• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Gunaydin canim nasilsin
İyiyim canim, sakat hasta zayif bir yawru kedi bulduk bayrama girerken onla ugrasiyorum, massallah simdi canlandi artik barakaya gidecek, disarda kalsaydi ölürdü, gözü İltihapliydi acildi ama bir arka patisinde hafif topallama var :( onun haricinde oyuncu masallah :)
Benim bole sen nasilsin

İyiyim canim, sakat hasta zayif bir yawru kedi bulduk bayrama girerken onla ugrasiyorum, massallah simdi canlandi artik barakaya gidecek, disarda kalsaydi ölürdü, gözü İltihapliydi acildi ama bir arka patisinde hafif topallama var :KK43: onun haricinde oyuncu masallah :)
Benim bole sen nasilsin
Cok iyi yapmissin canim ben calisiyorum işte bayram sonrası çok yoğun

Kizlaaaaaarrrr haydi organizasyon yapalim bir cumartesi cay icelim bi yerlerde muhabbet edelim, yasadiklarimizla birbirimize yardim edelim

Kizlaaaaaarrrr haydi organizasyon yapalim bir cumartesi cay icelim bi yerlerde muhabbet edelim, yasadiklarimizla birbirimize yardim edelim
Gunaydin canim nasilsin bende bugün aynısını soyleyecektim bu hafta sonu dışında başka bi hafta sonu görüşelim hem tanışmış oluruz hemde muhabbet ederiz

Back
X