• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Evet canim cok agrim oldu anestezi etkisi gecince agridan duramadim agladim ya insallah bidaha cektirmem benim solum biraz kapaliymis onu acmislar oyuzden agri olmus bude kanamam oldu adet gibi
Ayyy :( insallah bdaha cektirmezsin cok gecmis olsun...

Kizlar mrhb bendw tup bebek dusunuyorum ve acibademde.fakat benim sorunum fsh degerimin yuksek olmasi.17 19 hep.tup bebek yaparlarmi.yuksek olanlara yapmiyilarmis.bilginiZ varmi

Kizlar mrhb bendw tup bebek dusunuyorum ve acibademde.fakat benim sorunum fsh degerimin yuksek olmasi.17 19 hep.tup bebek yaparlarmi.yuksek olanlara yapmiyilarmis.bilginiZ varmi
Onu bilmemde bence acibademi bi kere daha dusun derim. Bizzat yaptiran biri olarak soyluyorum

Himm ilgili degillermi bide fiyat hakkinda bilgi veriisin.tavsiye edecegin baska bi yer varmo

Himm ilgili degillermi bide fiyat hakkinda bilgi veriisin.tavsiye edecegin baska bi yer varmo
Benim icin ilgi alakalari cok muhim degil islerinde profosyonel olsunlar yeterli. Ancak bizim memnun kalmamamizin sebebi arastirmadan direk tup bebege gecmeleri. Yoksa hersey kusursuzca ilerliyo gbi gorunuyo ama aslinda oyle deil. Biz tup bebek yaptiranlarin ciddi bi problemi olmasa nie tup bebek yaptiralim dimi. Onemli olan iki tarafida arastirmak. Sorunu bulmak. Yinede isim dedik iyi hastane dedik yaptirdik. Temiz titiz marka dedik. Fakat isin bu kismindan ziyada baska seylermis muhim olan. Mesela rahim seklini bilmeden bana transfer yapildi ve korkunc acilar cektim transferimde. Sonucta tutmadi zaten. Bunlarda yetmezmis gbii test yaptirdik sonucunu orda beklememize musade etmediler. Siz gidin biz sizi arariz :) boylede ilgililer mesela ;) (amac negatif cikarsa orda kotu reklam olmasin;) Acibadem tup bebekte cok yenii. Biz tecrubesiz oldugumuzdan bilemedik. Bence daha profosyonel arastirma hastaneleri tercih edilmeli. Sen bilirsin ama 6-7 milyarda masrafim oldu. Simdi adana baskente gidiyorum. Sorun esimden kaynakli olmasina ragmen once benii arastiriyolar. Rahip tipim? Tuplerin durumu? Belki burdada negatif sonuclanir bilemeyiz ama benim sana tavsiyem arastirip oyle yaptirman. Cunku o negatifi duymak inan cok agirmis. Ve hastaneden uzaklastirilmak :)

Arkadaslar, ben yeni evliyim bir sene oldu. Yasim 29. Cocuk istiyoruz. Birkac ay denedik ama olmadi. Hormon degerleri normal olan biriyim ama yumurtalik kistlerimden dolayi pko dedi doktorum. Esimde de varikosel var. Sperm sayisi dusuktu. Tekrar baktiracak. Adana'da yeniyiz. Kari koca gidip iyi bir doktorla her seyi netlestirmek istiyoruz. Bana ve esime iyi bir doktor onerebilir misiniz? Bulent bey ve esra hanimi cok duydum. Gidip muayne olamaz miyiz? Illa tup bebek icin mi onlarla gorusebiliriz? Simdiden cok tesekkurler.

