Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Adana'da kreş arıyorum.

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
canım ne kadar bütçe ayırdın kreş için ne tarz biyer arıyorsun ve nerede oturuyorsun tam olarak onu söylersen sana yardımcı olabilirim. Ben yıllardır kreş sektörünün içindeyim özel kreşler hakkında da devlet kreşleri hakkında da sana yardımcı olabilirim. Özel kreşlerin çok da iyi bir kreşte İngilizce öğretmenliği yaptım başka birine transfer oldum daha sonra şuan orada değilim ama sana yardımım olur bana ne tarz biyer istediğini yaz. Yeğenim dolayısı ile de bilirim öncesinden de çok araştırmışlığım var onu gönderdiğimiz yerden de yardımcı olurum

Seyhan tarafini bilmiyorum
Ama cukurova tarafinda tavsiye edebilirim Ozel yada devlet kresi

Aslında 600-700 civari düşünmüştüm ama biraz gezdim 800'den aşağı yok artı servis, kırtasiye vs.. Özelde olabilir devletde temiz, eğitimi güzel, fiziki şartları uygun bahçeli bir yer arıyorum.

Aslında 600-700 civari düşünmüştüm ama biraz gezdim 800'den aşağı yok artı servis, kırtasiye vs.. Özelde olabilir devletde temiz, eğitimi güzel, fiziki şartları uygun bahçeli bir yer arıyorum.

Benim çalıştığım kreş 1000 lira ama ekstraları da vardır . Ama senin dediğin civarlarda belki de daha uygundur bu yılki ücretleri bilemiyorum Özalda sevgi bahçesi anaokulu var kesinlikle gözün kapalı gönderebilirsin biz yeğenimi gönderdik eğitimci bir ailenin çocuğu olarak sürekli gözümüz okulun öğretmenin üzerindeydi ve 3 yıl devam etti bir kez bile eleştirebileceğimiz rahatsız olduğumuz birşey yaşamadık bunu sana kendi çalıştığım yerle ilgili bile o kadar garanti veremem. Temizliği ve güvenliği konusunda da güvenebilirsin kesinlikle sadece kendi yeğenimi gönderip denemiş olarak sana yazıyorum çalıştığım yeri de öenerebilirdim ama önemli olan senin çocuğunun eğitimi ise memnuniyet önemli. Bence sevgi bahçesi ile bir konuş. özaldaki mcdonaldsın ( Gökkuşağının aradan girince hemen arkada yeri de merkezi . Bizden sonra yönlendirdiğimiz çok oldu hepsi de memnun. Devlet düşünürsen ayda 100 lira gülpembe var adana koopların orada final okulları civarı orada da bi arkadaşımın kızı var ufak tefek şikayetler dışında o da memnun. 27 kişilik sınıf tek öğretmen olduğunu söylüyor ama belki de iyi bir öğretmendir ve iyidir o da yeni başladı şimdilik memnunlar onlar da tavsiye üzerine gönderdiler ama devlet okullarının kayıtları dolu şuan

Ben seneye zaten özel okulun anaokuluna göndereceğim Allah izin verirse. Büyük oğlumda özel okulda. 2009 ^lu oğlum bu sene biraz alışsın ortamı değişsin diye yarım günlüğüne düşünmüştüm ama bu fiyatları görünce vazgeçtim gibi.

devlet okullarını bi dene ya da bu senelik vazgeç o zaman bence de

Arkadaşlar kızım 19 aylık Adana'da helen doren açıldığını duydum ve ciddi araştırdım gittim gördüm 3 aylıktan 6 yaşa kadar işitsek yolla İngilizce öğretmeyi hedefleyen bi eğitim merkezi .haftada 2 hün 45er dakika İngilizce oyunlarla( anne çocuk birlikte) eğitim. Bir de kızımın ayına uygun çocuk üniversitesinde gymbory dersleri veriliyor haftada bir gün. Emin olamıyorum. amacım kreşe yollamak değil zaten kızım için çok erken. Tabi seneye Eylül'de 2,5 yaşında olacak ozaman yarım zamanlı düşünüyorum ama hangi kreş? ( balsuu özellikle deneyimli olduğun için yorumunu ve tavsiyeni bekliyorum

