- Konu Sahibi helin hivda
-
:çok üzgünüm:mrb helin
canım eğer benden bahsediyorsan henüz emriyo aşamasına gelemedim.tedaviye başladığım zaman adetim hep gecikiyor stresten sanırım.17 mayısta lucrine başladım.hastalanmayı bekliyorum.Ece bebekte iyce heveslendirdi beni.Başkent inşallah bizede 2. micromuzda uğur getirir.internetten neyi okusam iyi geliyor diye yemeye başlıyorum.yakında fil gibi olurum herhalde.eşim şimdiden isteklerin bitmiyor hamile kalırsan sen den çekeceğim var diyor.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Bende HAAAAAAAMİLEYİM DİYE BAŞLIK AÇMAK İSTİYORUM ARTIK.........................
ya kıslar bıse sorcam bu baskent 3cusu bedava olayı nedır tam anlatırmısını ben orda hıc yaptırmadım
beklemek güzeldir gelenin varsa.....
Bizimkilerde gelecek.P.tesi kontrolüm vardı kızlar dr Bülent Bey yumuşlarımın güzel büyüdüğünü söyledi.kısmetse perşembe sabahı tekrar kontrolüm var.Sanırım toplama günü belli olur.Çok tuhaf kızlar bu benim 2.microm ama ilkinde bukadar heycanlanmamıştım.elim sürekli karnımda utanıyorum artık ama kendime engel olamıyorum.sanırım benim yumuşlar baskı yapıyor.biraz hareket etsem yoruluyorum.bebeklerimi istiyorum kızlar.Dualarınızda bana da yer verin.ihtiyacım var.
Desteğiniz için tşk kızlar.Yarın kontrolüm var helin inşallah unutmassam alırım.
Ama tedavi için pek hastanede bulunmuyor.Genelde Bülent ve serdar bey ilgileniyor
ARKADAŞLAR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.Ben başkentte perşembe günü sulu ultrason ve rahim filmi çektireceğim.Rahim filminde eski yeni yöntem varmış.arkadaşlar başkentteki çok acıtıyormu.hazırlıklı gitmek istiyorum lütfen beni bililendirin.bu arada ben ssk'lıyım ne kadar ek ücret ödemeliyim bunlar için.birde size belki garip gelecekte doktormu çekiyor bunları aslında röntgeni çeken kişi erkekmi onu merak ediyorum
canım ben rahım fılmının mutlaka anestezılı cekılmesınden yanayım.eskısını yenısını bılmem ağrılı bır ıslem bu.ssk lılar ucret odemıyor sanırım baskentte ama bır arastır.ozelde anestesısız 200,anestezılı 300 ytl.......anestezılı olursa anestezı ekıbı de bulunacagından kadın erkek 5-6 kışılık bır grup oluyor basında.normal cektırırsen 3 kışı ;dr un,hastanenın uzmanı ve hemşıre oluyormus.ışın bayan-erkek kısmı cektırdıgın yerın uzman ekıbıne gore değısır yanı...............inşallah senınkıde kolay olur ben hıc anlamadım bıle.....
Desteğiniz için tşk kızlar.Yarın kontrolüm var helin inşallah unutmassam alırım.
Ama tedavi için pek hastanede bulunmuyor.Genelde Bülent ve serdar bey ilgileniyor
teşekkür ederim cnm bilgilendirdiğin için.ben başkenti aradım anestezili olmak istiyorum dedim.çok acımıyor merak etmeyin dedi.tabi bunu yaşamış arkadaşların neler çektiğini okuduktan sonra,tamam o zaman diyemiyor insan.vallahi acayip tırstım.
canım tayfun beyin mailini bekliyorum adet oldum ona acil ulaşmalıyım
Canım telefonla arayıp Sevim hanımdan alabilirsin maili.Neden bekliyorsun ki..
2 sene önce çektirdim ben.2 bayan birlikte yapıyorlar işlemi.Yalnız içeride bir oda var camlı bir bölme.Orada erkek var seni camın arkasından görüyor,o içeride filmi çekiyor.Bayanlar seni hazırlayınca.
Üzerine beyaz bir önlük giyiyorsun erkek seni çırılçıplak görmüyor.Ama tabi bayanlar sperkulumu yerleştirirken azıcık açılabiliyor üstün.
Hiç erkek doktora gitmedin mi yoksa?
Rahim filmi için önerilerimi de diğer başlıktan yazdım sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?