• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Gelelim yumilere, muayenesi oldum yumurtalar oluşuyor ama benim gibi göbekli insanlarda biraz daha zor gelişiyormus , tek doz elonva idi galiba onu vurmustuk ya yetmemiş bugün 3doz puregon verdi Dr hatta ilkini orda yaptılar 2 gün evde yapıp perşembeye yine gidicem, asil bomba Bülent bey ayin 15 ine kadar yokmuş esra hanımla devam ediyoruz, büyük ihtimal cumartesi toplanır haftaya salı transfer yapar dedi Bülent bey, eşim çok sevindi bu habere ,biz önceki tedavimizede başka bir Dr ile başlamıştık ama transfer günü bizimle beraber sırasını bekleyen birinin esi balcalidandi esra yapsın transferi demiş o gun hepimžin transferini o yapmıştı esimde doktor adam vardır bir bildiği diyordu yine kısmet onunla devam
normaldede tüm transferleri esra hanım yapıyormuş diye duymuştum .. sayı söylediler mi peki bu durumda belli oluyor mu Allah gönlüne göre verdi desene :)

Ya biz daha baslamadik ama bu igneleri duyunca bende korkuyorum benim esim bu ignelerden vuruluyo giki cikmiyo ama ben cok korkuyorum
günaydın bende çok korkuyorum tek doz istemiştim ama tedavi iptal olacaksa yada birkaç gün kullanacaksam baştan kullanmayı tercih ederim .. eşin neden kullanıyor şeker hastası falan mı ?

25 haziranda canim saatinde alıyor larmi canim ben aksama kadar bekleriz diye dusunmustum cok kalabalikmis ya oyuzden
beklemiyorsun sırayı çok fazla ilk muaynemde 1 saat beklemiştim oda yatan hasta ziyaretiydi sanırım onun dışında hastaneye girer girmez aldıkları da oldu :)

Cocuk olunca raporsuzmu oluyo canim
Aynen oyle
25 haziranda canim saatinde alıyor larmi canim ben aksama kadar bekleriz diye dusunmustum cok kalabalikmis ya oyuzden
Sen zamaninda orda ol hemen aliyorlar.yogunluk var ama randevulu olunca kimse beklemiuor kargasa yok yani
bende göbekliyim elonva o zaman bize iyi gelmiyor mu dicez bünyeye göre mi değişiyor :KK43: iğnelerden korkuyorum ben
Gobekten yapildigi icin galiba . Bende pko da var ilaca gec veya erken yanit verebiliuor bunyem.ama gec olmasi sorun degil .igne yagmurdan korksak dari ekmeyiz diye bir soz var canim bu tedavide igne falan hikaye sen yumileri düşünüyorsun

günaydın bende çok korkuyorum tek doz istemiştim ama tedavi iptal olacaksa yada birkaç gün kullanacaksam baştan kullanmayı tercih ederim .. eşin neden kullanıyor şeker hastası falan mı ?
Onda hormon dusuklugu cikti oyuzden kullaniyo horminlari duzene girsin diye bugun doktora gidecek insallah hersey yolundadir 6 aydir tedavi oluyo dahada uzun surebilirmis bende buarada kendime baktirayim onda cikis olur olmaz tup bebege baslariz diye dusunuyoruz

Aynen oyle

Sen zamaninda orda ol hemen aliyorlar.yogunluk var ama randevulu olunca kimse beklemiuor kargasa yok yani

Gobekten yapildigi icin galiba . Bende pko da var ilaca gec veya erken yanit verebiliuor bunyem.ama gec olmasi sorun degil .igne yagmurdan korksak dari ekmeyiz diye bir soz var canim bu tedavide igne falan hikaye sen yumileri düşünüyorsun
Ozaman cok iyi ya ben kalabalik diye bekleriz diye dusunuyodum hakkimizda hayirlisi bugun bana dua edin esimin sonuclari iyi ciksin doktor hersey yolunda desin

Aynen oyle

benim de rezervim az nasıl olcak bilemiyorum birde pgt yapılacak cinsiyet sorunu da çıkarsa daha da zor olcak benim için... doğru söylüyorsun yinede korkuyor insan birde ben havuz yapacam kaç ay toplanır bilemiyorum

günaydın eşinin sonuçları ne oldu
Hormonlari normale yakinmis vucut canli sperm uretmeye baslamis canim 3 ay daha tedavisi var sonra eger spermi artarsa (insallah) eylul ekim gibi tup bebege baslayacagiz bende buarada kendi tetkiklerimi yaptirayim o hazır olunca hemen tup bebege baslariz diye düşünüyorum

Hormonlari normale yakinmis vucut canli sperm uretmeye baslamis canim 3 ay daha tedavisi var sonra eger spermi artarsa (insallah) eylul ekim gibi tup bebege baslayacagiz bende buarada kendi tetkiklerimi yaptirayim o hazır olunca hemen tup bebege baslariz diye düşünüyorum
merhaba eşinizde hiç sperm yokmuydu

Hayir canim yoktu simdi hormonlar duzene girdi yeni uretmeye basladi 3 ay icinde insallah degerleri artar sizde mi tup bebek yaptiracaksiniz
evet bizde tüp bebek yaptıracağız biz Turan çetin de yaptıracağız . benim kuzenimin hiç spermi yok onlarda yaptıracak o yüzden sordum.ilaçmı kullandınız.

evet bizde tüp bebek yaptıracağız biz Turan çetin de yaptıracağız . benim kuzenimin hiç spermi yok onlarda yaptıracak o yüzden sordum.ilaçmı kullandınız.
Igne tedavisi oluyo canim 6 aydan sonra canli sperm bulundu3 ay daha kullanacak sonra tekrar test verecek sonuca gore tup bebege baslayacagiz iste onlarda sorun neydi

Back
X