Canım duyarlılığın için çok çok teşekkürler. Siteye henüz üye olduğum için özelden cvp yazamadım. Helen dorendaki soru işaretlerim tam da senin tespit ettiğin gibi. Fakat çocuk Üniversitesi neden bilmiyorum ama bana pek sıcak gelmiyor sınıfların 14 kişilik olduğunu duydum daha çok ticarete dökmüşler gibi geliyor( ki öyle fiyatları çok faiş) eğitimin çocuğumu yollayacağım en pahalı kreşlerde doğru orantıda olmadığının farkındayım. İngilizce konusunda tabii seninle aynısını düşünüyorum bizim kı henüz iki kelimeyi bir araya getiremiyor değil İngilizce konuşsun:)) amacım işitsek yolla ingilizceye aşinalık kazanması.ben sadece kreşe gidecekse bu gerçekten birşeylerde öğrenebileceği bi yer olsun istiyorum. Ben s. Demirel'de oturuyorum bu arada bende müzik öğretmemiyim:) senin nerde çalıştığını merak ediyorum önerirmisin? Sevgi bahçesi ni duymamıştım ama muhakkak gidip görüşücem.ayrıca bana yakın olan 2 kreş var Mine can ve renkli şekerler bunlar hakkında bi fikrin vardır umarım? Henüz onlarıda gezmedim ama işin içinde olan biri olarak senin fikirlerin önemli:)

polisevi kavsaginda ozel seyhan ideal egitim merkezi anaokulu var. mutlaka gorusmenizi oneririm. menar mental aritmetik subeleri de var. anaokulunda menar pumkin ve koobits dersleri ucretsiz veriliyor. 24 yillik bir okul. ilgilenenlere yardimci olurum

merabalar benim kızım da 17 aylık sene ye bende kreş düşünüyorum.. helen doron unda gymbore ninde deneme dersleri vardı katıldık kzıımla ama bana biraz ticari gibi geldi ben çoğunu evde yapıyorum zaten ama ingilizce için bişe diyemiyorum gidip görüşdüğümde bende çok kararsız kalmışdım ama sonra vazgeçdik..hangi kreş konusunda bende kararsızım araştırmalarım devam ediyor..

mine can a arkadaşım gönderiyor.. ufak tefek problerinin dışında memnun ama renkli şekerlere de gönderenler sadece dışı çok iyi göz boyuyorlar diyorlar..

Özel Seyhan İdeal Egitim Merkezi Anaokulu Subesine sizi de davet ediyorum. Bizleri tanimanizi bir kahvemizi icmenizi isterim. 24 yillik olan okulumuzda bir cok egitim sistemi benimsenmistir. Menar, Pumkin, Koobits calismalari yapmaktayiz. Kucuk yas grubunda ise bol bol kaliteli oyun kaliteli muzik , ozguven destekleme, grup oyunlarina yoneltme, ozbakim destek vb calismalar vardir.

yerimiz Turgut Ozal Bulvari Polisevi Kavsagi Remax Emlak yani

Adana başkent anaokulunu deneyen var mi? Ben bu sene helen doron a yolladim acikcasi memnunum ama cok pahali aylik servisle 900 geciyor ama baskent servis icinde 5500 tum sezon helen doron da 9000 tlyi buluyor hatta geciyor.

Arkadaşlar ben kızımı Minecan'a yazdırdım.3-4 yaş gurubunda Eylül'de başlıcak inşallah sizler neler yaptınız?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

minecandan memnun kaldınızmı acaba,bu hafta kreşe yazdırmam gerek kızımı.

Bnm kızım Eylül'de başlıcak henüz başlamadı ama evet içime siniyor çünkü kendimde bir eğitimci olarak, öğretmenlerini yeterli ve deneyimli buluyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba,
bende 3 yaşındaki oğlumu eylül için kreşe başlatmayı düşünüyorum. ataköy anaokulunu beğendim gibi bi fikri olan var mı?
simdiye kadar hayat, final, arı akademi, doğuş ve ataköy ile görüştük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…