Tüp Bebek Merkezleri Adanada tüp bebek yaptiranlar yaptirma aşamasinda olanalr toplanalim!!

Smfr

Üşenme,erteleme,vazgeçme!💪
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
835
815
103
Herkese merhabalar..adana baskentte tup bebek deneyimi olanlar paylasabilirmi bizlerle?tedavi sureci nasil hastane nasil ??

Herkese merhabalar..adana baskentte tup bebek deneyimi olanlar paylasabilirmi bizlerle?tedavi sureci nasil hastane nasil ??
MERHABALAR BEN GEÇEN 1 YILIMDA ADANA BAŞKENT ESRA HOCA İLE BAŞLADIM 3 DENEMEM DE NEGATİF SONUÇLANDI SON DENEMEM DE ESRA HOCA İSTİFA ETTİĞİ İÇİN KALAN SON EMBRİYOLARIMI PINAR HOCA TRANSFER ETTİ VE O DA NEGATİF SONUÇLANDI ÇOK YOĞUNLAR DOKTORLAR BEN ULAŞAMADIM HİÇ KONUŞAMADIM HEMŞİRELER DISINDA DOKTORLARLA. GİDEN ARKADASLARIMIN TAVSİYESİYLE BAŞLAMIŞTIM AMA OLUMSUZ OLDU BENİM SÜRECİM. HASTANE TEMİZ HEMSİRELER İYİ VE İLGİLİ AMA DOKTORA ULAŞIP DERDİNİ ANLATMAK ÇOK ZOR SORU BİLE SORAMADIM DOĞRU DÜZGÜN ÇOK YOĞUNLAR. LABARATUVARI HAKKINDA DA BİLGİM YOK AÇIKCASI İYİ Mİ KÖTÜ MÜ BİLEMİYORUM.

Merhabalar bende başkentte tedavi olmayı düşünüyorum.Tayfun Çok hocaya muayene oldum.Siz hangi doktordasiniz ve hangi asamadasiniz

Merhabalar bende başkentte tedavi olmayı düşünüyorum.Tayfun Çok hocaya muayene oldum.Siz hangi doktordasiniz ve hangi asamadasiniz
Tayfun hoca ama baska nedenlerle benim tedavim iptal oldu maalesef.hastane duzenli ama lab konusunda emin degilim

Tayfun hoca ama baska nedenlerle benim tedavim iptal oldu maalesef.hastane duzenli ama lab konusunda emin degilim
Özel değilse eğer tedavi sürecinde mi sıkıntı oldu yoksa lab konusunda emin olmadığınız için mi

Bende baskentte erhan beyde tedavi oluyorum

Merhabalar bende Tayfun Beye gidiyorum.
Hayırlı olsun inşallah
Amin hepimiz icin insallah olumlu sonuclar aliriz özel degilse sizin sorununuz nedir yani kimden kaynakli tedavi oluyorsunuz

Bende adana da yaptırıyorum bulent haydardedeoğlu na gidiyorum çok iyi cok bilgili profesör zaten kendi de acibadem hastanesinde yapiyor

Amin hepimiz icin insallah olumlu sonuclar aliriz özel degilse sizin sorununuz nedir yani kimden kaynakli tedavi oluyorsunuz
Ben pco luyum eşimde de sperm hareketinde sıkıntı var özellikle baş kısmında.
Sizin sorununuz nedir ilk denemeniz mi olacak

Bende adana da yaptırıyorum bulent haydardedeoğlu na gidiyorum çok iyi cok bilgili profesör zaten kendi de acibadem hastanesinde yapiyor
Hayırlı olsun inşallah tedavilerimiz.Bulent beyi başkentten tanıyorum.Ayrilmis oradan.ucretli mi yaptıracaksiniz siz de . Fiyat ne kadar dediler

Hayırlı olsun inşallah tedavilerimiz.Bulent beyi başkentten tanıyorum.Ayrilmis oradan.ucretli mi yaptıracaksiniz siz de . Fiyat ne kadar dediler
Evet ücretli muayene ücreti 750 tl tuo bebek 10.250 tl ilac parasi dahil değil canım

Evet ilk deneme olacak bizdede sperm sayisi dusuk ve morfoloji 0

Bende pcos esimde hareket 0 morf 0 dna hasari yok ama dollrnme problrmi var ben lab biraz yetersiz oldugunu dusunuyorum 5
Gune gitmedi embriyolar o yuzden iptal oldu inş bu yolda kim ugradiyorsa Rabbim isini kolaylastirsin cok zor bi surec cunku hem maddi hemde en onemlisi manevi

Ben 3 buçuk yıl önce adana başkentte yaptırdım pozitif sonuç aldım ilk denemem de çok şükür.

Ben 3 buçuk yıl önce adana başkentte yaptırdım pozitif sonuç aldım ilk denemem de çok şükür.
Ne huzel MaşAllah bizde sanirim sikinti buyuk yum kaliteside dusuk dedi ama 27 yum toplaninca tabi duser kalite sadece suna kiziyorum ben pcosum ve yasim genc bunlari hesaba katmalari lazimdi aa biz yum alalimda onemli degil mantigiyla hareket edildi bi sonrakine dozu dusuk kullaniriz gibide genel gecer bi cevap verdi dr tabi tekrar gidermiyim orasi muamma

Ne huzel MaşAllah bizde sanirim sikinti buyuk yum kaliteside dusuk dedi ama 27 yum toplaninca tabi duser kalite sadece suna kiziyorum ben pcosum ve yasim genc bunlari hesaba katmalari lazimdi aa biz yum alalimda onemli degil mantigiyla hareket edildi bi sonrakine dozu dusuk kullaniriz gibide genel gecer bi cevap verdi dr tabi tekrar gidermiyim orasi muamma
Siz de mi başkentte yaptırdınız. Benim amh düşüklüğü vardı vurulacak max doz vuruldu mecburen o zaman tabi yumurta pek olmayınca.

Back
X