- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.701
Maşallah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah.amin inş en yakın zmnda hayırlısıyla siz de güzel haber alın. İlk denemede oldu.3 yıllık evliym.Siz ne zmn başlayacaksınız tedaviye?
Siz adanadamisiniz.ne zaman başlayacak sınıf kaç yıllık evlisiniz .bizde tuplerim tikaliydi alındı.Aynen canm herseyın vakti zamanı var..kısmet biyerdede..bizimde her asama guzel gidiyor ama olmuyor..hayrlısı olsun hakkımzda..umarım en kısa zamanda kendılıgınden olur
yarım rahimliyim .. tayfun hoca araştırır araştırmadan yapmaz rahim filmi çekildin mi hiçCanım inşallah en kısa zamanda olumlu sonuc alırsın..problem çikolata kisti morfoloji..yani görünen bılınen..belkıde baska bişeylerde vardr.ama işte gittgim merkezler arastrma yapmadan direkt tüp bebek yaptular..artık arastrılması gerekıyor umarım başkent dogru yerdir..sizin problem ne?
Ne zaman başlıyacagız bilmiyorum ilk once muayne olcam bu hafta ne zaman ugun gorurse ozaman başalarız.siz kac yıllık evlısnız?Siz adanadamisiniz.ne zaman başlayacak sınıf kaç yıllık evlisiniz .bizde tuplerim tikaliydi alındı.
Gecmiş olsun..rahım filmi 2 kere histeroskopı 1 kere laparoskopi hepsı var anlıyacagın:))yarım rahimliyim .. tayfun hoca araştırır araştırmadan yapmaz rahim filmi çekildin mi hiç
6 yıllık evlisiniz bende 1 yıldır tedavi oluyorumNe zaman başlıyacagız bilmiyorum ilk once muayne olcam bu hafta ne zaman ugun gorurse ozaman başalarız.siz kac yıllık evlısnız?
6 yıllık evliyim bende 1 yıldır tedavi oluyorum
Oyle uzun bir hikayemvarki oyle canim yandi ki eger okumaktan yorulmaz isen yazayim
Sagol cnm. Doktor ihmalinden ve yanlis teshisten sapasaglam bebegimi kaybettim. Karnim agriyordu hamileyken baskentin doktoru agrilarimi umursamadigi gibi birde azarladi. Rahmin genisliyordur dedim ya sana sende hep ayni seyi soyluyorsun dedi. Birde gitmis basindan atmak icin kas gevsetici yazmis. Meger enfeksiyon varmis bende gunlerce oyaladi beni. ...... hocanin kankasiymis zati alileri. Teshisin konmasi icin gunlerce hastanede yattim detayli ultrasona girdim cesit cesit doktorlar bakti bir sey bulamadi. Acemi deyip gecmicen hastanede gencten bir bayan o gordu hemen haber verdi. Kendi hocasi bile gorememisti o apseyi. Neyse tahlillerde enfeksiyon var denildi gunler sonra.Birde tutturmus bebekte enfeksiyon vardir diye amniyosentez amniyosentez. Apse rahimde bile degildi oysaki. Ben istemiyorum bebegi aldirmak dedim. Bebegi almayacaksam amniyosentez niye yapiyorum dedi. Mantiga bakarmisiniz. Zaten almaya odaklamis kendini. Ee noldumu dersiniz amniyosentez yapti ve bebek sapasaglam cikti. E bebek saglammis o zaman seni ameliyat edelim dediler ameliyattan sonra suyum geldi. Yavrumu oylece gunlerce yasadi kipir kipir yavrum suyu bitince hic kipirdamadi ama kalbi hep atiyordu. Ben ordan bir cacik cikmayacagini anlayinca ankarada donanimli profesyonel bir hastaneye gittim. Bebege su enjekte edilmesi icin. Ben cok pismanim o hastaneye girip o soktorlari dinledigim icin.cunku daha sonradan 4 profa 3 doc gittim hepsi boyle bir tedaviyi yanlis buldular. Sacma bulduklari taraf ise bebekte enfeksiyon varmi diye amniyosentez yaparsan zaten bebek saglikliysada enfeksiyonu bulastirirsin diyorlar. Allah onlari bildigi gibi yapsin. Hayatimda kimseye ah etmedim birtek onlara ediyorum. Bu saatten sonrada gozum kara. Kimse gelmesin karsima parcalarim.
