyin
Slm canim hayirli olsun insallah bebegin sıkı sıkı tutunur sanaTransferim oldu artik beklemedeyim esra hanim yapti insallah sonu da hayirli olur dualarinzi benden de esirgemeyin
Canim benim insallah bidahaki tedavinde tutunur bebeklerin sana kismet bebek isi canim allah hayirlisini nasip etsinBebegim bana tutunamadi malesef esra hanimla basladigim ilk tup bebek tedavisi olumsuz sonuclandi
Slm canim erhan bey iyi degilmis diye duydum ya tayfun bey yada bulent beyi dene onlar hakkinda iyi yorumlar var ben tayfun beye ilk defa gittim cok memnun kaldim adam herseyi konusuyo ne sorsan cevapliyo ve espirili rahatlatiyo seni canimmerhabalar. ben burada yeniyim. 9 ay önce evlendim. evlendiğimizden buyanada eşimle bebek istiyoruz. bulunduğum yerde doktorlara gittim her ikimizde de bir sorun yok görünüyor.(kilomun problem olabilceğini söyledi dr) ancak hala hamile kalamadım. Yaşımızdan kaynaklı olarak elden geldiğince acele etmeye çalışıyoruz.(bu arada her ikimizinde yaşı 35). yaptığım araştırmalara istinaden bana en yakın yer adana da başkent üniversitesi tüp bebek merkezi tedavi için cazip görünüyor. ancak esra hanımdan randevu almak zormuş. sizlere sorum oradaki herhangi birinden de erhan bey mesela randevu alsam ve tedavi işlerine başlasam, tavsiye edermisiniz.
Canim ben telefonla aldim ayin belli bi gunu randevu veriyolar ayin sonuna dogru sabahin 8 inden aramaya basliyosun ben iki ay sonra almistimSlm canim erhan bey iyi degilmis diye duydum ya tayfun bey yada bulent beyi dene onlar hakkinda iyi yorumlar var ben tayfun beye ilk defa gittim cok memnun kaldim adam herseyi konusuyo ne sorsan cevapliyo ve espirili rahatlatiyo seni canim
teşekkür ederim. peki randevu almak kolay oluyor mu acaba. adana dışından gidecem.
teşekkür ederim canımCanim ben telefonla aldim ayin belli bi gunu randevu veriyolar ayin sonuna dogru sabahin 8 inden aramaya basliyosun ben iki ay sonra almistim
Merhaba arkadaşlar benim 11 yaşında bir çocuğum var sağlık nedenlerinden dolayı ara vermek zorunda kaldık. şimdi çocuk istedik fakat yumurtalarım tenbelleşmiş ve yaşım 39. fsh değerlerim 15 civarında tüp bebek yaptırmamız gerektiği normal yollardan olmayacağı söylendi. Bende seyhan başkenti düşünüyorum ve ben sgk lıyım özel bir şirkette çalışıyorum. Bana orada tedavi olmuş bir arkadaşın bilgilendirmesini rica ediyorum.şimdiden teşekkürler eiyorumCanım baskentte SGK ile anlaşma var raporu kendileri çıkartıyorlardı 3.tüp bebek devlet destegi ile yapılıyor 3.deneme ve 35 yaş altına tek embriyo transferi yapıyor kar raporu ile yaptirirsan 3000 TL + ilaç raporsuz deneme 5000 + ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?