- Konu Sahibi gulsahhh01
-
ADANA BAŞKENT KIŞLA YERLEŞKESİ TÜP BEBEK MERKEZİNİ ÖNEREBİLİRİM...dr um tayfun çok ocakta muayneye gittim yarım saat kadar herşeyi tek tek anlattı memnun kaldım tedavimde küçük bir operasyon geçirdikten sonra başlıcakAdanada yasiyorum mayis haziran gibi tup bebek dusunuyoruz onerebileceginiz yer ve doktor varmi
Canim bende baskentte dusunuyorum ama doktoru secemedim seyhanda varmi acaba kisla bize cok uzak hem isime hemde evime buarada sende ne var bizde esimden kaynakli o tedavi oluyoADANA BAŞKENT KIŞLA YERLEŞKESİ TÜP BEBEK MERKEZİNİ ÖNEREBİLİRİM...dr um tayfun çok ocakta muayneye gittim yarım saat kadar herşeyi tek tek anlattı memnun kaldım tedavimde küçük bir operasyon geçirdikten sonra başlıcak
Cok gecmis olsun canim ya Insallah en yakin zamanda bebeklerimize kavusuruzseyhan da yok canım ben mersinden geliyorum esra bulgan kılıçdağ da çok iyi kendisi ile birçok kere mailleştim erhan beyin bir hastası ile karşılaştım olumsuz yorumlar aldım ..bende rahim anomolisi var .. birde eşim ve ben orak hücre taşıyıcısıyız pgt yaptırcağız
Canim bende onu arastiriyorum esrayi cok duydum bulent beyide arastiriyorum sizde sorun neydi bizde esimden kaynaklişuan ben de esra hanımdan randevu almak için aradım ama nisan ayına gün yok. bülent haydardedeoğlu nasıl acaba bilginiz var mı
Ben dis gebelik gecrdim bir tupum alindi digeri de hasarli onun disinda bisey yok yumurtalarim ve spermler iyi ancak bulusamiyolar malesefCanim bende onu arastiriyorum esrayi cok duydum bulent beyide arastiriyorum sizde sorun neydi bizde esimden kaynakli
Canim orda iki doktor oneroyolar tayfun bey ve esra hanim ikiside cok basarilarmis ve sansi yuksekmis ben de haziran gibi denemeyi dusunuyorum allahtan bisey cikmazsa hataylimisin ben aslen hatayliyim adanada yasiyorumBizde de b
Ben dis gebelik gecrdim bir tupum alindi digeri de hasarli onun disinda bisey yok yumurtalarim ve spermler iyi ancak bulusamiyolar malesefben mayis ayinda yaptrcam diye dusunuyodum ama esra dan randevu almak imkansiZ artik bulent beye yonelecem galiba yeni bilgi edinirsen doktorla ilgili bana da yazarmisin ben hataydayim ancak internetten arastirabiliyorum doktoru
evet hataylıyım siz neresindensiniz. ben de mayıs ta istiyorum aslında daha fazla beklmek istemiyorum ama bakalım doktorlara uyacak mı bu tarihCanim orda iki doktor oneroyolar tayfun bey ve esra hanim ikiside cok basarilarmis ve sansi yuksekmis ben de haziran gibi denemeyi dusunuyorum allahtan bisey cikmazsa hataylimisin ben aslen hatayliyim adanada yasiyorum
Evet canım ben onun hastasıyım çok memnun kaldık.Herşeyi açık açık anlatıyor.şuan ben de esra hanımdan randevu almak için aradım ama nisan ayına gün yok. bülent haydardedeoğlu nasıl acaba bilginiz var mı
Bide sürekli amerikaya ya da başka ülkelere kongrelere gidiyor ve kendini geliştiriyorşuan ben de esra hanımdan randevu almak için aradım ama nisan ayına gün yok. bülent haydardedeoğlu nasıl acaba bilginiz var mı
Olumlu sonuc aldin mi peki canim. Ya bi de ilk randevuyu nasil aldin her ayin 17sinde randevu veriyomus bugun sabahtan aradim doluymus. Oraya mi gidip almam gerek acaba herhangi bi zaman gitsem alabilirmiyim randevuBide sürekli amerikaya ya da başka ülkelere kongrelere gidiyor ve kendini geliştiriyor
Evet bende dun aradim ayin 17 sinde arayin diyo tayfun hocada iyiymis zaten ikisini oneriyolar dun esra hanimin hastasiyla birebir gorustum hic bebegin olmaz demisler olumlu doktorun olumlu yaklasimiyla simdi cocuklari varOlumlu sonuc aldin mi peki canim. Ya bi de ilk randevuyu nasil aldin her ayin 17sinde randevu veriyomus bugun sabahtan aradim doluymus. Oraya mi gidip almam gerek acaba herhangi bi zaman gitsem alabilirmiyim randevu
Evet canım ben onun hastasıyım çok memnun kaldık.Herşeyi açık açık anlatıyor.[/QUOT
hatay merkez canim ama adanada yasiyorum ben esimden dolayi bekliyorum o mayis haziran gibi belli olacak esra hocadan randevu almak istiyorum yada tayfun hocaevet hataylıyım siz neresindensiniz. ben de mayıs ta istiyorum aslında daha fazla beklmek istemiyorum ama bakalım doktorlara uyacak mı bu tarih
telefonla yaklaşık 1 ay önceden ara alabilirsin çünkü doktorlar çok yoğun gitmene gerek yokOlumlu sonuc aldin mi peki canim. Ya bi de ilk randevuyu nasil aldin her ayin 17sinde randevu veriyomus bugun sabahtan aradim doluymus. Oraya mi gidip almam gerek acaba herhangi bi zaman gitsem alabilirmiyim randevu
Sanabisey soracagim rapor aldinmi sen raporlumu yaptiriyosun canim ve tup bebek kaca mal oldu sanatelefonla yaklaşık 1 ay önceden ara alabilirsin çünkü doktorlar çok yoğun gitmene gerek yok
evet canım 3 ündede rapor çıkarttırdık.hastaneye 3.000 yatırdık 1000 lira civarı ilaçlar tuttu.Sanabisey soracagim rapor aldinmi sen raporlumu yaptiriyosun canim ve tup bebek kaca mal oldu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?