- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #3.001
Hahaha bende diyecektim ki bi forma girip okuyun sizin hakkinizda neler söyleniyor diye sonra vazgectimKizlar tayfun bey burayı okuyomus bugun ne yazdın sen dedi ben güldüm sultan33 bugün geldi dedi yani öyle anladım birçoğunu tanıyo doktorumuz
Zaten tanıyor canim bana gulsah01 bugün ne yazdın dedi coj şaşırdım uzun zaman oldu okumuyorum dedi ☺☺Hahaha bende diyecektim ki bi forma girip okuyun sizin hakkinizda neler söyleniyor diye sonra vazgectim
Bundan sonra gun saat vermeyeyim bariKendimi yeterince tanittim zaten
hadi geçmiş olsun cnm bir çırpıda bitmiş inşallah sonuçlarında temiz çıkar cnmGünaydin kizlar bende dün gittim tayfun beye sulu usg hsg cekildim .. Bir suru kan testi verdim smear verdim haftaya sonuclar cikacak sanirim ilk adetle asilama yapacagiz ..
Cok korkuyordum ama bir cirpida bitti gitti :)
ne guzel inss hep böyle yolunda gitsin herşey cnmKizlar kan verdim progestana ve e2 ye bakacaklar ona göre toplama belli olacak haftaya transfer olur galiba
Hadi inss bolbol kaliteli embiriyo da olsun cnm günlere takılma inss allah hayirlisini nasip etsinInsallah canim ya bugün catlatma ignesi cumartesi toplama olacak haftaya salı yada perşembe transfer olur
Kizlar tayfun bey burayı okuyomus bugun ne yazdın sen dedi ben güldüm sultan33 bugün geldi dedi yani öyle anladım birçoğunu tanıyo doktorumuz
kızlar bence de okuyor haberi var siteden bende öyle hissettim tayfun beye selam buradan ozamanHahaha bende diyecektim ki bi forma girip okuyun sizin hakkinizda neler söyleniyor diye sonra vazgectim
Bundan sonra gun saat vermeyeyim bariKendimi yeterince tanittim zaten
Okuyormuş canim çoğumuzun da tanıyorum yani kendi hastalarını çok güldüm ya çok sasirdimdahadi geçmiş olsun cnm bir çırpıda bitmiş inşallah sonuçlarında temiz çıkar cnm
ne guzel inss hep böyle yolunda gitsin herşey cnm
Hadi inss bolbol kaliteli embiriyo da olsun cnm günlere takılma inss allah hayirlisini nasip etsin
kızlar bence de okuyor haberi var siteden bende öyle hissettim tayfun beye selam buradan ozaman
Gunaydin canim nasilsinGünaydın kızlar herkese hayırlı cumalar
İyiyim cnm ne olsun hazirana kadar gün geciriyorum oglumun sınavı var bu aralar stres yapıyor onunla ilgileniyorum günler hemen geçsin istiyorumGunaydin canim nasilsin
Inşallah hemen geçer hem senin tedavin hem oğlunun sınavı mükemmel geçer canimİyiyim cnm ne olsun hazirana kadar gün geciriyorum oglumun sınavı var bu aralar stres yapıyor onunla ilgileniyorum günler hemen geçsin istiyorum
Ay amin cnm inşallah yüreğine saglikInşallah hemen geçer hem senin tedavin hem oğlunun sınavı mükemmel geçer canim
Hadi hayirli olsun simdiden korkma canim uzun sure bu zamani bekledin durdun insallah hersey guzell olacak sabah duani et cik evden ..Kizlar yarın operasyon var yumurtalar toplanacak hem çok heyecanliyim hemde cok korkuyorum
Cnm inss yarın allah işini rast getirsin sorunsuz atlat inss bolbol kaliteli embiriyolarin olsun cnm dualarim seninle guzel haberlerini bekliyorum yarınKizlar yarın operasyon var yumurtalar toplanacak hem çok heyecanliyim hemde cok korkuyorum
Guzel heyecanlar bunlar .. Sonucta guzel olsun insallahInsallah kizlar ya çok heyecanliyim
Hic Uyumadim bütün gece döndüm durdum hastanedeyim bekliyorum ve cok korkuyorumGuzel heyecanlar bunlar .. Sonucta guzel olsun insallah
Uyuyamazsin da bugun
Ayyy gulsahcimm neyden korkuyosun. Yuzdun yuzdun kuyruguna geldin. Sen histeroskopi gormus insansin yumurta toplamada neymis. Hem ne guzel 3 gun bilemedin 5 gun sonra bebisin seninle. Ustelik bu defa olacak Allah in izniyle. Olmamasi icin hic bi sebep kalmadi. Keyfine bak. Deliksiz uyuu ohhhhHic Uyumadim bütün gece döndüm durdum hastanedeyim bekliyorum ve cok korkuyorum
Cnm inss sorunsuz atlatacaksin güzel haberlerini okuyacağız buradan dualarim seninle cnmHic Uyumadim bütün gece döndüm durdum hastanedeyim bekliyorum ve cok korkuyorum
Insallah hersey yolunda gitmistir bu gece bol bol uyursun artikHic Uyumadim bütün gece döndüm durdum hastanedeyim bekliyorum ve cok korkuyorum
Günaydin canim.. Sen neler yapiyorsun beklemedemisin su an?Günaydın arkadaşlar guzel bir haftasonu olsun inss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?