- Konu Sahibi siderolites
-
Büyük ihtimalle sen çıkmışsın ben girmişim bilmiyordum yoksa ben beklerdim, annem bile panik oldu birde bebenin yukarda ve tombik olması da düşündürüyor yani bunlar risk normal için bilemiyorum, ama iyi hissetmiyorum kendimi buarada spinal nasıl oluyor rıza bey kendimi karar veriyor birde fiyat ne aynı mı?
siderolites,tutaste ben size en basından söylemeye calışmıstım hatırlarsanız beklemezler gelmezler diye.....ya bi de sezeryana ne diye bu kadar soğuk bakıyorsunuz taktırın epidurali uyumadan mis gibi alın bebişleri kucağınıza...1 günde değilde 5 günde ayaklanın nolacak ki zaten lohusayız tadını cıkarın...:))siderolites sen bu stresle nasıl normal doğuracan canım bnm etkilemek istemem ama kolay olmuyor sonucta...
bende bugun kontoldeydim 2770 olmuş 3100 falan doğar dedi 38+2 de 21 ocak ta sabah 9a yerimi ayırttı ameliyathaneden tabi biizim kız daha erken gelmeye kalkarsa o ayrı:))eskisi gibi önde gitmiyor artık ufaklık bende cok yiyemiyorum zaten ...
Mamas & Papas Sola Bebek Arabası Plum - e-bebek.com biz bunu aldık bugun oto koltuğunuda cybex aldık ikisi 1000 tlye geldi..eşim bebek oto koltuğunda uzun süre tasınamaz ağır olu diye tek almak istemedi elde zor olur dedii..bu bebek arabasının üzerini çıkarıp oto koltuğunu takıp da sürebiliyorsun travel sistem yanii...biz cok beğendik tavsiye ederim
canım benim ilk baştan beri zaten sezaryen olucağı belliydi.ama siderolites için büyük şok oldu açıkçası.gerçi onunda bu gidişle ve bu kaygıyla normal doğum yapması iraz zor görünüyor.
hani bakalım bizim de 25 ocak olarak ayarlandı.sen benden önce alıcan kızını kucağına.benden senin ardından.ama ilk önce siderolites alıcak.bana kalırsa o önümüzdeki hafta doğuma alınır gibi.hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah.ben daha hastane süslerini almadım yaaa.bir çıksam çarşıya iyi olucaak ama ben kendimi zor taşıyorum.nasıl yapıcam bilmiyorum
ay bide yağmur eklendi(
aaah ah napcam bilmiyorum.sabah zorla kalktım sağlık ocağına gittim tahlil vermek için tahlil saati geçimiş.mecbur yarın yeniden gidicem((çarşıya da çıkmayı planlıyorum ama nasıl gidicem bilmiyorum ki.çok ağırlaştım.kendimi zor taşıyorum.bu arada 15 liko aldım zisler ne durumdasınız kızlar.veeeeee karnımın altlarında çatlaklarım var.
selam kızlar.dün zorla çarşıya çıktım.kapı tülünü ve süsleme malzemelerini aldım.kendime de birkaç atlet ve kilot aldım.defacto da güzel kazaklar vardı bir tane de kazak aldım hem şimdi hem de doğumdan sonra kullanırım diye.malum bebekten sonra çıkmak zor olucak.birtek çikolatalarımız kaldı:)))herşeyimizi hazııııııır.kızım sei bekliyoruz sadece:)))aman erken gelme sen yine de zamanında gel.
şunu anladım ki hiç yürüyecek halim yok.eve geldim belimin ağrısından kalkamadım
carmeeeeen siderolites doğum yapmış canıııııııııııııııım:)))şimdi evdeymiş.genel anestezi ile sezaryen olmuş.çok rahattı diyo.neyse ayrıntıları o anlatır.bacıııııııım sıra sende.sona yaklaşıyoruz yaaaa.bir heyecan kapladı içimi.inşallah biz de rahat bir doğum yaparız.
ben 12 kiloyu görmek üzereyim 11.5 da takıldım şu an :)) ama bebek te zayıf 2770-2800 gibiydi gecen hafta bakalım bu cmt kaç çıkacak??
tülünü nerden aldın bi de kaç metre ve nekadar fiyatı??ben bu taraflarda bulamadım melek girmeze git dediler ay bu soğukta neasıl gidilir oraya
anammmmmmmmmmmmm korktu korktu sezeryan oldu :)) ayy canım yaaa çok sevindim burayada yazsın ayrıntı bi şekilde konusursan söyle tamam mı??
söyledim zaten canım.biraz zaman geçerse ancak yazar sanırım.ben de çok konuşamadım.maaalum minik miyav miyav ağlamaya başladı hemen.:))))
maşallh 3750 doğmuş.gayet iyi durumda.ve sütü de gelmiş şükür:)))
darısı bizim başımıza inşallah.ben korkuyorum sütüm gelmezs diye.
humana süt artırıcı çay aldım bir de humana rezene çayı aldım(bebek için)gerçi biz de kullanabiliyoruşuz.ben doğumdan birkaç gün önce içmeye başlıcam.garantiye alim.bi
ha mutlaka göğüs ucu kremi alın dedi.hemen yara olmuş.kremi sürünce geçmiş aklında bulunsun.
senin bebiş 3250 felan doğar gibi.benimki de 3000 ancak olur sanırım.dr da öyle dedi.
dün sağlık ocağına kan idrar vermiştim.yine enfeksiyon çıktı.bıktım yaaaaa((( napcamı şaşırdım.dr yine ilaç vericek.erkenden almaya kakmasında ilaca razıyım.
oy maşşallah kuzuyaa kocaman doğmuş ben 3000 e tavım:))cmt gidecem tül almaya tek gidemem bu halimle eşim götürür artık o zaman bende 6 mt alayım garnti olsun..arada sızıntı şeklinde su gibi bişeler geliyorsa korkma sütün olur 1. gelir , 3. gün gelir o ayrı inşallah hemen gelir sütler bende biraz ondan korkuyorum...
krem ne alacaz ki marka olarak bir sürü var hangisi iyi gelir bilemiyorum ki aslında dediğin gibi alsakta ilk günden sürsek iyi olur...
benimde idrar da enf.çıktı dr.a da içemem ilaç falan artık dedim zaten sonuna geldik ya allah esirgesinde gelirse bebiş basımla beraber:)) enf. hiç bitti mi ki bende de:))
yarın ben sacımı boyatmaya ve ağdaya gidiyorum cmt günüde fotoğraf cekimim olacak inşallah yağmur yağmazda çekilebiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?