Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Adana'da çocuk bakıcısı arayanlar

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
çocuk bakıcısı arayanlar adana mavi bulvarda ikamet ediyorum 5 yıldır çocuk bakıcılığı yaptım şuan çalısmıyorum 3 çocugum var ve hepsi büyüdüler çocuk bakıcılığı yapmak istiyorum tekrar ilgilenenler varsa duyrulur

Merhabs hala cocuk bakiyormusunuz benimde iki yasindaki oglum icin ihtiyacim var bilgi verirsenz sevinrim

Merhaba,benim akrabam eve maddi destek olmak amaçlı cocuk bakmak istiyor.Toros mahallesinde ikamet etmekte.2 cocğu var liseye giden.Cok canayakın ,cocukları bebekleri cok seven bir bayandır.

merhaba önerdiğiniz kişi hala çocuk bakmak istiyorsa 2 yaşındaki oğlum için görüşebilirmiyiz. tulaydsen@gmail.com mail adresimden yazabilirsiniz.

Merhaba yazalu epey olmus ama eger hala cocuk bakma durumunuz varsa 2 yasinda oglum icin yardim isteyecegim bilgi vrrirseniz sevinirim.

slm ben 23 yasındayım cocuk gelişimi okuyorum dersim olmadıgı zamanları degerlendirmek için hemde eglenmek ve ögrendiklerimi bir cocuga verip onunla vakit gecirmek için cocuk bakıcılıgı yapabilirim kendime cok güveniyorum eger size uyarsa görüselim...

herkese merhabalar hanımlar ben çukurova kenan evrende oturuyorum kızım hafta içi 8 ile 5 arası anaouluna gidiyor kızımı hafta içi okuldan alıp 3 saat bakımıyla ilgilenebilecek hafta sonuda 1 gün bakabilecek birine ihtiyacım var adanada oturan arkadaşlarında desteğine ihtiyacım var en azından kenan evrende oturan tanıdıklarınıza beni yönlendirebilrseniz çok memnun olurum buradan yada özel mesaj dan mesajlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür edrim NE VARSA BıZ KADINLARDA VAR

merhaba ben baraj yolunda oturuyorum 23 yasındayım cocuk gelişimi okuyorum eger size uyarsa görüşelim...

kurttepe civarında oturan 1,5 yaşındaki oğluma bakabilecek aynı zamanda ev işleriyle ilgilenebilecek hafta içi7,30-18,00 hafta sonu 10.00-15.00 arası çalışabilecek yardımcı bayan arıyorum

2,5 yaşındaki kızımaa bakacak ve ev işlerinede yardımcı olacak bayan arıyorum sabah 7.30 akşam 18.30 ilgilenenler mesaj atabilir veya tlf 2618229

Cocugu 2 yasini dolduranlar neden bakici yerine kres-anaokulu tercih etmiyorsunuz?

kreşide denedik 3 ay gitti. hem sabah erken kalkmakta zorlanıyor (özellikle kışın) hemde kreş ortamında sık sık hastalanıyor. sonra telefon ediliyor ateşi çıktı gelin alın .ben çalışan birisi olarak her çağırmalarında gidemiyorum o yüzden kreşten (anaokulu) aldık.

Son düzenleme:
kurttepe civarında oturuyorum 1,5 yaşında oğlumla ve evle ilgililenebilecek hafta içi 7.30-17.30 hafta sonu cmrtsi yarım gün çalışacak bayan arıyorum

Selam adana cukuova sosyete pazari civarinda oturuyorum.Emekli asker esiyim. Evimde yada evinide cocuk bakimi yapilir.Tel, 0534 951 75 91 Ayse hanim.

Merhaba, 5 aylık bir oğlum var. Öğretmenim, Şuan izindeyim ama Eylül ayında başlayacağım. Hayalpark civarında oturuyorum. Yarım gün bebeğime evimde bakabilecek, ben geldikten sonrada kalıp ev işlerine yardımcı olabilecek birisini arıyorum. İlgilenenler özelden iletişime geçebilir, ya da bu mesajımı alıntılayarak altına yazabilirler

Mrb ben Derya 29 yaşındayım .Adana Çukurova Toros Mah. ikamet ediyorum lise mezunuyum .2 tane kızım var biri 9 yasında okula gidiyor, diğer kızımda 3 yasında .Bende eşime yardımcı olmak istiyorum .Çocuk veya yaşlı kendi evimde olmak şartıyla . Kendi çocuklarımın oyun odası ve yatak odaları ayrı herşeyi ve evimin düzenini çocuklarıma göre hazırladım .. Titiz düzenli hiçbir kötü alışkanlığı bulunmayan bir aileyiz . Kendi çocuklarımdan ayırt etmeksizin ilgi ve alaka üst düzeyde olunacağından şüpheniz olmasın. Sabah istediğiniz saatte bırakıp akşam istediğiniz saatte alabilirsiniz hafta sonralarıda buna dahildir . Kendi çocuklarımın yemek , oyun,tv ,kitap okuma saattelerimiz vardır.İsteyen ve gerçekten ihtiyacı olan annelerimizden msj bekliyorum ... Hayırlı Günler

merhaba adana mavi bulvarda oturuyorum çetinkayaya yakınım ana sınıfına başlayacak oğlum var evimde çocuk bakmak istiyorum çocuklara karşı çok ilgili merhametli ve sevecenimdir 05462011105

Back
X