• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

bende martta aradım 2 mayısa verdi, düşünüyorsan hemen ara erteleme yaş önemli bu konuda ben ilkinde 28 yaşındaydım , muayene sırası beklerken bir gün eşimin dikkatini çekmişti ya bizden genci yok demişti ona rağmen embriyolarımızın kalitesi düşüktü, transfer sırasında biz heyecanla kalanları dondururuz diye hayaller kuruyorduk esra hnm içlerinden bunları zor bulduk demişti 2.3. kaliteydiler,2 sene önce gittiğimde dosyaya bakarken bülent beyde düşük kaliteli embriyo ile de oluyormuş bak demişti oğluma gülmüştük ama şimdi ne olur kalitesi bilemiyorum
Sen kime gidiyosun ben esra hanimdan randevu alamiyorum galiba oraya gidip randevu almam gerekiyo aradim orayi canim onceligi oraya gidenlere veriyolar sen arayarakmi aldin canim

Sen kime gidiyosun ben esra hanimdan randevu alamiyorum galiba oraya gidip randevu almam gerekiyo aradim orayi canim onceligi oraya gidenlere veriyolar sen arayarakmi aldin canim
ben telefonla aradım önce dediki ayın 17 sinde arayın ozaman mayıs ayına verelim , ben 1 saat sonra tekrar aradım biraz daha ısrar etsem erken olurmuydu diye başka birisi açtı ama fark etmedi çok yoğunlar doktorlarımız dedi mayısa aldım, ayrıca esra hnm ile bülent bey birbirlerinin hastasını kabul etmiyormuş hangisiyle başlarsan onunla devam ediyormuşsun bülent bey için daha erken randevu bulunca ondan aldım , aslında esra yı düşünüyordum ama beklemek istemedim, daha kan testleri, rahim filmi var 2-3 ay daha atar eylül gelmeden yapmak istiyorum hatta ramazandan önce olsa daha iyiydi ama kısmet bu işler oturduğun yerden hesapla olmuyor hayırlısı

Canim cok guzel anlatmissin insallah ikincisinede hemen hamile kalirsin
inşallah canım senin kaçıncı denemen, yaşın kaç, aslında bu ilaçlar kanserojen çocuğum varken tekrar tekrar aynı şeye maruz kalmak korkutuyor ama 3-5 yıl sonra pişman olmak da istemiyorum , denesek olurmuydu dememek için son bir girişim benim ki, rabbim inşallah isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu, kadınız yaratılışımızda var bu annelik hormonları

inşallah canım senin kaçıncı denemen, yaşın kaç, aslında bu ilaçlar kanserojen çocuğum varken tekrar tekrar aynı şeye maruz kalmak korkutuyor ama 3-5 yıl sonra pişman olmak da istemiyorum , denesek olurmuydu dememek için son bir girişim benim ki, rabbim inşallah isteyen herkese tatdırsın bu duyguyu, kadınız yaratılışımızda var bu annelik hormonları
Gunaydin canim benim daha ilk denemem randevu alamadim 31 yasindayim bizde esimden kaynakli sorin var senin masallah bir cocugun var allah herkeze nasip etsin insallah insallah ikinciside hemen tutar canim

Gunaydin canim benim daha ilk denemem randevu alamadim 31 yasindayim bizde esimden kaynakli sorin var senin masallah bir cocugun var allah herkeze nasip etsin insallah insallah ikinciside hemen tutar canim
hayırlısı canım, sen niye randevu alamadın anlayamadım zaten 1.5-2 ay sonrasına randevu veriyorlar ne zamana olursa olsun sen hemen al o zamana kadar yine araştır başka bir yerde yaptıracak olursan da yaptırsın, bekleme bence

galiba adanadasın şanslısın ayağının altında ben başka bir ildeyim 20 dakikalık muayene için 3 saat yol çekiyorum, yorucu yıpratıcı ama meyvesi güzel hepsini unutturuyor

hayırlısı canım, sen niye randevu alamadın anlayamadım zaten 1.5-2 ay sonrasına randevu veriyorlar ne zamana olursa olsun sen hemen al o zamana kadar yine araştır başka bir yerde yaptıracak olursan da yaptırsın, bekleme bence
Evet canim adanadayim baskentte tup yaptirmak istiyorum esra hanimdan almak istiyorum yada tayfun bey den ama telle aradigimda buraya gelin dedi telle yer kalmiyo dediler o yuzden gelecek ay alacacagiz insallah canim hazirana kalacak

Kızlar ben dun muayene oldum Bülent beye çok mutlu umutlu konuştu rahim filmi de istemeyince ben sevindim 2 hafta önce adet olmuştu m lucrin 3.75 aldık haftaya tekrar gidicem tedavi başlayacak bu ilaç hormon karı baskılayarak sonra tek doz bir ilaç kullanilacak dedi, çocuğu olanlar için bunu uyguluyoruz dedi hayırlısı insallah

Kızlar ben dun muayene oldum Bülent beye çok mutlu umutlu konuştu rahim filmi de istemeyince ben sevindim 2 hafta önce adet olmuştu m lucrin 3.75 aldık haftaya tekrar gidicem tedavi başlayacak bu ilaç hormon karı baskılayarak sonra tek doz bir ilaç kullanilacak dedi, çocuğu olanlar için bunu uyguluyoruz dedi hayırlısı insallah
Canim cok guzel insallah bebisini kucagina alirsin ben daha randevu alamadim 22 sinde dediler ya esra hanima yada tayfun beyi dusunuyorum bulent beyden memnun kaldinmi canim

Canim cok guzel insallah bebisini kucagina alirsin ben daha randevu alamadim 22 sinde dediler ya esra hanima yada tayfun beyi dusunuyorum bulent beyden memnun kaldinmi canim
Canım İnankı muayeneden musmuslu çıktım, çok basit anlattı tedaviyi, ekstra şeyler istemedi benim için zaman da gitgel de sorundu.tam istediğim gibi planladı ya nasıl anlatayım bilgisine tecrübesine de güveniyorum zaten ,ama tabiki daha baslamadigim içinde sahada tavsiye ediyorum diyemem, bir de öyle herkeslerin tavsiye ettiği bir doktor olur sana bir turlu güven vermez , tavrı falan samimi geldi

Canım İnankı muayeneden musmuslu çıktım, çok basit anlattı tedaviyi, ekstra şeyler istemedi benim için zaman da gitgel de sorundu.tam istediğim gibi planladı ya nasıl anlatayım bilgisine tecrübesine de güveniyorum zaten ,ama tabiki daha baslamadigim içinde sahada tavsiye ediyorum diyemem, bir de öyle herkeslerin tavsiye ettiği bir doktor olur sana bir turlu güven vermez , tavrı falan samimi geldi
Canim cok mutlu oldum insallah hersey yolunda gider ne zaman tedaviye basliyosun bizim bu ay belli olacak hayirlisiyla

Back
X