Adana yaşayan hamileler doktor seçiminiz nasıl oldu?

ben dün foruma girdiğimde sen çıkmışsın dünden haberleşseydik çok güzel olucaktı.neyse.hAftaya da cuma 9 da randevum benim.sen de alırken aynı vakitlere al istersen.senin kendini iyi hissetmemen dr un dediklerinden ziyade doğum stresinden canım.son iki haftadır hep kaygılıydın.bir de dr öyle diyince iyice yıkıldın.belki de moral verip sen yaparsın ben de yanında olucam korkma felan deseydi belki rahatlardın .neyse olan oldu şimdiden sonraya bakalım biz.bak canım dünyadaki bütün hamişler öyle ya da böyle karnındaki bebişi doğurmuş daha doğuramayan olmamış:))) yani doğuramam deme bi şekilde o bebek doğacak:))

ha senin ki tombişlikten içerde yatıyo garibim ama o da zamanı gelince tahliye olup özgürlüğe kavuşacak.

spinal anestezi ile epidural arasında ciddi bir fark yok araştırdığım kadarıyla.omurilikten iğneyle anestezi veriyorlar belden aşağını hissetmiyorsun bu da doğum zamanı bebeğini hemen görmen o anı yaşaman demek.bir de etkisi 3-4 saat sürdüğü için çıktığında hala kendini iyi hissediyorsun bebeğini emzirebiliyorsun.sonrasında yavaş yavaş belden aşağının hissizliği geçiyor sorasında da ağrı kesiciler felan veriliyor.tabii ki epidural farkı veriyorsun hastaneye sanırım 750 liraydı.yani konforlu bir doğum anlayacağın.genel anesteziden daha iyi.genel anesteziden inleye inleye uyanıyorlar uzun zaman kendilerine gelemiyorlar tabi anestezinin etkisi gittiği için ağrıyla uyanıyorlar.

sen bunları kafana takma bebeğini kucağına alacağın zamana odaklan.şimdi sen stres oluyorsun yavrucuk da orda stres oluyor.bu sabah nst odasındaydık eşimle.ben farketmedim de birden ışıklar kapandı sonra açıldı meğer benim akıllı eşim düğmeyleoynamıştabi o birkaç saniyede ben stres olunca benim miniğimin de kalbi bir hızlı ztmaya başladı ki.nerdeyse tavan yapacak.eşim de anladı ki anne nasıl oluyorsa bebek de öyle oluyor.sonra diyorki. tamam kızım bişe yok ben şaka yaptım diyo:))) sen stres yapma tombişimi de orda sıkıntıya sokma.tadını çıkar son günlerinizin.yakında ayrılacaksınız spnra çok üzülürsün.benim tahminim rıza seni haftaya doğuma alır.sen kendini ayarla.

Doğumu yaklaşanlara sağlıklı doğumlar diliyoum. Geçen yıl metropark hastanesinde normal doğum yaptım, doktorum hastanenin dr u değildi. Normal doğum çok az oluyormuş orda, doğumda ve sonrasında ebe ve hemşirelerin tecrübesizliğinden de anlaşılıyordu.hastane medline olduktan sonra personel ve yapı değişti mi bilmiyorum gerçi. buarada normal doğumdan korkuyordum ama dile getiremiyordum, doktorum yapabilirsin dedikçe cesaretlenmiştim. bebeğin yüzü ters bakıyordu, ve aşağı tam inmemişti, 40.haftanın dolduğu gün, küçük bir müdahele ile doğum gerçekleşti. umarım herkesin benimki gibi kolay,sağlıklı ve güzel geçer doğumu

siderolites,tutaste ben size en basından söylemeye calışmıstım hatırlarsanız beklemezler gelmezler diye.....ya bi de sezeryana ne diye bu kadar soğuk bakıyorsunuz taktırın epidurali uyumadan mis gibi alın bebişleri kucağınıza...1 günde değilde 5 günde ayaklanın nolacak ki zaten lohusayız tadını cıkarın...:))siderolites sen bu stresle nasıl normal doğuracan canım bnm etkilemek istemem ama kolay olmuyor sonucta...

bende bugun kontoldeydim 2770 olmuş 3100 falan doğar dedi 38+2 de 21 ocak ta sabah 9a yerimi ayırttı ameliyathaneden tabi biizim kız daha erken gelmeye kalkarsa o ayrı:))eskisi gibi önde gitmiyor artık ufaklık bende cok yiyemiyorum zaten ...