Canim cok üzüldüm .okurken içim acıdı. Söyleyecek söz bulamıyor insan bu gibi durumlarda. Rabbim sabır versin güç versin . Bizim gibi zor hamile kalanlari doktorlar çok pinpirikli buluyor sanırım bu yüzden dinlemiyorlar . Ben de 8 haftalikken kaybettim . Kan sulandirici igneye ara vermiştim sanırım bu yüzden ve kaç kere doktora sordum gelişimde problem igneyi bıraktık bu yüzden mi diye onemsemedi beni . Sonuç kaybettim ve kurtaj . 1 yıl oldu cesaret edip tedaviye baslayamiyorum .Sagol cnm. Doktor ihmalinden ve yanlis teshisten sapasaglam bebegimi kaybettim. Karnim agriyordu hamileyken baskentin doktoru agrilarimi umursamadigi gibi birde azarladi. Rahmin genisliyordur dedim ya sana sende hep ayni seyi soyluyorsun dedi. Birde gitmis basindan atmak icin kas gevsetici yazmis. Meger enfeksiyon varmis bende gunlerce oyaladi beni. ...... hocanin kankasiymis zati alileri. Teshisin konmasi icin gunlerce hastanede yattim detayli ultrasona girdim cesit cesit doktorlar bakti bir sey bulamadi. Acemi deyip gecmicen hastanede gencten bir bayan o gordu hemen haber verdi. Kendi hocasi bile gorememisti o apseyi. Neyse tahlillerde enfeksiyon var denildi gunler sonra.Birde tutturmus bebekte enfeksiyon vardir diye amniyosentez amniyosentez. Apse rahimde bile degildi oysaki. Ben istemiyorum bebegi aldirmak dedim. Bebegi almayacaksam amniyosentez niye yapiyorum dedi. Mantiga bakarmisiniz. Zaten almaya odaklamis kendini. Ee noldumu dersiniz amniyosentez yapti ve bebek sapasaglam cikti. E bebek saglammis o zaman seni ameliyat edelim dediler ameliyattan sonra suyum geldi. Yavrumu oylece gunlerce yasadi kipir kipir yavrum suyu bitince hic kipirdamadi ama kalbi hep atiyordu. Ben ordan bir cacik cikmayacagini anlayinca ankarada donanimli profesyonel bir hastaneye gittim. Bebege su enjekte edilmesi icin. Ben cok pismanim o hastaneye girip o soktorlari dinledigim icin.cunku daha sonradan 4 profa 3 doc gittim hepsi boyle bir tedaviyi yanlis buldular. Sacma bulduklari taraf ise bebekte enfeksiyon varmi diye amniyosentez yaparsan zaten bebek saglikliysada enfeksiyonu bulastirirsin diyorlar. Allah onlari bildigi gibi yapsin. Hayatimda kimseye ah etmedim birtek onlara ediyorum. Bu saatten sonrada gozum kara. Kimse gelmesin karsima parcalarim.
