- Konu Sahibi helin hivda
-
benim de negatif oldu sonucum.merkezi mi değiştirsem diyorum.ben de başkenti düşünmeye başladım.haziran da ben de denicem inşallah....
canım seni etkilemek istemem ama ben yarıyıl tatilinde adanada tüm merkezleri gezdim ve başta elediğim özel adana tüp bebek merkezi oldu ikincisi ise turan çetindi yılmaz beyle görüştün çok ilgisiz ve para kaygısı biriymiş gibi geldi yani görüşme sonrası dışarı çıkar çıkmaz burayla olmaz dedim içime sinmedi turan çetin bizi baştan savdı çok meşguldü doğru dürüst bizi dinlemedi orayıda eledim ankara tüp bebekle başkent arasında kalöıştım tayfun beyle görüşünce doğru ve arasığım doktor olduğuna karae verdim iki negatif sonucun bir dış gebeliğin var belki başkent de bazı araştırmalara giderler bence bir görüş durumunu paylaş bir şey kaybetmezsin bir gün inşallah güzel sonuçlar alacaksın
Kızlar ilk denemeniz tutmayınca 2.de indirim uygulanıyor mu??
Başkentte böyle bir olay vardı benim hatırladığım kadarıyla.Diğer merkezler de öyle mi Butterfly sen nasıl ödeme yaptı canım?
Sonuçta aynı merkezde yaptırmanın da bir avantajı olmalı.
valla bana 2. denemenmiş madem şu kadar demediler.sanırım bir indirim olmadı.3.deneme de dondurulmuşlardı onda da ücret sabit sanırım.
aynı yerde komple tüp bebek indirimli galiba merkez değişince al baştan olmasın fisfisfis amann ne bileyim.... tatlicadiarzu
yeşbu ankara tüp bebekte yaptırıyorsun değilmi memnunmusun canım
evet canım ankara tüp bebekte yaptırıyorum... çok memnunum...allah yüzümü kara çıkarmaz inşallah...
bende ankara tüp bebekle başkent arasında kalmıştım gökhan beyle görüşmüştük çok ilgiliydi şansımızın yüksek olduğunu söyledi bize ama ilk deneme tutmadı dedik olabilir yine de şansınız yüksek dedi sonra başkentte karar kıldık inşallah ankara tüp bebek sana şans getirir canım
Merhabalar;
Yeşbücüm seni merak ettim, belki başka yerlerde yazmışsındır da ben göremedim. En son senin tüp bebek günlüğünle ilgili açtığın başlığı bulamadım.
Yumrtalar toplanmıştır herhalde buraya bakılırsa.
Eşimin teyzesinin sonucunu aldık (yazmıştım o da seninle aynı yerde yaptırdı) Maalesef olumsuz. Umarım seninki olumlu olur. Bizi haberdar et lütfen... (Tabii onda yaş faktörü var 42 falan )
kızlar şu akıntılarım için dr a bi danışayım dedim bugün.dr çok meşguldü,hemşireye anlattım derdimi o da dr a sordu.dr da sancısı falan yoksa adet tarihini beklesin demiş.o zamana kadar adet olmazsa tekrar gelsin demiş.adete de 4-5 günüm kaldı zaten.bakalım hayırlısı...
kan testlerimin de bir kısmının sonucu çıktı herşey normal görünüyor...
günaydın hanımlar a.s.
kızlar biliyorsunuz dondurulmuş embirolarım beni bekliyor.... adet olmayı bekliyordum doktor temzilen gel demişti... normalde adetime daha 1 hafta vardı ama çok erken oldum....adet oldum bugün 3. günüm...pzt randevu alacağım artık bakalım....sanırım bebişlerime kavuşmaam daha çok var...temzilen gel dediğine göre doktorum öbür ayki adetimde başlar herhalde tedaviye.... neyse hayırlısı olsun....sonuç olumlu olsunda isterse 2 ay sürsün...olsunda hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?