Tüp Bebek Merkezleri adanada önereceğiniz merkezler

benim de negatif oldu sonucum.merkezi mi değiştirsem diyorum.ben de başkenti düşünmeye başladım.haziran da ben de denicem inşallah....

canım seni etkilemek istemem ama ben yarıyıl tatilinde adanada tüm merkezleri gezdim ve başta elediğim özel adana tüp bebek merkezi oldu ikincisi ise turan çetindi yılmaz beyle görüştün çok ilgisiz ve para kaygısı biriymiş gibi geldi yani görüşme sonrası dışarı çıkar çıkmaz burayla olmaz dedim içime sinmedi turan çetin bizi baştan savdı çok meşguldü doğru dürüst bizi dinlemedi orayıda eledim ankara tüp bebekle başkent arasında kalöıştım tayfun beyle görüşünce doğru ve arasığım doktor olduğuna karae verdim iki negatif sonucun bir dış gebeliğin var belki başkent de bazı araştırmalara giderler bence bir görüş durumunu paylaş bir şey kaybetmezsin bir gün inşallah güzel sonuçlar alacaksın

Kızlar ilk denemeniz tutmayınca 2.de indirim uygulanıyor mu??
Başkentte böyle bir olay vardı benim hatırladığım kadarıyla.Diğer merkezler de öyle mi Butterfly sen nasıl ödeme yaptı canım?

Sonuçta aynı merkezde yaptırmanın da bir avantajı olmalı.

ya evet aslında ben de öyle düşünüyorum.artık daha kapsamlı testler ve filmler gerekiyor sanırım.(benim dr um yılmaz bey değildi bu arada.) orası sadece tüp bebek merkezi öyle tam teşekküllü bi yer değil.kan testlerini bile dışarı gönderiyorlardı.
ya evet sanırım ben de başkente bi gidicem.durumumu anlatıp ne yapılabilir konuşmam lazım.umarım beklediğim ilgiyi orada bulabilirim.aslında ilk gittiğim yer istanbulda büyük bir hastaneydi ama çok kalabalıktı.başkenti bu yüzden elemiştim ben de.kalabalıkta kaybolmamak için.hata mı yaptım bilmiyorum....
önerin için sağol canım.bu ay içinde gidicem inşallah bakalım hayırlısı....

valla bana 2. denemenmiş madem şu kadar demediler.sanırım bir indirim olmadı.3.deneme de dondurulmuşlardı onda da ücret sabit sanırım.
aynı yerde komple tüp bebek indirimli galiba merkez değişince al baştan olmasın fisfisfis amann ne bileyim.... tatlicadiarzu

Canım Başkentte indirim yapılyo diye söylenmişti seminerde.Katılmadıysan katılırsan seminerde Fiyatları sor.İkinci deneme fiyatlarını felan sor.

Sen yeni bir hastaneye geçersen tabiki onların ilk ücreti neyse onu ödersin.Ama çok kötü değildi fiyatları Başkentin:Tabi sevkli olursan.

evet canım ankara tüp bebekte yaptırıyorum... çok memnunum...allah yüzümü kara çıkarmaz inşallah...

bende ankara tüp bebekle başkent arasında kalmıştım gökhan beyle görüşmüştük çok ilgiliydi şansımızın yüksek olduğunu söyledi bize ama ilk deneme tutmadı dedik olabilir yine de şansınız yüksek dedi sonra başkentte karar kıldık inşallah ankara tüp bebek sana şans getirir canım

bende başkentle ankara arasında düşündüm kararsız kaldım ve sonra ankrayı tercih ettim...aklımda başkentte kalmadı değil.... :))) hakkımızda hayırlısı olsun....

semacım senin nasıl gidiyor hangi aşamalardasın teyzenin yaşında tutma şansı %10 gibi tabii bazı kadınlar kırkında bile yumurtalık rezervleri iyi oluyor

semacığım canım benim ben ne zamandır bu sayfayı takip etmiyordum...canım arkadaşım darkın güncellemsi sayesinde okuyorum yazını...teyzene çok üzüldüm canım...ben durumum biraz karışık....:sm_confused:
12 tane yumurtam toplandı ama malesef şuan transfer yapılmadı... bende bir akıntı vardı syumurta toplama günündne önce başlamıştı iyice çoğaldı ve normal bir akıntı değil.... doktorumda yumurtaları toplarken bunu daha net görmüş büyük ihtimalle geçirdiğin ameliyat sonrası oluşmuş bu dedi...ve transferi şuanda yapmayacağım.önce orayı kurutacağız ve sonra uygun zamanda transferi yapacağız... şuanda 7 tane embiryom dondurulmuş durumda beni beklyorlar....transferi sonraya bırakıyorum dedi...çünkü bu sıvı embriyonun tutunmasını engeller ve şansımızı azaltır...onun için riske atamam...
şuandaki tek umudum ve dondurulanların çözülürken kaliteli ve sağlıklı kalmaları ve annelerine sıkıca tutunmaları...dokrorum antibiyotik vermişti 2 haftadır kullanıyordum...2 gündür yok birşey akıntı falan ama yinede korkuyorum... ya tekrarlarsa ya bebişlerimin bana sıkıca tutunmasını engellerse...yani anlayacağınız kızlar kafamda bir sürü soru işareti var...fisfisfis
burayı yazmıyordum ne zamandır kızlar... ihmal etmiştim ....burayı ama artık burdan alırsınız haberlerimi...a.s.