Arkadaslar, ben yeni evliyim bir sene oldu. Yasim 29. Cocuk istiyoruz. Birkac ay denedik ama olmadi. Hormon degerleri normal olan biriyim ama yumurtalik kistlerimden dolayi pko dedi doktorum. Esimde de varikosel var. Sperm sayisi dusuktu. Tekrar baktiracak. Adana'da yeniyiz. Kari koca gidip iyi bir doktorla her seyi netlestirmek istiyoruz. Bana ve esime iyi bir doktor onerebilir misiniz? Bulent bey ve esra hanimi cok duydum. Gidip muayne olamaz miyiz? Illa tup bebek icin mi onlarla gorusebiliriz? Simdiden cok tesekkurler.
Canım kesinlikle başkent te git ben bülent haydardedeoğlu hastasıyım ona da gidebilirsn esra hanımada ben cok memnunm yalnz 1 ay önceden randv alman lazım yoğun oluyor

Canım kesinlikle başkent te git ben bülent haydardedeoğlu hastasıyım ona da gidebilirsn esra hanımada ben cok memnunm yalnz 1 ay önceden randv alman lazım yoğun oluyor
Canim benim dusuncem su demesinler oraya gidince siz niye geldiniz biz sadece tup bebek isteyenlerle ilgileniyoruz diye? Bunu dusunuyorum. Bir de esimi de beni de arastiriyorlar degil mi? Rahim filmi de cektirmek istiyorum.

Canim benim dusuncem su demesinler oraya gidince siz niye geldiniz biz sadece tup bebek isteyenlerle ilgileniyoruz diye? Bunu dusunuyorum. Bir de esimi de beni de arastiriyorlar degil mi? Rahim filmi de cektirmek istiyorum.
Tabi öncelikle araştırıyolar senden rahim filmi istiyorlar eşinden sperm testi olsa bile tekrar iatiyolar duruma göre tedavi ye yönlendiriyolar

Tabi öncelikle araştırıyolar senden rahim filmi istiyorlar eşinden sperm testi olsa bile tekrar iatiyolar duruma göre tedavi ye yönlendiriyolar
Canim cok cok cok tesekkur ederim. Su verdigin bilgi benim icin cok onemliydi. Ne muradin varsa versin allah.

Cok tesekkur ederim insallah allah hayirli evlat sahibi olmayi nasip eder isteyen herkese. Konunun acemisi olunca, sehir yabanci olunca, herkese sorulamayan konu olunca insan kendisini bir garip hissediyor. Cok tesekkurler tekrar.

Canim merhaba esin bence once urologa gitsin tam bakilsin bizdede esimde cikti urologa gitti once onun sorunu cozulsun o arada sen tedavi olursun sonra eger ikinizde duzelme olursa istersen asilama yada direk tupe gecersin buarada baskent direk tuple ilgileniyo diye biliyorum cunku ben orayi rahim filmi aradigimda biz tup icin geliyorsaniz cektiririz dedi disardan kimseye cektirmiyoruz dediler yine ara sor canim

Canim merhaba esin bence once urologa gitsin tam bakilsin bizdede esimde cikti urologa gitti once onun sorunu cozulsun o arada sen tedavi olursun sonra eger ikinizde duzelme olursa istersen asilama yada direk tupe gecersin buarada baskent direk tuple ilgileniyo diye biliyorum cunku ben orayi rahim filmi aradigimda biz tup icin geliyorsaniz cektiririz dedi disardan kimseye cektirmiyoruz dediler yine ara sor canim
Bunu ogrendigim iyi oldu canim. Rahim filmi cektirecegim randevu aldik esim de ben de. Gidecegiz. Rahim filmini nerede cektirdiniz? Bir de sgk karsiliyor mu? Yoksa ucret odemem mi gerekiyor?

Bunu ogrendigim iyi oldu canim. Rahim filmi cektirecegim randevu aldik esim de ben de. Gidecegiz. Rahim filmini nerede cektirdiniz? Bir de sgk karsiliyor mu? Yoksa ucret odemem mi gerekiyor?
Ben medline de cekildim canim anestezili 500 istediler adanada cok arastirdim en iyisi buydu ve cok memnun kaldim sen nerden randevu aldin canim

Back
X