- Konu Sahibi gulsahhh01
Amin canm günaydın sanadagünaydın kızlaaarrrr :) gününüz güzel tüm istekleriniz gerçekleşsin inşallah :) AMİİİNNN
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canm günaydın sanadagünaydın kızlaaarrrr :) gününüz güzel tüm istekleriniz gerçekleşsin inşallah :) AMİİİNNN
Gunaydin canim nasilsinGunaydin kizlaaaarrrr :)
İyiyim canim, sakat hasta zayif bir yawru kedi bulduk bayrama girerken onla ugrasiyorum, massallah simdi canlandi artik barakaya gidecek, disarda kalsaydi ölürdü, gözü İltihapliydi acildi ama bir arka patisinde hafif topallama varGunaydin canim nasilsin
Cok iyi yapmissin canim ben calisiyorum işte bayram sonrası çok yoğunİyiyim canim, sakat hasta zayif bir yawru kedi bulduk bayrama girerken onla ugrasiyorum, massallah simdi canlandi artik barakaya gidecek, disarda kalsaydi ölürdü, gözü İltihapliydi acildi ama bir arka patisinde hafif topallama varonun haricinde oyuncu masallah :)
Benim bole sen nasilsin
Kolay gelsin canim :)Cok iyi yapmissin canim ben calisiyorum işte bayram sonrası çok yoğun
Gunaydin canim nasilsin bende bugün aynısını soyleyecektim bu hafta sonu dışında başka bi hafta sonu görüşelim hem tanışmış oluruz hemde muhabbet ederizKizlaaaaaarrrr haydi organizasyon yapalim bir cumartesi cay icelim bi yerlerde muhabbet edelim, yasadiklarimizla birbirimize yardim edelim
Ayyyyy ewet gulsahcim ayarlayalim sonraki haftasonu bi cay muhabbeti yapalim :)Gunaydin canim nasilsin bende bugün aynısını soyleyecektim bu hafta sonu dışında başka bi hafta sonu görüşelim hem tanışmış oluruz hemde muhabbet ederiz
Galiba bayram sonrası olan yoğunluk ben iki gündür çok yoğunumGunaaaaayyyyyyydddddiiiiiinnnn :) neden pasiflestik canlarrr
Cok guzel olur haftaya görüşebiliriz bana uyar hadi kizlar sizdende bekliyoruzAyyyyy ewet gulsahcim ayarlayalim sonraki haftasonu bi cay muhabbeti yapalim :)
Bide sonbahar yorgunluguda var, surekli uykum geliyor halsizlik, bakalim yavas yavas gelirler :)Galiba bayram sonrası olan yoğunluk ben iki gündür çok yoğunum
Sultan33 de gelicek canim, sen ben simdilik 3 kisiyiz :) baska onaylayan varmiydi hatirlayamadimCok guzel olur haftaya görüşebiliriz bana uyar hadi kizlar sizdende bekliyoruz
Evet sonbahar yorgunluğu bayramı falan hepsi geçti artık okullarda açıldı galiba aktif olurlarBide sonbahar yorgunluguda var, surekli uykum geliyor halsizlik, bakalim yavas yavas gelirler :)
Yazarlar galiba bize ya stres atarız eğlenceli olurSultan33 de gelicek canim, sen ben simdilik 3 kisiyiz :) baska onaylayan varmiydi hatirlayamadim
Aynen canim :) yazmasalar bile ilk az bulusuruz sonra cogalirizYazarlar galiba bize ya stres atarız eğlenceli olur
Evet öyle olur ilk başlayalım sonra devami gelir :)) şimdiden heyecanlandımAynen canim :) yazmasalar bile ilk az bulusuruz sonra cogaliriz![]()
İyidir cannim sen nasilsin?kızlarrr nasılsınızz :)