Tüp Bebek Merkezleri adanada önereceğiniz merkezler

mrb kızlar bende 2.mikromu Seyhan başkente yaptırıyorum ama bugün biraz kafam karıştı.İlk micromu özel adana ankara tüp bebekte yaptırmıştım.başlarken eşime ve bana 2 şer adet antibiyotik vermişlerdi.bi de her gün folik asit vermişlerdi.ordan aklımda kaldı.17 mayısta lucrine başlayacağım bu gün hastaneyi aradım.bana folbiol+azro tablet+neopenetran yazdırdı.çok kızgınım.daha önceden tecrübem olmasa demekki bunu atlayacaklardı.bide lucrine ilk denememde 10 ile başladım bunlar 20 ile başla dediler.20 ile başlayan varmı ??????????

canım herzaman antibiotik vermiyorlar yada folik asit bende tüp bebekte antibiyotik kullanmadım folik asit mideme zarar verdiği için zaten sonucu almadan kullanmam dedim doktoruna güven çok önemli dozlarıda kafana takma herkesin yumurta rezervine göre belirliyorlar

kızlaaar ben geldim.bugün randevum vardı başkentte.sulu ultrason çektirdim.Ağrısız rahat bir işlem.deneme transferi denen şeyle aynı sanırım.temiz çıktı problem yok.tsh değerim yüksek çıkmıştı yapılan testlerde ,daha ayrıntılı testler istedi dr um.tek bir sonuç bişiy ifade etmez diğer sonuca da bakalım dedi.belki düşüş olabilir dedi.26 mayısta histereoskopi olucam bi de belki parça alıp patalojiye göndereceklermiş.sonuçlarımın tamamının çıkması 1-2 ayı bulabilirmiş.ağustosta da tüp bebek labaratuarını kapatıcaklarmış.benim deneme ya temmuzda ya da eylülde olacak bakalım hayırlısı....

canım bu sefer olacağına inanıyorum sanırım transferlerimiz aynı döneme gelecek bende haziran sonlaeında başlıyorum sanırım temmuzda transfer olacak bende cuma yola çıkıp cumartesi adanada olacam cumartesi başkente gidecem

butterflys ve helinciğim hakkınızda hayırlısı olsun...sanırm benimde sizin gibi yaz dönemine denk gelecek transferim eğer allahtan bir mani çıkmazsa....bu heyecanı beraber yaşarız inşallah...a.s.donrurulmuşlarım beni bekliyorlar....

inşallllllahhhh hep beraber hamiş oluruz da buradan gebelik bölümüne transfer oluruz cümbür cemaaat.Ay ne hoş olur.....:dance:

kızlar slm.adana baskent hastanesıni bende arastıryorum.hastaneyi tlf.aramıştık birkaç kez bize bir kampanyadan bahsettiler iki kez tüp bebek yaptıpta tutmayanlar üçüncüsü ücretsizdi bu kampanya devam ediyormu bilginiz varmı?

kızlar slm.adana baskent hastanesıni bende arastıryorum.hastaneyi tlf.aramıştık birkaç kez bize bir kampanyadan bahsettiler iki kez tüp bebek yaptırıpta tutmayanlar üçüncüsü ücretsizdi bu kampanya devam ediyormu bilginiz varmı?

Ben 2 yıl önce ilk gittiğimde seminerde ilki tutmazsa 2. de biraz indirim uygulandığını, o da olmazsa 3. de de indirim uygulandığını söylemişlerdi de durum şimdi nasıldır,yeni gidenler daha iyi bilir.

öyle bişiy mi varmış hiç duymadım........26 sında gidicem sorayım bakayım.

canım sorarsan cok sevınırım tlf da oyle dediler bızde sasırdık hatta ısrarla sorduk ortalama 7 ay onceydı.kulağa ınanılmaz gıbı gelıyor ama. sorarsan hepımız bılgılenırıza.s.

canım sorarsan cok sevınırım tlf da oyle dediler bızde sasırdık hatta ısrarla sorduk ortalama 7 ay onceydı.kulağa ınanılmaz gıbı gelıyor ama. sorarsan hepımız bılgılenırıza.s.

merhaba canım bende haziranda başkentte ikinci tüp bebeğe başlayacam benim ilk başka bir yerde olmuştu başkent şubat ayında bizede ikinci de tutmazsa üçüncü bizden bedava demişti ama tüm üç denemeyi de orda yaptırırsan birde sanırım yakında deneme sayımızı devlet ikiye indiriyor başkent raporu olan ve üç denemeyide orda yaptıranlar için böyle uygulama yapıyordu ama şimdi nasıl bilmiyorum

canım kusura bkma msjı gec gordum.bı arkadaşım dun tlf ettı,ısrarla tekrar sorduk 2 kez yaptırınca 3.den ucret alınmıyor demışler.bu olay kampanya fılan da degılmış,hastanenın kuralı demışler.umarım devlet kısıtlama getırmez,bu hastane maddı manevı cok avantajlı gorunuyor.ılgıne tesekkur ederım........

canım duydugun doğruymus tvde de soylemısler devlet tup bebek deneme sayısını 2 ye ındıryormus 1 ekımden geçerlıymıs bu.kötu olmus yaaaaa.......

mrb helin
canım eğer benden bahsediyorsan henüz emriyo aşamasına gelemedim.tedaviye başladığım zaman adetim hep gecikiyor stresten sanırım.17 mayısta lucrine başladım.hastalanmayı bekliyorum.Ece bebekte iyce heveslendirdi beni.Başkent inşallah bizede 2. micromuzda uğur getirir.internetten neyi okusam iyi geliyor diye yemeye başlıyorum.yakında fil gibi olurum herhalde.eşim şimdiden isteklerin bitmiyor hamile kalırsan sen den çekeceğim var diyor.Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.Bende HAAAAAAAMİLEYİM DİYE BAŞLIK AÇMAK İSTİYORUM ARTIK.........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…