Bazen insanin gözü baglaniyor kulagi sagit oluyor halbuki sana teshis koyamamislar kac gun yattim diyorsun o anda cikacaktin oradan bir gun bile senin ve bebegin icin ne kadar onemli ve kiymetli sonucta..Sagol cnm. Doktor ihmalinden ve yanlis teshisten sapasaglam bebegimi kaybettim. Karnim agriyordu hamileyken baskentin doktoru agrilarimi umursamadigi gibi birde azarladi. Rahmin genisliyordur dedim ya sana sende hep ayni seyi soyluyorsun dedi. Birde gitmis basindan atmak icin kas gevsetici yazmis. Meger enfeksiyon varmis bende gunlerce oyaladi beni. ...... hocanin kankasiymis zati alileri. Teshisin konmasi icin gunlerce hastanede yattim detayli ultrasona girdim cesit cesit doktorlar bakti bir sey bulamadi. Acemi deyip gecmicen hastanede gencten bir bayan o gordu hemen haber verdi. Kendi hocasi bile gorememisti o apseyi. Neyse tahlillerde enfeksiyon var denildi gunler sonra.Birde tutturmus bebekte enfeksiyon vardir diye amniyosentez amniyosentez. Apse rahimde bile degildi oysaki. Ben istemiyorum bebegi aldirmak dedim. Bebegi almayacaksam amniyosentez niye yapiyorum dedi. Mantiga bakarmisiniz. Zaten almaya odaklamis kendini. Ee noldumu dersiniz amniyosentez yapti ve bebek sapasaglam cikti. E bebek saglammis o zaman seni ameliyat edelim dediler ameliyattan sonra suyum geldi. Yavrumu oylece gunlerce yasadi kipir kipir yavrum suyu bitince hic kipirdamadi ama kalbi hep atiyordu. Ben ordan bir cacik cikmayacagini anlayinca ankarada donanimli profesyonel bir hastaneye gittim. Bebege su enjekte edilmesi icin. Ben cok pismanim o hastaneye girip o soktorlari dinledigim icin.cunku daha sonradan 4 profa 3 doc gittim hepsi boyle bir tedaviyi yanlis buldular. Sacma bulduklari taraf ise bebekte enfeksiyon varmi diye amniyosentez yaparsan zaten bebek saglikliysada enfeksiyonu bulastirirsin diyorlar. Allah onlari bildigi gibi yapsin. Hayatimda kimseye ah etmedim birtek onlara ediyorum. Bu saatten sonrada gozum kara. Kimse gelmesin karsima parcalarim.
22 haftaliktiBazen insanin gözü baglaniyor kulagi sagit oluyor halbuki sana teshis koyamamislar kac gun yattim diyorsun o anda cikacaktin oradan bir gun bile senin ve bebegin icin ne kadar onemli ve kiymetli sonucta..
Enfeksiyon varsa bunun ilaci yok mu neden ameliyat ettiler yada amniyosentez yaptilar boyle sacma sey mi olur hic dusunmediniz mi sizde baska doktora gidelim bir kisiye daha danisalim sonra yaptiralim diye..
Keske demek cok yalnis biliyorum ama insan yasadiktan sonra farkina variyor yaptigi hatalarin biz doktorlara gozu kapali guveniyoruz .. Ben iki tane bebek kaybettim cok kucuklerdi cok sukur ki kucuklerdi buyudukce o bagi daha fazla kurdukca hersey daha zor oluyor cunku 3.sunde cok sukur sag salim kucagima aldim ama dinlemedim doktorlari bu sfer kan sulandiriciyi yok kalp atimi olsun baslayalim dediler hayir dedim iyiki baslamisim belki baslamasamda sag salim dogacakti ama ben bunu riske atmadim..
Seninde basin sagolsun su an acin yeni sanirim kac aylikti kaybettiginde
Canim benim ya çok üzüldüm ne kadar zor bir durum nasıl böyle bir hata yaparlar offf ya insan böyle şeylerde içi parçalanıyor biz çok zor hamile kalan insanlarız o yuzden herkesden çok dikkat gerekiyor bize allah sana guc versin canim senden uzun süre haber alamadık canim22 haftaliktison pismanlik faydaetmiyor. Simdiki aklim olsa o doktor vana kas gevsetici yazip gonderdigi an orayi birakirdim. Cok sukur maddi gucumuz vardi dunyanin neresinde oldugu onemli degildi emin ellerde olsam yeterdi.
Canim yarın kaçta randevun. Bana tayfun bey ameliyat raporu demişti ama bir dosya yap kendine içine herseyi koy yinedeKızlar rapor için neler lazım?hangi evraklar?benm amelıyat oldugu ıcin rapor cıkıyormus..amelıyat raporu dısında ne goturmem gerekıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?