Mamas & Papas Sola Bebek Arabası Plum - e-bebek.com biz bunu aldık bugun oto koltuğunuda cybex aldık ikisi 1000 tlye geldi..eşim bebek oto koltuğunda uzun süre tasınamaz ağır olu diye tek almak istemedi elde zor olur dedii..bu bebek arabasının üzerini çıkarıp oto koltuğunu takıp da sürebiliyorsun travel sistem yanii...biz cok beğendik tavsiye ederim

Son düzenleme:

canım benim ilk baştan beri zaten sezaryen olucağı belliydi.ama siderolites için büyük şok oldu açıkçası.gerçi onunda bu gidişle ve bu kaygıyla normal doğum yapması iraz zor görünüyor.

hani bakalım bizim de 25 ocak olarak ayarlandı.sen benden önce alıcan kızını kucağına.benden senin ardından.ama ilk önce siderolites alıcak.bana kalırsa o önümüzdeki hafta doğuma alınır gibi.hayırlısı olsun hepimizin hakkında inşallah.ben daha hastane süslerini almadım yaaa.bir çıksam çarşıya iyi olucaak ama ben kendimi zor taşıyorum.nasıl yapıcam bilmiyorum

haırlı olsun canım.güle güle kullanın inşallah.

ay bide yağmur eklendi (

ay bide yağmur eklendi (

aaah ah napcam bilmiyorum.sabah zorla kalktım sağlık ocağına gittim tahlil vermek için tahlil saati geçimiş.mecbur yarın yeniden gidicem((çarşıya da çıkmayı planlıyorum ama nasıl gidicem bilmiyorum ki.çok ağırlaştım.kendimi zor taşıyorum.bu arada 15 liko aldım zisler ne durumdasınız kızlar.veeeeee karnımın altlarında çatlaklarım var.

selam kızlar.dün zorla çarşıya çıktım.kapı tülünü ve süsleme malzemelerini aldım.kendime de birkaç atlet ve kilot aldım.defacto da güzel kazaklar vardı bir tane de kazak aldım hem şimdi hem de doğumdan sonra kullanırım diye.malum bebekten sonra çıkmak zor olucak.birtek çikolatalarımız kaldı:)))herşeyimizi hazııııııır.kızım sei bekliyoruz sadece:)))aman erken gelme sen yine de zamanında gel.

şunu anladım ki hiç yürüyecek halim yok.eve geldim belimin ağrısından kalkamadım

carmeeeeen siderolites doğum yapmış canıııııııııııııııım:)))şimdi evdeymiş.genel anestezi ile sezaryen olmuş.çok rahattı diyo.neyse ayrıntıları o anlatır.bacıııııııım sıra sende.sona yaklaşıyoruz yaaaa.bir heyecan kapladı içimi.inşallah biz de rahat bir doğum yaparız.

ben 12 kiloyu görmek üzereyim 11.5 da takıldım şu an :)) ama bebek te zayıf 2770-2800 gibiydi gecen hafta bakalım bu cmt kaç çıkacak??

tülünü nerden aldın bi de kaç metre ve nekadar fiyatı??ben bu taraflarda bulamadım melek girmeze git dediler ay bu soğukta neasıl gidilir oraya

anammmmmmmmmmmmm korktu korktu sezeryan oldu :)) ayy canım yaaa çok sevindim burayada yazsın ayrıntı bi şekilde konusursan söyle tamam mı??

ay ne güzel yaa.ben sanırım 17-18 ile bitirecem.bu kadar yiyorum da bebek hala küçük.neyse.doğumdan sonra veririrz inşallah.

canım melek girmezden aldım maalesef orada var.metresi 3,5 lira.ben 6 metre aldım.ne olur ne olmaz diye.adam 5 metre yeterli oluyor dedi.hatta biraz önce kapılardan birine de denedim.güzel oluyor.ortasına da köpükten pembe nazar boncuğu aldım.bakalım nasıl olcak.pembe beyaz balonlar aldım.onlarıda odanın muhtelif köşelerine koyarız artık:))

anammmmmmmmmmmmm korktu korktu sezeryan oldu :)) ayy canım yaaa çok sevindim burayada yazsın ayrıntı bi şekilde konusursan söyle tamam mı??

söyledim zaten canım.biraz zaman geçerse ancak yazar sanırım.ben de çok konuşamadım.maaalum minik miyav miyav ağlamaya başladı hemen.:))))

maşallh 3750 doğmuş.gayet iyi durumda.ve sütü de gelmiş şükür:)))

darısı bizim başımıza inşallah.ben korkuyorum sütüm gelmezs diye.

humana süt artırıcı çay aldım bir de humana rezene çayı aldım(bebek için)gerçi biz de kullanabiliyoruşuz.ben doğumdan birkaç gün önce içmeye başlıcam.garantiye alim.bi

ha mutlaka göğüs ucu kremi alın dedi.hemen yara olmuş.kremi sürünce geçmiş aklında bulunsun.

senin bebiş 3250 felan doğar gibi.benimki de 3000 ancak olur sanırım.dr da öyle dedi.

dün sağlık ocağına kan idrar vermiştim.yine enfeksiyon çıktı.bıktım yaaaaa((( napcamı şaşırdım.dr yine ilaç vericek.erkenden almaya kakmasında ilaca razıyım.

dün sağlık ocağına kan idrar vermiştim.yine enfeksiyon çıktı.bıktım yaaaaa((( napcamı şaşırdım.dr yine ilaç vericek.erkenden almaya kakmasında ilaca razıyım.

