- Konu Sahibi helin hivda
-
kızlaaar ben geldim.bugün randevum vardı başkentte.sulu ultrason çektirdim.Ağrısız rahat bir işlem.deneme transferi denen şeyle aynı sanırım.temiz çıktı problem yok.tsh değerim yüksek çıkmıştı yapılan testlerde ,daha ayrıntılı testler istedi dr um.tek bir sonuç bişiy ifade etmez diğer sonuca da bakalım dedi.belki düşüş olabilir dedi.26 mayısta histereoskopi olucam bi de belki parça alıp patalojiye göndereceklermiş.sonuçlarımın tamamının çıkması 1-2 ayı bulabilirmiş.ağustosta da tüp bebek labaratuarını kapatıcaklarmış.benim deneme ya temmuzda ya da eylülde olacak bakalım hayırlısı....
inşallllllahhhh hep beraber hamiş oluruz da buradan gebelik bölümüne transfer oluruz cümbür cemaaat.Ay ne hoş olur.....:dance:
öyle bişiy mi varmış hiç duymadım........26 sında gidicem sorayım bakayım.
canım sorarsan cok sevınırım tlf da oyle dediler bızde sasırdık hatta ısrarla sorduk ortalama 7 ay onceydı.kulağa ınanılmaz gıbı gelıyor ama. sorarsan hepımız bılgılenırıza.s.
merhaba canım bende haziranda başkentte ikinci tüp bebeğe başlayacam benim ilk başka bir yerde olmuştu başkent şubat ayında bizede ikinci de tutmazsa üçüncü bizden bedava demişti ama tüm üç denemeyi de orda yaptırırsan birde sanırım yakında deneme sayımızı devlet ikiye indiriyor başkent raporu olan ve üç denemeyide orda yaptıranlar için böyle uygulama yapıyordu ama şimdi nasıl bilmiyorum
merhaba canım bende haziranda başkentte ikinci tüp bebeğe başlayacam benim ilk başka bir yerde olmuştu başkent şubat ayında bizede ikinci de tutmazsa üçüncü bizden bedava demişti ama tüm üç denemeyi de orda yaptırırsan birde sanırım yakında deneme sayımızı devlet ikiye indiriyor başkent raporu olan ve üç denemeyide orda yaptıranlar için böyle uygulama yapıyordu ama şimdi nasıl bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?