- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi siderolites
-
bebeğin odası geldi ama içime hiç sinmedi odad sıkıntı yok çok tatlı sıkıntı şurda ben cok pembe olmasın diye duvarı lila yapmıştım ama ucuk pastel bi pembe yapsamda olurmuşş.. şimdi oda rengine çok uymadı tül ve halıda lilalı sanki bayaa mor oldu oda ayrı bi telden calıyor renk konusunda mobilya ayrıı ..eşime göre güzel olmuşş artık yeni perde ya da halı almamak için mi yapıtor bilmem günahı boynuna:)) oturup ağladım hiç istediğim gibi olmadı diye(
bebeğin odası geldi ama içime hiç sinmedi odad sıkıntı yok çok tatlı sıkıntı şurda ben cok pembe olmasın diye duvarı lila yapmıştım ama ucuk pastel bi pembe yapsamda olurmuşş.. şimdi oda rengine çok uymadı tül ve halıda lilalı sanki bayaa mor oldu oda ayrı bi telden calıyor renk konusunda mobilya ayrıı ..eşime göre güzel olmuşş artık yeni perde ya da halı almamak için mi yapıtor bilmem günahı boynuna:)) oturup ağladım hiç istediğim gibi olmadı diye(
inanmıyorum buna mı ağladın carmeen. eminim çok güzel olmuştur takma kafana hem bebeler doğduktan sonrada istediğin değişiklikleri yapabilirsin odada keyfine göre ne olucak sanki takma kafana. bende tatlıyı kesin olarak bıraktım meyve yicem canım tatlı istediğinde:) bu kilolardan kurtulmak lazım.ay bende bu bebe şekerleri tülleri felan onların derdine düştüm annem stres yapma daha çok var diyor ama 2 ay kaldı neye aklım takılsa stres oluyorum zaten bir de erken doğum korkusu mahfediyor beni.
canım sıkma canını.zaten kızın 4-5 yaşına gelince kendi zevkleri de olacaktır.o zaman onun zevkine göre değişiklik yaparsın.yok o zamana kadar bile bekleyemem dersen halısını ve perdesini değiştir daha öncekileri de evin başka yerlerine serersin
kızlar selam nasılsınız ben grip oldum dinlenerek atlattım sayılır ama boğazımın ağrısından günlerce uyuyamadım. bugün alışverişe çıkacağım ıvır zıvır eksikleri tamamlayacağım tutaste buarada kayınvalidem de bana pamuk yorgan istermisin dedi bende olurr dedim sende yaptırıyordun ya ama ben daha önce hiç kullanmadım bebek için ağır olurmu birde nasıl yıkayacağız ? rıza bey beni 34. haftamda çağırdı sonra 36 sonra 37-38-39-40 ve final :) böyle olucakmış randevuların sıklığı şekerlerim öpüyorum hepinizi buarada inanılmaz kasın ağrım ve karın ağrım var çatlaklarım ağrıyor yatınca iyide oturunca uzun süre kasıklarım batıyor sizde de var mı? yeni başladı bende
kızlar giremedim ne zamandırr hasta olmussunuz geçmiş olsun inşallah iyisinizdir şimdi,dikkat edin kendinize...bizdede eşim hasta ayrı odalarda yatıyoruz kaç gündür mecburen((
ben oda işini askıya aldım zaten takımın bir parçası eksik gelmişti ,aralığın 5inde gelecekk..bu arada gömme dolap siparış vermiştim o da aynı gün gelecekmiş hepsi birlişince bakalım odanın rengi nasıl olacak biraz kırılır belki...ona göre perdeyi değiştireceğiz...
bende yün yorgan yaptırdım ama biliyorsunuz bnm bebek beşiğim küçük en fazla 6aya kadar yatabilen cinsten ya yaza kadar yorgan oılarak kullanıp seneyede otuturken altına sererim heralde,2 tanede yastık yaptırdım yarın almaya gidecm...
kendimede emzirme sütyeni aldım birde pijama takımı aldım haftaya gecelik alacm ama henüz gezmedim sıra bana geldi alışverişte:)
bu arada mevlüt için bir hazırlık yapacak mısınız önceden??
merhaba canım.kaç gündür yoktun sen de.maalesef üç gün rapor aldım evdeyim.biz de bir haftadır ayrı yatıyoruz ama hiç farketmedi( yine de grip oldum.
iyi canım gömme dolap da gelecekse zaten çok açık yer kalmaz zaten.aralıkta işin çok desene
diğer yatağına göre yaptırseydın canım yorganı.benim de park yatak küçük ben diğerine göre yaptırdım.gerçi farketmez bir kaç ay örtersin daha sonra altında kullanırsın hayırlı olsun.
ben emzirme sütyeni yerine şu likralı büstyerler var ya ondan aldım.emzitme süyenlerini inceledim ama içime sinmedi.bu büstyerleri evde kullanıyordum daha önceden açıp kapaması rahat daha sonra da kullanırım diye düşündüm.ben de çarşamba günü bir gecelik bir de sabahlıklı pijama takımı aldım.bir tane daha gecelik alacağım.dün pijmalrı giydim tüy gibi çook hafif ve rahat.
