- Konu Sahibi gulsahhh01
Ewet Adetin ikinci gunuKan testi yapılmadı canım henüz haftaya tekrar gidicem ama adetliyken mi yapılıyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewet Adetin ikinci gunuKan testi yapılmadı canım henüz haftaya tekrar gidicem ama adetliyken mi yapılıyordu
Bizimde pazartesi lucrin ile başlayacak inşallah tabi adetimde hormon testi ile netlesecek inşallah devam ederCanim cok mutlu oldum insallah hersey yolunda gider ne zaman tedaviye basliyosun bizim bu ay belli olacak hayirlisiyla
Tedavin hayirli olsunBizimde pazartesi lucrin ile başlayacak inşallah tabi adetimde hormon testi ile netlesecek inşallah devam eder
sağolasın canımTedavin hayirli olsun
Slm canim nasilsin tedavin basladimi ben baskent hastanesi nden tayfun hocaya randevu aldim bu hangi hoca bilmiyorum baskentte baska tayfun varmi birden aklima dustuADANA BAŞKENT KIŞLA YERLEŞKESİ TÜP BEBEK MERKEZİNİ ÖNEREBİLİRİM...dr um tayfun çok ocakta muayneye gittim yarım saat kadar herşeyi tek tek anlattı memnun kaldım tedavimde küçük bir operasyon geçirdikten sonra başlıcak
Mrb canım iyiyim t.ederim sen nasılsın.. tedavim başlamadı malesef amelyat oldum 3. adetimde başlıcak şuan 2. adetimdeyim haziranda kısmetse artık ama gen haritamı çıkartıyorlar onun sonucunu bekliyorum dr. umda tayfun bey randevun ne zaman başka tayfun yok canım benim dr uma almışşsın çok ilgili bir doktorSlm canim nasilsin tedavin basladimi ben baskent hastanesi nden tayfun hocaya randevu aldim bu hangi hoca bilmiyorum baskentte baska tayfun varmi birden aklima dustu
Gunaydin canim 25 hazirana aldim cok heyecanliyim insallah esimin sonyclari iyi cikarda tedaviye baslayabiliriz bizi nasıl bir surec bekliyo ne yapacagiz hic bisey bilmiyoruzMrb canım iyiyim t.ederim sen nasılsın.. tedavim başlamadı malesef amelyat oldum 3. adetimde başlıcak şuan 2. adetimdeyim haziranda kısmetse artık ama gen haritamı çıkartıyorlar onun sonucunu bekliyorum dr. umda tayfun bey randevun ne zaman başka tayfun yok canım benim dr uma almışşsın çok ilgili bir doktor
benim regli olduğum döneme geliyor belki aynı gün orda oluruz inşallah canım allah hakkımızda hayırlısını versin AMİNGunaydin canim 25 hazirana aldim cok heyecanliyim insallah esimin sonyclari iyi cikarda tedaviye baslayabiliriz bizi nasıl bir surec bekliyo ne yapacagiz hic bisey bilmiyoruz
Amin canim eger orada olursan tanisalim canim hayirlisi olsun ikimize canimbenim regli olduğum döneme geliyor belki aynı gün orda oluruz inşallah canım allah hakkımızda hayırlısını versin AMİN
İNŞAALLAH CANIM DENK GELİRDE TANIŞIRIZ :) GİDECEĞİMDE YAZRIM SANAAmin canim eger orada olursan tanisalim canim hayirlisi olsun ikimize canim
Tesekkur ederim canim sen randevu almadinmi canimİNŞAALLAH CANIM DENK GELİRDE TANIŞIRIZ :) GİDECEĞİMDE YAZRIM SANA
Canim tedavin hayirli olsun bende sana bulent beyi soracaktim ben tayfun beyden aldim randevuyu insallah bu ay bebisinialirsin ve annesine sıkı sıkı tutunur canim :)Kızlar kaynaşmışsiniz bile ben bugün başkentteydim tek doz yumurta geliştirici ignemi oldum haftaya bugüne tekrar çağırdı Bülent bey vitamin falanda vermedi hadi bismillah bakalım
