Adana'da yaşayan hamileler:)

Öyle bir ihtimal var tabi ama bilemiorm tabi. Ben 3 yıl sonra falan hamile kaldım. Neyse ki ilk denemede de tuttu. Ama işte belli olmaz ne olacağı. ikea kullanan birkaç arkadaşıma danıştım. Kullanışlı ve fiyatına göre sağlam sadece taşınmaya çok uygun değil diyorlar. Gardrop arkaları veya çekmece tabanları ince kontrplak. Bizim de ev kendi evimiz zaten taşınma gibi bi düşüncemiz yok. Çok rahat ikinci çocukta da kullanılır diolar bakalım iki model arasında kaldım ona karar vercem.

Doktor için de gelecek hafta randevumu alcam yeni doktorumdan :) aynen yarısına geldim çok şükür. Umarım bu randevuda bir aksilik çıkmaz tek duam o. Bugün ilk defa şüpheye yer kalmaksızın hareketini hissettim bebeğimin. Hep böyle tatlı heyecanlar yaşarız inşallah. Gebelik başında çok sağlık problemi yaşadım çünkü. O yüzden yeniden tüp bebek denemeyebilriim. Bir arada donmuş 4 embriyomuz var 5 yıl saklayabiliyoruz. İlerde olmazsa onunla deneriz yine. Ama tek şans işte o da. gerçi doğum yapan kadınlar da bir daha doğurmayacağım diip sonra unutuyolar belki bende de öyle olur :)
Aynen bebeğin doğunca ona kardeş isteyeceksin , ben ev hanımı olsam inan en az 4 tane doğururdum ama işime de çok emek verdim anca 2 çocuk ile götürebilirim hayırlısı bakalım ,senin cinsiyet ne idi kız mıydı??

Aynen bebeğin doğunca ona kardeş isteyeceksin , ben ev hanımı olsam inan en az 4 tane doğururdum ama işime de çok emek verdim anca 2 çocuk ile götürebilirim hayırlısı bakalım ,senin cinsiyet ne idi kız mıydı??
Yok erkek :) ben de ev hanımı sayılır mıyım bilmiyorum aslında. Mütemadiyen kpsszedeyim. Bu yılı da bebek bahanesiyle bıraktım. Hatta geçen bi iş imkanı çıktı uluslararası ticaretle ilgili muhtemelen hamile olduğumdan olumsuz olacak. Bu halde bile çalışmaya razıyım aslında. Üniversite okuduğuma pişman hale geldim artık /: ama 4 çocuk yine de yapmazdım her ekstra çocuk diğerlerinin imkanlarından çalıor gibi gelior bana. Bir veya iki tanesine en iyi geleceği sunmak varken mantıklı gelmior bana fazla çocuk. Sevdiğin ve başarıya ulaştığın bi işin olması çok güzel şanslı say kendini :)

Kızlar merhaba başta yazmıştım
Metro hastanesi gökmen beye gidiyorum
Hastaneden emin değilim ama doktorum iyi demiştim
Vazgeçtim hastanedende o doktordanda
Hastanenin mantığında ticari kaygısı var ve doktorlarıda öyle maalesef
Şimdi aklıma soktukları kurt yüzünden gezmediğim yer yok
Sonuç olarak eski doktorum Nursel hanım hastane medline olarak devam etmeye karar verdim
Hayırlısı artık ama piskolojim bozuldu
Mümkün mertebe metrodan uzak durun derim

Kızlar merhaba başta yazmıştım
Metro hastanesi gökmen beye gidiyorum
Hastaneden emin değilim ama doktorum iyi demiştim
Vazgeçtim hastanedende o doktordanda
Hastanenin mantığında ticari kaygısı var ve doktorlarıda öyle maalesef
Şimdi aklıma soktukları kurt yüzünden gezmediğim yer yok
Sonuç olarak eski doktorum Nursel hanım hastane medline olarak devam etmeye karar verdim
Hayırlısı artık ama piskolojim bozuldu
Mümkün mertebe metrodan uzak durun derim
Hayırdır ne oldu? Sen ve Bebek iyi misiniz?