İnşallah hepinizin güzel haberlerini alacağız Yeşbücüğüm.O kadar istiyorum ki burda ne zamandır yazıştığım arkadaşlarımın da pozitif sonucu almasını.

hepiniz benim için çok öenmlisiniz.Yazılarınıza herzaman yazmasamda bende hep takip ediyorum.
Genelde ben gebelik bölmüne yazıyorum artık.Elimden geldiğince sizlere de yazıyorum ama tedavi olmayınca pek mümkün olmuyor.İnşallah sizlerle gebelik bölümündede yazışacağımız günler yakındır.

kızlar hepinizden güzel haberler bekliyorum yaz tatiline de az kaldı beni de yavaş yavaş heyecan basıyor ya kızlar birde düşüktün bu yana ara ara kahverengi akıntılar bazen kanla karışık akıntı geliyor kanı görünce adetim başlıyor sanıyorum ama devamı gelmiyor doktor normal dedi ama ben yinede endişeliyim

kızlar şu akıntılarım için dr a bi danışayım dedim bugün.dr çok meşguldü,hemşireye anlattım derdimi o da dr a sordu.dr da sancısı falan yoksa adet tarihini beklesin demiş.o zamana kadar adet olmazsa tekrar gelsin demiş.adete de 4-5 günüm kaldı zaten.bakalım hayırlısı...
kan testlerimin de bir kısmının sonucu çıktı herşey normal görünüyor...

sonuçlarının iyi olması güzel canım hemen tedaviye geçecek misin canım

hayır önce bir dr la görüşeyim ne gerekiyorsa yapalım bakalım.1-2 ay bekliycem sonuçlardan sonra.bu arada benim 1 haftadır süren şu kahverengi akıntılarım adete dönüştü bugün.perşembeye randevu aldım bakalım nolcakkk

günaydın hanımlar a.s.

kızlar biliyorsunuz dondurulmuş embirolarım beni bekliyor.... adet olmayı bekliyordum doktor temzilen gel demişti... normalde adetime daha 1 hafta vardı ama çok erken oldum....adet oldum bugün 3. günüm...pzt randevu alacağım artık bakalım....sanırım bebişlerime kavuşmaam daha çok var...temzilen gel dediğine göre doktorum öbür ayki adetimde başlar herhalde tedaviye.... neyse hayırlısı olsun....sonuç olumlu olsunda isterse 2 ay sürsün...olsunda hayırlısıyla...

haklısın canım geç olsun ama mutlu sonuçlansın bu kadar bekliyoruz bir iki ay daha beklenilir

kızlar merhaba kendi konuma yazdım ama burayada ekleyeyim dedim.... evet dün kontrole gittim... doktorum rahim temiz görünüyor...rahatlamış görünüyor...sanırım o akıntı yumurtaları olgunlaştırmak ve çatlatmak için kullandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor....bazı hastalarımızda bu olur..rahim bu ilaçlara reaksiyon gösterebilir...artı kistimde vardı zaten oda salgılamış olabilir büyük ihtimalle...şuanda yapacağımız şey bir dahaki adetine kadar hiç bir ilaç kullanmadan bekleyelim bakalım akıntına nasıl???ondan sonra lucrine başlayacağız adetinle birlikte ve yine doğum kontrol hapı...ondan sonraki adetinde yine bir kontrol ederiz uygunsa transferi yaparaız dedi...eğer yine tekrarlarsa ve rahimi uygun görmezsek ameliyat olabilirsin ama bu çok küçük bir ihtimal...yani kızlar anlayacağınız moralim bozuldu...2 ay ertelenmesine değilde en çok ameliyat olayına canım sıkıldı...küçük bir ihtimal dedi ama yinede var öyle bir seçenek...ve ben daha önce 2 kere ameliyat oldum zaten bir dahakini nasıl kaldırırım bilmiyorum.... :sm_confused: :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…