oy maşşallah kuzuyaa kocaman doğmuş ben 3000 e tavım:))cmt gidecem tül almaya tek gidemem bu halimle eşim götürür artık o zaman bende 6 mt alayım garnti olsun..arada sızıntı şeklinde su gibi bişeler geliyorsa korkma sütün olur 1. gelir , 3. gün gelir o ayrı inşallah hemen gelir sütler bende biraz ondan korkuyorum...
krem ne alacaz ki marka olarak bir sürü var hangisi iyi gelir bilemiyorum ki aslında dediğin gibi alsakta ilk günden sürsek iyi olur...

benimde idrar da enf.çıktı dr.a da içemem ilaç falan artık dedim zaten sonuna geldik ya allah esirgesinde gelirse bebiş basımla beraber:)) enf. hiç bitti mi ki bende de:))

yarın ben sacımı boyatmaya ve ağdaya gidiyorum cmt günüde fotoğraf cekimim olacak inşallah yağmur yağmazda çekilebiliriz...

valla ben de öyleyim canım3 olsun şükredicem.

canım ben lansinoh almıştım zaten.arada sürüyorum.ama artık her gün süreyim bari.sanırım siderolitese de doktor bu ürünü vermiş.

hiç sorma yaaa.bıktım bu enfeksyondan.inşallah bebişe zararı olmaz.ama benim bebeğin küçüklüğü de sıvı azlığı da enfeksiyondan diye düşünüyorum.çünkü vücut enfeksiyonla savaş vermekten bebeği bir türlü besleyemiyor gibi.neyse sağsağlim doğsun da.doktorla görüştüm yarın randevumuz var zaten.sonucu getir olmazsa ilaç yazarız dedi.ben ilaç verirse kullanırım.çünkü benim vücut kendi kendine temizleyemiyo ve her yerime yayılıyor.

ben de önümüzdeki hafta kuaföre gidicem.saçlarım kısalıcak.çok uzadı.bebek doğarsa kendimle ilgilenemem diye.toplanabilir uzunlukta kıza kesim yaptırıcam.vee tabii ağda olayı var.mecbur artık bikini bölgemi de aldırıcam.çünkü artık elim ulaşmıyor(tabii ev temi<liği devar.onu da hafta içi kvalidemin gündelikçisi var onu çağırıcam.ancak iki günde biter.camlar kapılar mutfak dolapları.bir de oturma grubunu sildiririm.tabi perdeler de var.(( ne çok iş var.bilmem nasıl yetişir.

nasıl bir çekim olucak canım.merak ettim.hamişliğinin son günlerini profesyonel bir çekimle ölümsüzleştiriceksin sanırım.güzel bir fikir.ben ancak eşime çektiriyorum evde.

mrb carmenn naber.biz bu sabah kontroldeydik.dr idrar kültürü istedi.ptesi sonuç çıkacak ozamana kadar da yine antibiyotik vedi.enfeksiyon olan anneleri bebeklerinde solunum sıkıntısı oluyor dedi.onun için bu enfeksiyonu bitirelim dedi( inşallah geçer.bu arada nst deki kalp atışlarını da beğenmedi.artık üç güne bir çağırıyor.19-20 ocak gibi de alabiliriz böyle olursa diyor.inşallah erken almaz yaaa.

tutaste giremedim kaç gündür yine hafta sonu olunca başlıyor bir koşusturmaca:))

evet ben doğum fotoğrafcısıyla anlaştım doğumdan öncede dışarıda cekim olacaktı ama iki haftasonudur yağmur yağdı ve cok soğuktu vazgeçtik ondan eşimde hafta içi mümkün değil katılamaz,bankacı ve cok yoğun calışıyor... evde kendimiz çekiliyoruz bizde:))
doğum sabahı hastanede çekecek bizi bebek doğmadan..sonra beraber doğuma girecez inşallah...doğum sonrası bebeği ve bizi çekecek..ertesi günde ailelerimizle ççekecek hem ben biraz toparlanmış olurum hemde süslenirim..:)) bu arada ben gidip sacımı boyattım cuma günü..ağda işide halloldu geriye ev temizliği kaldı o da perş. günü inşallah,doğurmazsam tabi:))

carş.günü kontrole gidecem birde cmt gelirsin zaten pzt.ye doğum dedi..tabi bi değişiklik olmazsa..

senin su enfeksiyonla ilgili dediklerin takıldı kafama bnm bebek o kadar önden giderken normale döndü ya acaba idrar yolu enf. dan mı ama dr. da atlamazdı böle bişeyi..bana değerlerini yazar mısın ?? lökositin falan kaç çıktı?? erken alacak diye korkma artık doğsalar da bişicik olmaz hayırlısıyla kucağına almış olursun inşallahh..bugun gittin mi dr.a??

merhaba anne adayları
herkese hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum öncelikle
yardımcı olursanız sevinirim.
ara tatilde adanadayım,orada muayene olmam gerekiyor.
bana özelde ilgili bir bayan doktor tavsiye ederseniz sevinirim.
birde şöyle çeşiti bol olan bebek kıyafetleri nereden alabilirim.
yalnız adanayı pek bilmiyorum merkezi yerler olursa sevinirim :)
teşekkürler şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…