- Konu Sahibi semamehmet
merhabalar ben adanada beyazevlerde oturuyorum eşimle birlikte sahne programlarımız oluyor gece kalma problemi olmayan bakıcıya ihtiyacımız var ciddi düşünen arkadaşlar msj yazabilirler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adana'da Mavi Bulvarda oturuyorum.Ev hanımıyım yaşım 37 evliyim ve çocuk bakmak istiyorum.Kendi evimde yada sizin evinizde bakabilirim.Çocukları ve bebekleri seven biriyim.
kendı hesabımdan annem ıcın yazıyorum adana tellidere de oturuyor 45 yasında cocuk kkonusunda cok hassas daha oncede 10 aylık bır bebege 4 yasına gelene kadar baktı dılersenız referans verebılırım kendı evınde bakmak ıstıyor gece kalmasında bır sorun olmaz evde kızkardesımle kendısı yasıyor babam vefat ettı ılgılenen olursa msj yazabılır
hatice hanım benim yiğenime bakıcı abla arıyoruz 18 aylık kız çocuğu ............ilgilenirseniz görüşebiliriz.
arkadaslar ben 48 yasında 3 cocuk annesiyim,cocuk bakımı konusunda tecrubeliyim.adana'da toros mahallesinde oturuyorum.bakıcı arayan arkadaslara duyrulur.
Talep edildigi takdirde refarans verebilirim.
Telefon numaram xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
mrb meryemmeryem ben de toros mah.yeni çetinkayanın orda oturuorum.5 yıldır çocuk bakıcılıgı yapıorum su ara calısmıyorum isterseniz görüşebiliriz
Tecrübeli bakıcıyım mavi bulvar yeni çetinkaya civarında oturuyorum bakıcı arayanlara yardımcı olabilirim
ben 22 yasındayım ama cocuk bakmada gayet tecrübeliyim isterseniz görüsebiliriz
ben adana telliderede oturuyorum..evimiz yakın..29 yaşındayım,9 yaşında kızım var..çocukları çok severim..düşünürseniz cevabınızı bekliyorum...ii günler..
Adana'da Mavi Bulvarda oturuyorum.Ev hanımıyım yaşım 37 evliyim ve çocuk bakmak istiyorum.Kendi evimde yada sizin evinizde bakabilirim.Çocukları ve bebekleri seven biriyim.
benim acil ihtiyacım var ilgilenirseniz görüşelim 4 yaşında ve 9 aylık 2 oğlum var iyi günler
görüşelim xxxx telefon numarasından ulaşabilirsiniz