• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kizlar canim cok sıkkın moralim cok bozuk ne yapacagim bilmiyorum esimle ev yüzünden kavga ettik ben bu evde oturmak istemiyorum kendi anasina yakin diye evden cikmak istemiyo agustosta kira bitiyo bu yil kira artacak bende dedimki baska eve bakalim bwn bu evi istemiyorum dedim kiyamet koptu bu gidisle bizim evlilik uzun sureli degil
canım ya çok mu yakınsın kayınvalidene bu arada çalışıyormusun .... hemen düşünme uzun süreli değil diye evliliğim canım ya :( olur tartışmalar kavgalar

Kizlar canim cok sıkkın moralim cok bozuk ne yapacagim bilmiyorum esimle ev yüzünden kavga ettik ben bu evde oturmak istemiyorum kendi anasina yakin diye evden cikmak istemiyo agustosta kira bitiyo bu yil kira artacak bende dedimki baska eve bakalim bwn bu evi istemiyorum dedim kiyamet koptu bu gidisle bizim evlilik uzun sureli degil
Canım bu yakınlık yüzünden neler yaşadığını bilemiyoruz , az çok tahmin de ediyorum ama eşinin ailesi yüzünden o evi istemediğini soylemeseydin keşke başka bahane bulsaydin , onu sanki secim yapmak zorundaymis gibi bir duruma düşürme derim

Canım bu yakınlık yüzünden neler yaşadığını bilemiyoruz , az çok tahmin de ediyorum ama eşinin ailesi yüzünden o evi istemediğini soylemeseydin keşke başka bahane bulsaydin , onu sanki secim yapmak zorundaymis gibi bir duruma düşürme derim
Canim ben evi sevmiyorum ev sanki benim degil onada diyorum mutlu degilim bu evde ama beni anlamiyo annesi cat kapi geliyo arada iki apartman var ben istemiyorum orada oturmayi inatla ev alincaya kadar kalacagiz diyo bilmiyorum iki gundur konusmuyorum ramazan gecinceye kadar bisey soylemeyecegim ama hep asik suratli olacam

canım ya çok mu yakınsın kayınvalidene bu arada çalışıyormusun .... hemen düşünme uzun süreli değil diye evliliğim canım ya :KK43: olur tartışmalar kavgalar
Iki apartman var aramizda calisiyorum cok şükür ama annesi geriyo artik beni ona yakin oturmak istemiyorum eger ogluna bukadar duskunse evlendirmeyecekmis ya ramazan gecmesini bekliyorum sonra iyi bi konuşacağım istemedigimi net bisekilde söyleyeceğim

Iki apartman var aramizda calisiyorum cok şükür ama annesi geriyo artik beni ona yakin oturmak istemiyorum eger ogluna bukadar duskunse evlendirmeyecekmis ya ramazan gecmesini bekliyorum sonra iyi bi konuşacağım istemedigimi net bisekilde söyleyeceğim
çok yakınmış ya akşam yemeklerini orda mı yiyorsunuz ... çok düşkünse evet evlendirmeyecek bende rahatsız olurdum

çok yakınmış ya akşam yemeklerini orda mı yiyorsunuz ... çok düşkünse evet evlendirmeyecek bende rahatsız olurdum
Valla ona kalsa annesinde yiyelim ben istemedim ben yemegi yaparim dedim ona kalsa anahtarida birakacak ne gerek var dedim ikimizin anahtari olsun kimseye vermeyecegiz dedim annesi gorusemezse aksam ariyo ne yapiyosun diye ya beni encok geren bebek mevzusu gecen diyoki oglum bebege hasret kalmis gibi yigenini seviyo sanki benim yüzümden olmuyomus gibi ima etti cok sinirlendim

Valla ona kalsa annesinde yiyelim ben istemedim ben yemegi yaparim dedim ona kalsa anahtarida birakacak ne gerek var dedim ikimizin anahtari olsun kimseye vermeyecegiz dedim annesi gorusemezse aksam ariyo ne yapiyosun diye ya beni encok geren bebek mevzusu gecen diyoki oglum bebege hasret kalmis gibi yigenini seviyo sanki benim yüzümden olmuyomus gibi ima etti cok sinirlendim
kışkırtmak gibi olmasında cevabını veremedin mi kırmadan gülerek verseydin ya arayabilir ama evin anahtarı hergün yemek yemek olmaz hangi zamanda yaşıyoruz

kışkırtmak gibi olmasında cevabını veremedin mi kırmadan gülerek verseydin ya arayabilir ama evin anahtarı hergün yemek yemek olmaz hangi zamanda yaşıyoruz
Verdim tabi biz evliyiz dedim ben dışarda yemek icin evlenmedim evimde yemegi yapabilirim dedim eger sen istiyosan git annende ye dedim ben yemem dedim bide cok yagli salcali yapiyo midem bulaniyo orada yedikten sonra kusuyorum gitmekte istemuyorum bide gorumcem bizden biray once evlendi kiz hemen hamile kaldi simdi cocuk 1 yasinda her bizi gordugunde bebek le ilgili konusuyo hasret kaldin bebege oglium diyo