canım mevlütlük daha bişe yapmadım sadece bevek şekerlerini aldım.lohusa şerbeti bardaklrı için süsler varmış baktım sadece çocukistanda vardı o da güzel değildi vazeçtim almaktan bebeğe de daha mevlüt takımı almadım.başka ne yapılır mevlütte bilmiyorum ki ben de :))))
bizim oda da geldi bir haftadır pencereyi açık tutuyorum daha kokusu çıkmadı. inşallah geçer de yerleştiririz eşyalarını.
ya çanta aldınız mı ben hala bulamadım bu gidişle alamadan çocuk gelecek.siz aldınız mı bana bir fikir verin lütfen.bakım çantasından bahsediyorum.bir tane beğendim oda 140 tl dedi.ben de tabi almadım:))
gecelikleri nerden aldın??
bi de canta derken bebeğin hastaneye giderken eşyalarını koymak için mi canta alacaksın ben tam anlayamadım,valla ben mini boy valize koyup götürecm hastaneye...aa yanlız şimdi aklıma geldi sonra gezmeye falan giderkende yanına almak için lazım aslında...
bnm oda takımı kokmuyor ama yinede havalandırdım odayı gömme dolap gelince belki o kokar...
park yatağı nereden aldınız hangi marka ve bir arkadaşta az kullanılmış parmaklıklı bir çekmeceli bir bebek yatağı buldum içime sindi ama yine park yatak alacağım birde şifonyer yaptırıyorum pijama mı gecelik mi alsam karar veremedim adana da uygun ve kaliteli pijama gecelik sabahlık nerede hastane çıkışım bitane beşiktaşınkini bulursam ikinci olarak alacağım
hamile hamile gezmek yorucu tuvalet sorunu da var zaten
kızlaaar bebek şekerlerimiz nasıl olmuşEki Görüntüle 566346 Eki Görüntüle 566345
park yatağı nereden aldınız hangi marka ve bir arkadaşta az kullanılmış parmaklıklı bir çekmeceli bir bebek yatağı buldum içime sindi ama yine park yatak alacağım birde şifonyer yaptırıyorum pijama mı gecelik mi alsam karar veremedim adana da uygun ve kaliteli pijama gecelik sabahlık nerede hastane çıkışım bitane beşiktaşınkini bulursam ikinci olarak alacağım
hamile hamile gezmek yorucu tuvalet sorunu da var zaten
canım ben my bayb shop an aldım prk yatağı.atatürk caddesinde havuz var ya onun sokağında.sezaryende gecelilk iyi oluyor diyorlar.normal doğumda da pijama iyi olur sanırım.tabi hastanede o an ne olacağı bilinmez.normal dersin bakarsın başka olur.o yüzden ikisini de al bence.ben bir pijama bir gecelik aldım pijamam sabahlıklı 65tl, geceliğim sade 75tl oldu.melek girmezde sokağın sonunda küçük bir dükkandı.tesadüfen girdim.pijama takımını bu hafta kullandım bile gayet rahat çok hafif tabi ince old için içini gözteriyor sabahlıklı olması işi kurtarıyor.alırken ona dikkat et.çok gecikmeden al alacaklarını daha sonra daha ağır olursun
klızlar bnm canım sıkkın yaa bebek çok az hareket etmeye başladı sizde durumlar nasıl fıkır fıkır mı??
günaydın canım.nerdesiniz ikinizde uğramıyorsunuz yaaa.( canım senin ki artık büyümüş ondan az hareket ediyordur yeri azaldığı için.bizimki daha kıpır kıpır.bakalım iki haftaya bizde de yavaşlama olur gibi.
kız eşim durudurmuyor evde giydiğim eşofmanlar beni sıkıyormuş bebek rahat edemiyormuş:))) ben de al o zaman bunu giydim dedim .çooook memnun oldu .hah işte şimdi kızım rahatladı diyor:)))
bebek şekerlerini sen de mi kendin yapmayı planlıyorsun canım.ben anı kalsın diye yaptım:)) yaparken de eşimi kız kardeşimi kendimi fotoladım.ilerde kızıma gösteriri.bak senin için heyecanla bunları hazırladık diye:))
lady çok uygunmuş canım.ben de geçerken okumuştum indirim var diye ama fiyatları yoktu vitrinde.bir gecelik daha alacaktım oraya bakayım bari.
kız siz bebeğin halısını nerden aldınız.biz iki haftadır yatak, perde ve halı bakmaktan bıktık.gerçi perde ve yatağı hallettik çok şükür.ama halı bulamadık bir türlü.pembe krem renk istiyorum ve hiç bir yerde bu renklerle halı olmuyor.
ya bir de benim sağ göğsümün heme altında müthiş bir ağrı sızı var.sanki içinde bir yara var ve o sızlıyor gibi.zaten beşinci aydan beri de yane aynı tarafın sırt bölümünde de ağrı vardı şimdi ikisi dayanılmaz oldu.napacam bilemedim.bu cuma randevum var bakalım ne diyecek.bu arada ben yakın zamanda izne ayrılmayı planlıyorum artık oturamıyorum bu ağrılardan.aslında bu hafta ayrılacaktım ama iki öğrencim var onların raporlarını halledersem anında evdeyim.sen şimdi çalışmıyorsun değilmi canım.
kızlaaar bebek şekerlerimiz nasıl olmuşEki Görüntüle 566346 Eki Görüntüle 566345
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?