Tüp Bebek Merkezleri adanada önereceğiniz merkezler

:çok üzgünüm:mrb helin
canım eğer benden bahsediyorsan henüz emriyo aşamasına gelemedim.tedaviye başladığım zaman adetim hep gecikiyor stresten sanırım.17 mayısta lucrine başladım.hastalanmayı bekliyorum.Ece bebekte iyce heveslendirdi beni.Başkent inşallah bizede 2. micromuzda uğur getirir.internetten neyi okusam iyi geliyor diye yemeye başlıyorum.yakında fil gibi olurum herhalde.eşim şimdiden isteklerin bitmiyor hamile kalırsan sen den çekeceğim var diyor.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Bende HAAAAAAAMİLEYİM DİYE BAŞLIK AÇMAK İSTİYORUM ARTIK.........................

ben bu sefer olacağından eminim sende olacağına inan stres en büyük düşmanımız ona fırsat vermemeliyiz

ankara tüp bebek merkezini öneririm ama doç.dr sefa kelekçi bu konuda çok iyi tüm gün orada değil ama ulşabilirsen çok başarılı bir hekim tavsiye ederim allah kolaylık versin

beklemek güzeldir gelenin varsa.....
Bizimkilerde gelecek.P.tesi kontrolüm vardı kızlar dr Bülent Bey yumuşlarımın güzel büyüdüğünü söyledi.kısmetse perşembe sabahı tekrar kontrolüm var.Sanırım toplama günü belli olur.Çok tuhaf kızlar bu benim 2.microm ama ilkinde bukadar heycanlanmamıştım.elim sürekli karnımda utanıyorum artık ama kendime engel olamıyorum.sanırım benim yumuşlar baskı yapıyor.biraz hareket etsem yoruluyorum.bebeklerimi istiyorum kızlar.Dualarınızda bana da yer verin.ihtiyacım var.

ya kıslar bıse sorcam bu baskent 3cusu bedava olayı nedır tam anlatırmısını ben orda hıc yaptırmadım

slm arkadaşım ben dün başkentteki seminere katıldım.Tayfun bey şöyle söyledi.Devlet karşılarsa 2400 ödüyoruz.Bunun 1900 hastaneye 500 ilçlara.
Eğer devlet karşılamazsa 5500 gibi bir rakam oluyormuş.Birinci ve ikinci denemede 2400 ödüyorsun,üçüncü denemeyi hastane karşılıyor.
Benimde aklıma takılan şu oldu bilen arkadaşlar varsa aydınlatabilirmi?Devletin karşılaması için şu şartları saydı tayfun bey,
1-resmi evli olmak
2-eşinin 2.eşiysen ve eşinin ilk eşinden çocuğu varsa olmuyor.
3-40 yaşını doldurmayacaksın.
Tamam bunlarda sorun yok.Ama 3 defa aşılama yapılmalı olmazsa tüp bebekte devlet yardım ediyor diye bişey okudum.Belki aşılamanın fayda edemeyeceği durumlarda ne olacak direk tüp bebek yapılıyormu.Birde korkum evlilikte 3 seneyi doldurma şartı varmış diye duydum.Benim daha 2 senem temmuzda dolacak.LÜTFEN BİLGİLENDİREBİLİRMİSİNİZ ARKADAŞLAR

mrb Elifözge bende seyhan başkentte 2.micromu yaptırıyorum.3 kez aşılama ve 3 yıl evli olma durumu eşlerden 2 de normalse isteniyor.Ama eşlerden birinde sorun varsa aşılama şartı yok.Sen randevunu al orda daha çok bilgi veriyorlar.Allah hepimizin evlat özlemini giderir inşallah

canım hadi hayırlısı bizleri bilgilendir kızlar birde tayfun bağışın maili bulup bana gönderirmisiniz hastanede yazıyordu biz almayı unuttuk öğrenirseniz sevinirim

Desteğiniz için tşk kızlar.Yarın kontrolüm var helin inşallah unutmassam alırım.
Ama tedavi için pek hastanede bulunmuyor.Genelde Bülent ve serdar bey ilgileniyor

Desteğiniz için tşk kızlar.Yarın kontrolüm var helin inşallah unutmassam alırım.
Ama tedavi için pek hastanede bulunmuyor.Genelde Bülent ve serdar bey ilgileniyor

yarın naili gönderirsen sevinirim kontrolünde de inşallah herşey yolunda gider biz şubatta görüşüp yazın tedaviye başlama kararı almıştık tayfun beyle bende onun için tayfun beyle görüşmek istiyorum

ARKADAŞLAR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.Ben başkentte perşembe günü sulu ultrason ve rahim filmi çektireceğim.Rahim filminde eski yeni yöntem varmış.arkadaşlar başkentteki çok acıtıyormu.hazırlıklı gitmek istiyorum lütfen beni bililendirin.bu arada ben ssk'lıyım ne kadar ek ücret ödemeliyim bunlar için.birde size belki garip gelecekte doktormu çekiyor bunları aslında röntgeni çeken kişi erkekmi onu merak ediyorum

canım ben rahım fılmının mutlaka anestezılı cekılmesınden yanayım.eskısını yenısını bılmem ağrılı bır ıslem bu.ssk lılar ucret odemıyor sanırım baskentte ama bır arastır.ozelde anestesısız 200,anestezılı 300 ytl.......anestezılı olursa anestezı ekıbı de bulunacagından kadın erkek 5-6 kışılık bır grup oluyor basında.normal cektırırsen 3 kışı ;dr un,hastanenın uzmanı ve hemşıre oluyormus.ışın bayan-erkek kısmı cektırdıgın yerın uzman ekıbıne gore değısır yanı...............inşallah senınkıde kolay olur ben hıc anlamadım bıle.....

teşekkür ederim cnm bilgilendirdiğin için.ben başkenti aradım anestezili olmak istiyorum dedim.çok acımıyor merak etmeyin dedi.tabi bunu yaşamış arkadaşların neler çektiğini okuduktan sonra,tamam o zaman diyemiyor insan.vallahi acayip tırstım.

kızlar sizlere arı sinemasının arkasındaki adana tüp bebeği öneririm.ekip çok iyi ve güler yüzlü.dr a.hamdi karanfil ve yılmaz atay.çok iyiler.düşünenler bu merkezi araştırabilir.

2 sene önce çektirdim ben.2 bayan birlikte yapıyorlar işlemi.Yalnız içeride bir oda var camlı bir bölme.Orada erkek var seni camın arkasından görüyor,o içeride filmi çekiyor.Bayanlar seni hazırlayınca.

Üzerine beyaz bir önlük giyiyorsun erkek seni çırılçıplak görmüyor.Ama tabi bayanlar sperkulumu yerleştirirken azıcık açılabiliyor üstün.

Hiç erkek doktora gitmedin mi yoksa?

Rahim filmi için önerilerimi de diğer başlıktan yazdım sana.

çok yardımcı oluyorsun sağol DaRKiNLiFe,sen durumundan hiç bahsetmiyorsun.Bizi yalnız bırakmadığın için sağol.rahat geçiyordur inşallah hamileliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…