Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Cnm erkekler çok düz bizim gibi duygusal değiller ne yazıkki sen kendin için rahat ol hamis olunca o zaman yaptıklarını burnundan getirirsin şimdi sadece relakx ol
çok doğru demişsin cnm ben her doktordan çıkmamda salya sümük ağlıyorum benimki o kadar rahat ki vercek olan allah diyo bende biliyorum ama olmuyo içimden geliyo ağlamak nasıl bir rahatlık anlamadım

çok doğru demişsin cnm ben her doktordan çıkmamda salya sümük ağlıyorum benimki o kadar rahat ki vercek olan allah diyo bende biliyorum ama olmuyo içimden geliyo ağlamak nasıl bir rahatlık anlamadım
Aynen cnm yumi olacakmi kalitelimi diye düşünüyorken eşim olur ya ne olacakki diyor yaş gelmis38 e sanki 20 li yaslardayizda nasıl olsa olur diyecegiz

valla cnm bilmiyorum ki ne olacak adet bitimine veriyoruz randevuyu dedi adetliyken falan gel demedi adetlimisin dedi evet dedim yumurtlama zamanı deyip cuma gününe verdi randevuyu
Cnm ozaman on kontrolden geçip inss gelecek ay başlarsınız belki sulu USG felan cekilirsin rahim filmi kan testi felan ister hormonlar icin

Cnm ozaman on kontrolden geçip inss gelecek ay başlarsınız belki sulu USG felan cekilirsin rahim filmi kan testi felan ister hormonlar icin
cuma gününe adet bitmiş oluyo cnm rahim filmi daha önceden çektirmiştim sulu USG duymadım o nasıl oluyor cnm rahim filmi gibi mi

valla cnm bilmiyorum ki ne olacak adet bitimine veriyoruz randevuyu dedi adetliyken falan gel demedi adetlimisin dedi evet dedim yumurtlama zamanı deyip cuma gününe verdi randevuyu
Yumurtlama zamanında cagirma sinin nedeni yumurtalar a bakacak kaç tane olusmus iyimi kötümü ona bakacak canim hakkinda hayirlisi insallah bebegin seni çok bekletmez canim

Çok Üzgünüm ben bu aralar. Biz eşime arada bi sperm testi yaptiriyorduk. Kaç doktora gittiysem hepsini sorun yok dedi. Ama kimse morfoloji ye bakalım. Demedi. Şimdi morfoloji vahim %1 neden söylemiyorlar ben nerden bileyim morfoloji falan goturuyor uz testi sperm iyi iyi . Zaten doğal olmaz ki böyle . Çok sinirliyim ve hayal kırıklığı içindeyim

Ayy cok kotu olmus nasıl morfoloji ye bakmazlar canim ya asıl önemlisi hareket ve morfoloji sen ne yaptin ameliyat oldunmu canim

Ayy cok kotu olmus nasıl morfoloji ye bakmazlar canim ya asıl önemlisi hareket ve morfoloji sen ne yaptin ameliyat oldunmu canim
Cok sinirliyim canım böyle mi oluyor elimizde birsürü test gidiyoruz iyi diyorlar ama kimse demiyor ki morfoloji ye bakalım. Ben tip mi okudum bileyim . Acayip sinirliyim. Hayal kırıklığı biranda . Nasıl yaparlar doktorlar bunu neden bakmak istemezler anlamıyorum.

Haklısın canım ama bakmamislar asıl nasıl bakmazlar biz ilkinde sayımız az olsa bile morfoloji ye bakmislardi canim siz nerde yaptırdınız

Haklısın canım ama bakmamislar asıl nasıl bakmazlar biz ilkinde sayımız az olsa bile morfoloji ye bakmislardi canim siz nerde yaptırdınız
Mersinde yaptırdık iyi iyi dediler.adanaya gittik bu testlerle iyi bir sıkıntı yok dediler. Ben 2 yildir uğraşıyorum strese giriyorum bende sorun sanıyordum sadece bak eşimde de varmış. Ya anne olmak için girdiğimiz bu yol zaten stresli nasıl bakılmaz. İnan ki gulsah cim çok moralim bozuldu. K. Bakma kafanı sisirdim seninde. Çok hayal kırıklığı yaşadım .

insanın artık doktorlara da inanası gelmiyor ne bu çektiklerimiz ilk doktora gittiğim de fsh 51 çıktı ona rağmen bana ilaç verip gönderdi 7 ay beni oyaladılar amh denen bi test var birde ona bakalım demedi doktor bozuntusu o yüzden seni çok ii anlıyorum cnm

Canim eşimle biz 2 gündür soktayiz. Hala aklım almiyor bu çok basit ve ilk yapılması gereken testlerden biriymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…