elonva mı vuruldun :) bende de ondan istemiştim iğneler ile aram iyi değil çünkü gelişmelerden haberdar et bizi sizin problem neydiKızlar kaynaşmışsiniz bile ben bugün başkentteydim tek doz yumurta geliştirici ignemi oldum haftaya bugüne tekrar çağırdı Bülent bey vitamin falanda vermedi hadi bismillah bakalım
ben ocakta muayneye gittim mart 30 da amelyat oldum nisanda kontrole gittim haziran reglimde de gidicem o da şöyle olcak regli olduğum gün arıycam gün verecekler bana pgt olcak mı sizde benim işim çok uzun birkaç ay yumurta toplanacak sonra pgt ye gidicek sağlıklı olursa transfer olcak yoksa tekrar havuz uygulanacakTesekkur ederim canim sen randevu almadinmi canim
bu arada hayırlı olsun tedavinKızlar kaynaşmışsiniz bile ben bugün başkentteydim tek doz yumurta geliştirici ignemi oldum haftaya bugüne tekrar çağırdı Bülent bey vitamin falanda vermedi hadi bismillah bakalım
Sağol canım Bülent bey baya bir rahat beni de rahatlatiyor bu hali, bize fazlaca güveniyor sanki ben çok tereddütluyum yumurta gelişimi konusunda hadi gelismezse dedim gelişir diyor, pazartesi çağırdı iste ne bileyim önceki tedavide gün aşırı kontrole gidiyordum simdi bir hafta sonra çağırınca birde tek doz iğne olunca kendimi boşlukta hissettim kasiniyorum galibaCanim tedavin hayirli olsun bende sana bulent beyi soracaktim ben tayfun beyden aldim randevuyu insallah bu ay bebisinialirsin ve annesine sıkı sıkı tutunur canim :)
Aynen canım o iğne, bakalım nasıl olacak haberdar ederim.bizim sorunlar bende pko var eşimde sperm sayisi hareketlilik morfoloji sorunu var,oğlumda da başkentte tedavi olmuştuk 5 sene geçti gebelik olmuyor tekrar başkentin kapılarını asindiriyoruz, başkente kimi gönderdiysem bebekleri oldu çok şükür, bir yakınının 2.denemesinde ikizi oldu, başka bir arkadaşım 30 yasında erken menapoza girdi son 3 yumurtası ile başkente gitti çok şükür onunda bebeği oldu, güveniyorum onlara hangi doktor olursa olsun Bülent bey veya esra hanim ikisinde tecrübeli bence diğerlerini tanımıyorumelonva mı vuruldun :) bende de ondan istemiştim iğneler ile aram iyi değil çünkü gelişmelerden haberdar et bizi sizin problem neydi
Canim ben ilk gorusmeyi 25 haziranda yapacagim hicbusey bilmiyorum tayfun beyi cok duydugum için ondan randevu istemistim bizde sorun esimde igne tedavisi oluyo bu hafta test verecek insallah degerleri iyi cikarsa tedaviye baslayacagiz hic bisey belli degilben ocakta muayneye gittim mart 30 da amelyat oldum nisanda kontrole gittim haziran reglimde de gidicem o da şöyle olcak regli olduğum gün arıycam gün verecekler bana pgt olcak mı sizde benim işim çok uzun birkaç ay yumurta toplanacak sonra pgt ye gidicek sağlıklı olursa transfer olcak yoksa tekrar havuz uygulanacak
Olumlu dusun canim olumlu olsun insallah hersey yolunda gidecek her doktorun stratejisi farkli canim belki bu yontem sende daha iyi olacak bu arada alttan muayene ediyolarmi canimSağol canım Bülent bey baya bir rahat beni de rahatlatiyor bu hali, bize fazlaca güveniyor sanki ben çok tereddütluyum yumurta gelişimi konusunda hadi gelismezse dedim gelişir diyor, pazartesi çağırdı iste ne bileyim önceki tedavide gün aşırı kontrole gidiyordum simdi bir hafta sonra çağırınca birde tek doz iğne olunca kendimi boşlukta hissettim kasiniyorum galiba