Verdim tabi biz evliyiz dedim ben dışarda yemek icin evlenmedim evimde yemegi yapabilirim dedim eger sen istiyosan git annende ye dedim ben yemem dedim bide cok yagli salcali yapiyo midem bulaniyo orada yedikten sonra kusuyorum gitmekte istemuyorum bide gorumcem bizden biray once evlendi kiz hemen hamile kaldi simdi cocuk 1 yasinda her bizi gordugunde bebek le ilgili konusuyo hasret kaldin bebege oglium diyo
Allah sabır versin valla böyle kayınvalide uzak olsun ... yok kayınvalidene bebeğe hasret kaldı oğlum dediğinde cvb vermedin mi iyi sabretmişsin valla ben sabredemezdim

Allah sabır versin valla böyle kayınvalide uzak olsun ... yok kayınvalidene bebeğe hasret kaldı oğlum dediğinde cvb vermedin mi iyi sabretmişsin valla ben sabredemezdim
Canim esimin durumunu bilmiyo sadece ablasina soykedi oda annesini sustursun diye soyledi ama kadin gidip gelip bebek diyo kahve iciyoruz hadi falina bakayim diyo ilk soyledigi sey kizim seni hamile goruyorum gelde delirme

Canim esimin durumunu bilmiyo sadece ablasina soykedi oda annesini sustursun diye soyledi ama kadin gidip gelip bebek diyo kahve iciyoruz hadi falina bakayim diyo ilk soyledigi sey kizim seni hamile goruyorum gelde delirme
Eşinin biraz annesini dizginlemesi gerek ama ev konusundada kimyaya nın dediği gibi annene yakın vs demek yerine başka şeyleri bahane et

Eşinin biraz annesini dizginlemesi gerek ama ev konusundada kimyaya nın dediği gibi annene yakın vs demek yerine başka şeyleri bahane et
Yok onun annesi ne yaparsa iyi niyetli dusunmeden konusuyo oyüzden ustune alinma diyo kendince bişe bulmus ben evi sevmiyorum diyorum isinamadim diyorum ya ramazan gecsin dogru duzgun konusacagim onunla boyle olmaz

Yok onun annesi ne yaparsa iyi niyetli dusunmeden konusuyo oyüzden ustune alinma diyo kendince bişe bulmus ben evi sevmiyorum diyorum isinamadim diyorum ya ramazan gecsin dogru duzgun konusacagim onunla boyle olmaz
doğru olmaz bencede sakin bir kafa ile konuş bir karara var olmadı uygunsanız bir ev bakın alabiliyorsanız bulunur bir yol illaki

Walla ne bileyim kızlar iki ucu b..lu değnek derler ya aynen öyle yakin oturmak bana gore de değil yaşamış biri olarak anlıyorum seni, biz az kavgalar etmemistik , bize o kadar zarar vermişlerdi ki ama bunu hiiic anlayamadilar, eşim farkettiği ama çok şükür , fark edilmeyecek gibi değildi ama inatlaşa da bilirdi, simdi çok şükür aramızda biraz mesafe var hafta da bir gorusuyoruz tadin dan yenmiyor

Ama şu bir gerçek sucladikca daha da sarılıyor lar, belki bizim ailemize söylen se bizde savunuruz , bu sebeplerden birbirimizi çok da kirmayin, başka sorunlar da hortluyor sonra, aramıza soğukluk girmesin derim

Walla ne bileyim kızlar iki ucu b..lu değnek derler ya aynen öyle yakin oturmak bana gore de değil yaşamış biri olarak anlıyorum seni, biz az kavgalar etmemistik , bize o kadar zarar vermişlerdi ki ama bunu hiiic anlayamadilar, eşim farkettiği ama çok şükür , fark edilmeyecek gibi değildi ama inatlaşa da bilirdi, simdi çok şükür aramızda biraz mesafe var hafta da bir gorusuyoruz tadin dan yenmiyor
Canim ona kalsa ailesi mukkemel hepsi iyi niyetli hepsi temiz kalpli esimin arabasi varken hepsinin soforlugunu yapıyordu kardesinin arabasi yoktu onu ariyodu abi gelip beni alirmisin abi pazara gidiyomusunuz benide al hamileligini kullaniyodu annesi hele daha yeni evliyiz 2.gun falan oğlunu aradi oğlum hazir sen izindesin gel benle melos teyzeyi bir arkadaş a birak dusun artik daha yeni evliyiz daha neler neler evimden esya bile calmaya calisti ben gordum

doğru olmaz bencede sakin bir kafa ile konuş bir karara var olmadı uygunsanız bir ev bakın alabiliyorsanız bulunur bir yol illaki
Tasinmak istemiyo evler cok pahaliymis bilmem ne biliyo ben ev bakarken o mahalle den uzaklasacagim annesiyle icli disli olamayacak valla bilmiyorum kizlar gecen bize diyoki ev alincaya kadar gelin bende kalin esyalarinizi depoya koyariz bende esime dedimki eger istiyosan ev alincaya kadar ben annene ben anneme gideyim ev alinca tekrar geliriz dedim cok sinirlendi ozaman anneni sustur bize boyle seyler soylemesin dedim

