Canım çok şükür ki çalışıyormuş sun kafan biraz dağılır isteyken , evde kalınca insan daha da kafasında büyütür ,bu yörede erkek evlenince ayrı bir yuva kurmuyor gelin almak deniyor ya gerçekten alıyorlar , ayrı bir düzeni olsun istemiyorlar her isin içinde olmak istiyorlar, gelenin gidenine bile burun sokuyorlar, yaşlanınca etraflarında arkadaş diye bir şey de kalmıyor zaten kimseyi begenmiyorlar , senin de arkadaş cevren olmamalı onlarla arkadaşlık komşuluk etmeni istiyorlar yani allah ne verdiyse hepsini istiyorlar, ama biz yaşıt değiliz , her şeyi paylasamiyorsun , dertlesemiyorsun anca yeme içme , senin ailene de daha yakin olacaksınız diye odleri kopuyor , hele akil veren bir de görümce varsa buyrun cenaze namazına derler ya aynen öyle , insan değiştiremiyorsa bazı şeyleri kabul etmek zorunda , bu onların hareketlerini onaylamak değil ama biraz sabret esinde bir sey olur bir olay olur yeter artik der görür , kesinlikle annen şöyle baban şöyle deme davranışları üzerinden eleştiri yap, söylediği su soze çok kirildim su hareketi çok yanlıştı gibi, walla yaşını bilmiyorum belki yaşça buyuksundur ama ben de 10 senelik evliyim çıkardığım sonuçlar bunlar, ben sertleşir gibi anlatırdım mesela, ses yükselince dinlemez kapatır kendini benim eşim senin dediğin gibi onların öyle değil şöyle demek istediğine dair senaryolar yazardı, ama artik meramını nasıl anlatacagimi öğrendim dertlesirim onla hatta en iyisi sizi fazla gorusturmemek der sakinleştirir beni , onlar yüzünden aramiz da bozulmaz o da mutlu olur bende, zamanında yatagimizi bile ayırdığımız olurdu bu da en kötüsü bence birbirimizden uzaklaşırdik, simdi donup bakınca ikimizde o günler için uzuluyoruz, yeni evlisin bir kavga hooop 1 hafta ayrı yatiyorsun hic gerek yokmuş, ama belki de o ayrı yattigimiz o günler birbirimizin kıymetini bildirdi bize, simdi ikimizde boyle bir şey yasamak istemiyoruz, simdi konuşuyoruz sonra sarılıp yatıyoruz tabi bu kıvama 5 senede geldik , çok uzattim ama çoğu kişi yaşıyor bunları , yoluna girer insallah