Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Adana'da çocuk bakıcısı arayanlar

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
merhabalar ben adanada beyazevlerde oturuyorum eşimle birlikte sahne programlarımız oluyor gece kalma problemi olmayan bakıcıya ihtiyacımız var ciddi düşünen arkadaşlar msj yazabilirler

Adana'da Mavi Bulvarda oturuyorum.Ev hanımıyım yaşım 37 evliyim ve çocuk bakmak istiyorum.Kendi evimde yada sizin evinizde bakabilirim.Çocukları ve bebekleri seven biriyim.

kendı hesabımdan annem ıcın yazıyorum adana tellidere de oturuyor 45 yasında cocuk kkonusunda cok hassas daha oncede 10 aylık bır bebege 4 yasına gelene kadar baktı dılersenız referans verebılırım kendı evınde bakmak ıstıyor gece kalmasında bır sorun olmaz evde kızkardesımle kendısı yasıyor babam vefat ettı ılgılenen olursa msj yazabılır

.
kendı hesabımdan annem ıcın yazıyorum adana tellidere de oturuyor 45 yasında cocuk kkonusunda cok hassas daha oncede 10 aylık bır bebege 4 yasına gelene kadar baktı dılersenız referans verebılırım kendı evınde bakmak ıstıyor gece kalmasında bır sorun olmaz evde kızkardesımle kendısı yasıyor babam vefat ettı ılgılenen olursa msj yazabılır

iyi günler yeğenime bakacak birini arıyoruz 18 aylık kız çocuğu ilgilenirseniz görüşebiliriz.Süleyman Demirelde oturuyorlar.

Merhabalar;
Kenan Evren-Süleyman Demirel-Uğur Mumcu bulvarlarının kesiştiği noktada oturuyorum.
11 aylık bebeğim var, tek başına bakıyorum ama çocuktan geriye hiçbir şey için zaman bulamıyorum. Bana yardımcı olabilecek birini arıyorum. Çocukla yalnız kalmayacaksınız, ben de evde olacağım. Ev işi ve ütü gibi işler yetişmediği için bunlara da yardım edebilecek biri olsun istiyorum. Gündüzleri mesela 12-18 saatleri arasında birlikte hem bebeğimle ilgileneceğiz hem de işlerimizi halledeceğiz yani..

Bunla ilgili olarak görüşmek isteyen arkadaşlardan haber bekliyorum...

Sevgiler...

arkadaslar ben 48 yasında 3 cocuk annesiyim,cocuk bakımı konusunda tecrubeliyim.adana'da toros mahallesinde oturuyorum.bakıcı arayan arkadaslara duyrulur.
Talep edildigi takdirde refarans verebilirim.
Telefon numaram xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

merhabalar 4 yaşında ve 9 aylık 2 oğlum var evde bakıcı arıyorum ilgilenirseniz görüşelim mavi bulvar toros mahallesinde oturuyorum iyi günler

mrb meryemmeryem ben de toros mah.yeni çetinkayanın orda oturuorum.5 yıldır çocuk bakıcılıgı yapıorum su ara calısmıyorum isterseniz görüşebiliriz

merhaba 4 yaşında ve 9 aylık 2 oğlum var evde bakıcı arıyorum ilgilenirseniz görüşelim mavi bulvar toros mahallesinde oturuyorum iyi günler

ben adana telliderede oturuyorum..evimiz yakın..29 yaşındayım,9 yaşında kızım var..çocukları çok severim..düşünürseniz cevabınızı bekliyorum...ii günler..

merhaba 4 yaşında ve 9 aylık 2 oğlum var evimde bakıcı arıyorum ilgilenirseniz görüşelim mavi bulvar torosta oturuyorum

Back
X