Tasinmak istemiyo evler cok pahaliymis bilmem ne biliyo ben ev bakarken o mahalle den uzaklasacagim annesiyle icli disli olamayacak valla bilmiyorum kizlar gecen bize diyoki ev alincaya kadar gelin bende kalin esyalarinizi depoya koyariz bende esime dedimki eger istiyosan ev alincaya kadar ben annene ben anneme gideyim ev alinca tekrar geliriz dedim cok sinirlendi ozaman anneni sustur bize boyle seyler soylemesin dedim
yok daha neler olur mu öyle şey annesi ile yaşamak için mi evlendin nişanlılık döneminde nasıldı annesi .. oturduğun ev gelin geldiğin ev mi

yok daha neler olur mu öyle şey annesi ile yaşamak için mi evlendin nişanlılık döneminde nasıldı annesi .. oturduğun ev gelin geldiğin ev mi
Biz dugun tarihine karar veren e kadar cok iyiydi sonra evi tuttuk basladi herseye karismaya yok butun odalara perde almayalim bende 2 tane perde var onlari oturma odasina koy falan bende yeni alacam dedim mobilyalarim gelecek evin once temizlenmesi lazim kadin bulacakti bende devamli ariyorum yarin mobilya gelecek ev temizleniyomu diye esim annem kadin buldu orda lar diyo sonra eve bir gittik heryer pislik diyorumki bu ev temizlenmemis esim bana bagiriyo olumu kadin geldi diyo dolaplar les gibi annesini ariyo ben evi yikadim diyo birgun sonrada mobilya larim gelecek canim les gibi eve yerlestirdim

Canım çok şükür ki çalışıyormuş sun kafan biraz dağılır isteyken , evde kalınca insan daha da kafasında büyütür ,bu yörede erkek evlenince ayrı bir yuva kurmuyor gelin almak deniyor ya gerçekten alıyorlar , ayrı bir düzeni olsun istemiyorlar her isin içinde olmak istiyorlar, gelenin gidenine bile burun sokuyorlar, yaşlanınca etraflarında arkadaş diye bir şey de kalmıyor zaten kimseyi begenmiyorlar , senin de arkadaş cevren olmamalı onlarla arkadaşlık komşuluk etmeni istiyorlar yani allah ne verdiyse hepsini istiyorlar, ama biz yaşıt değiliz , her şeyi paylasamiyorsun , dertlesemiyorsun anca yeme içme , senin ailene de daha yakin olacaksınız diye odleri kopuyor , hele akil veren bir de görümce varsa buyrun cenaze namazına derler ya aynen öyle , insan değiştiremiyorsa bazı şeyleri kabul etmek zorunda , bu onların hareketlerini onaylamak değil ama biraz sabret esinde bir sey olur bir olay olur yeter artik der görür , kesinlikle annen şöyle baban şöyle deme davranışları üzerinden eleştiri yap, söylediği su soze çok kirildim su hareketi çok yanlıştı gibi, walla yaşını bilmiyorum belki yaşça buyuksundur ama ben de 10 senelik evliyim çıkardığım sonuçlar bunlar, ben sertleşir gibi anlatırdım mesela, ses yükselince dinlemez kapatır kendini benim eşim senin dediğin gibi onların öyle değil şöyle demek istediğine dair senaryolar yazardı, ama artik meramını nasıl anlatacagimi öğrendim dertlesirim onla hatta en iyisi sizi fazla gorusturmemek der sakinleştirir beni , onlar yüzünden aramiz da bozulmaz o da mutlu olur bende, zamanında yatagimizi bile ayırdığımız olurdu bu da en kötüsü bence birbirimizden uzaklaşırdik, simdi donup bakınca ikimizde o günler için uzuluyoruz, yeni evlisin bir kavga hooop 1 hafta ayrı yatiyorsun hic gerek yokmuş, ama belki de o ayrı yattigimiz o günler birbirimizin kıymetini bildirdi bize, simdi ikimizde boyle bir şey yasamak istemiyoruz, simdi konuşuyoruz sonra sarılıp yatıyoruz tabi bu kıvama 5 senede geldik , çok uzattim ama çoğu kişi yaşıyor bunları , yoluna girer insallah

Back
X