Adanada tatil

oglumbenimherseyim

Baslangic kilosu 79 ilk hedef 75 guncel 77.7
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
573
543
103
Kizlar esimin isi dolayisiyla 1 haftaligina adanada bulunucaz otel vs. Henuz ayarlamadik.
Ben tesetturluyum istiyorum ki esim yokken havuzuna girebilecegim bir otel olsun. Adanada varmi boyle bir otel yoksa hepsinin havuzu karmami oluyor.

Bir adanali olarak derim ki sakin gelme
Cehheneme on hazirlik derecesinde hava sicak sehirde disarida sicaktan insan bile bulamazsin
Adana merkezde otellerde mi kalacaksin ki merkezde deniz yok.yumurtalik ,karatas vs. Gibi ilcelrinemi gideceksin.muhtemelen karma dir.

Kizlar esimin isi dolayisiyla 1 haftaligina adanada bulunucaz otel vs. Henuz ayarlamadik.
Ben tesetturluyum istiyorum ki esim yokken havuzuna girebilecegim bir otel olsun. Adanada varmi boyle bir otel yoksa hepsinin havuzu karmami oluyor.
Merhabalar ben adanaliyimbazi otellerin evet havuzu var ama bazılarının hamamı saunasiherşeyi var bilinistedim

Merhabalar ben adanaliyimbazi otellerin evet havuzu var ama bazılarının hamamı saunasiherşeyi var bilinistedim
Tesekkur ederim. Evet biliyorum ama bana bayam havuzu lazim boyle bir otel varmi adanada bazi yerler belli gunler bayanlar icim ayiriyorlar mesela oyle bir yer ariyorum

Sicagi tahmin edebiliyorum ama firsat gecmis elime degerlendirmek istiyorum. Merkezde kalicaz 5 yildizli otel dusunuyoruz

Biz bu sene haziranda adanaya adının tayini çıktığı için taşındım ama bir hafta sonra annemlere kaçtım dersem yeridir çok sicakmis bu günlerde eşim öyle söylüyor okul acilana kadar da dönmeyi düşünmüyorum açıkçası otel hakkında bir bilgim yok ama sicagini bir daha düşünün derim umarım güzel geçer tatiliniz bu arada adanalı arkadaşlar eylül başında da çok sıcak oluyor mu yani akşam üstleri çocukları parka falan çıkarabilir miyim hala çok sıcak oluyo sa okul açılmasına 3 gün önce döneyim ne dersiniz

Eylu basi da cok sicak..eylul sonunda azaliyor.Ekim girdi mi serinliyor

Adana merkeze tatile mi gidilir yahu..millet adana merkezden kaçıyor siz tatile gidiyorsunuz. Bence pişman olursunuz..ne demişler? Adana merkez , kaçıyor herkes...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…