- Konu Sahibi semamehmet
Tecrübeli bakıcıyım mavi bulvar yeni çetinkaya civarında oturuyorum bakıcı arayanlara yardımcı olabilirim
naime hanım sizinle görüşmek istiyorum bana ualşabilirmisiniz lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tecrübeli bakıcıyım mavi bulvar yeni çetinkaya civarında oturuyorum bakıcı arayanlara yardımcı olabilirim
kendı hesabımdan annem ıcın yazıyorum adana tellidere de oturuyor 45 yasında cocuk kkonusunda cok hassas daha oncede 10 aylık bır bebege 4 yasına gelene kadar baktı dılersenız referans verebılırım kendı evınde bakmak ıstıyor gece kalmasında bır sorun olmaz evde kızkardesımle kendısı yasıyor babam vefat ettı ılgılenen olursa msj yazabılır
Merhabalar;
Kenan Evren-Süleyman Demirel-Uğur Mumcu bulvarlarının kesiştiği noktada oturuyorum.
11 aylık bebeğim var, tek başına bakıyorum ama çocuktan geriye hiçbir şey için zaman bulamıyorum. Bana yardımcı olabilecek birini arıyorum. Çocukla yalnız kalmayacaksınız, ben de evde olacağım. Ev işi ve ütü gibi işler yetişmediği için bunlara da yardım edebilecek biri olsun istiyorum. Gündüzleri mesela 12-18 saatleri arasında birlikte hem bebeğimle ilgileneceğiz hem de işlerimizi halledeceğiz yani..
Bunla ilgili olarak görüşmek isteyen arkadaşlardan haber bekliyorum...
Sevgiler...
sizinle görüşmek isstiyorum ama özelden msj atamıyorum.
Mehabalar;
Ben de sizinle görüşmek istiyorum. Özelden cep numaramı gönderdim size. Siz mesaj atamıyorsunuz ama benim mesajım size geliyordur herhalde değil mi? Gelmiyorsa haber verin yine buradan, başka bir çözüm bulalım.. :)
Sevgiler...
merhaba. konu ve mailler çok eski tarihli ancak takip eden varsa diye yazıyorum. 2 yaşındaki kızıma kendi evimizde bakacak bir bakıcı arıyorum. ilgilenen olursa mailini bekliyorum. numara vermek yasak galiba ancak sıfır-beş-üç-altı-iki-yedi-sıfır-altı-dört-yedi-iki numaralı telden ulaşabilirsiniz. özelden de mail atıyorum.
ben adana ruh sağlığı karşısında oturuyorum. eşim askeri personel. uzun zamandır çocuk bakıcılığı yapıyorum. eğer ilgilenirseniz kendi evimde çocuğunuza seve seve bakarım. içiniz rahat olur. evimde arkadaşlık edeceği yaşıtı da olucağı için çok güzel zaman geçirebilir.
merhabalar,2 yaşındaki kızım için acil bakıcı arıyorum.benim evimde bakması ve tecrübeli olması tercihimdir.mavi bulvarda ikamet ediyorum.
Hala bakıcı arıyorsanız,mesaj atabilirsiniz.Deneyim olarak 2 çocuğu var liseye giden:)