Yok erkek :) ben de ev hanımı sayılır mıyım bilmiyorum aslında. Mütemadiyen kpsszedeyim. Bu yılı da bebek bahanesiyle bıraktım. Hatta geçen bi iş imkanı çıktı uluslararası ticaretle ilgili muhtemelen hamile olduğumdan olumsuz olacak. Bu halde bile çalışmaya razıyım aslında. Üniversite okuduğuma pişman hale geldim artık /: ama 4 çocuk yine de yapmazdım her ekstra çocuk diğerlerinin imkanlarından çalıor gibi gelior bana. Bir veya iki tanesine en iyi geleceği sunmak varken mantıklı gelmior bana fazla çocuk. Sevdiğin ve başarıya ulaştığın bi işin olması çok güzel şanslı say kendini :)
Bebek kısmetiyle gelir benim kızımdan sonra işlerim çok açıldı kendi şirketimi kurdum vs yani Bebek'le Allah kısmetini de gönderiyor inanıyorum , senin de Bebek biraz büyüdükten sonra güzel bir işin olacağına eminim , aslında bakacak vaktim olsa yani işe gitmesem maddi olarak yeteriz 4 çocuğa ama tabii ütopya yani ;)

Hayırdır ne oldu? Sen ve Bebek iyi misiniz?

İyiyizdir inşallah
2li test temiz ense kalınlığı normal burun kemiği var Ama saolsun drum 3lü test istedi bu sefer 77/1 riskli çıktı
Hastanenin dru beni harmony diye bir teste yönlendirdi 2000tl olan
Ama kağıdıma amniyosentez önerildi yazmış
TEKRAR 3lü Test yaptrdım bu sefer 383/1 Çıktı risk oranım Ordan Sonra 3dr daha Gezdim hepside önemli olan riskli 3 test bizde onu baz alırız Diyorlar
H.içi amniyosentez olacam arkadaşlar
İnşallah öncelikle sağsalim kurtuluruz
Sonrasında da temiz sonuç elde ederiz inşallah
2li den sonra neden 3lü istedi halen anlamadım

İyiyizdir inşallah
2li test temiz ense kalınlığı normal burun kemiği var Ama saolsun drum 3lü test istedi bu sefer 77/1 riskli çıktı
Hastanenin dru beni harmony diye bir teste yönlendirdi 2000tl olan
Ama kağıdıma amniyosentez önerildi yazmış
TEKRAR 3lü Test yaptrdım bu sefer 383/1 Çıktı risk oranım Ordan Sonra 3dr daha Gezdim hepside önemli olan riskli 3 test bizde onu baz alırız Diyorlar
H.içi amniyosentez olacam arkadaşlar
İnşallah öncelikle sağsalim kurtuluruz
Sonrasında da temiz sonuç elde ederiz inşallah
2li den sonra neden 3lü istedi halen anlamadım
Ebru tarıma gittin mi? Ayrıntılı ultrason da bakıldı mı? Amniyosentez ciddi bir olay ikili test sonucunun doğruluk payı %95 neden 3 lü yaptı ki? Rıza bey benim ne ilk ne şimdi ki hamileliğimde istemedi 3lü test, yine aynı şeylere mi bakılıyor bu 3lü 4 lü testlerde?

Kızlar günaydın hayırlı haftalar diliyorum hepinize, sabah Rıza bey de randevum vardı, pıtırcığım 31 haftalık çıktı ve 1500 kilo olmuş maşallah ablası gibi tontiş geliyor :) Rıza bey de iyisin tuzsuz devam ediyorsun dedi, seviyorum böyle rahat anneleri büyüyen bebişleri dedi, dedim sayenizde benim gibi panik insan hamileyken rahat bir insan oluyorum dedim, Rıza bey de bazı doktorların gereksiz ilaç ve tetkik yaptığından bahsetti arada ben de denk geliyorum dedi

AzRASILAM AzRASILAM doktorların bazıları gereksiz teste bayılıyor, canını sıkma ikili teste sorun yoksa yoktur , ambiyosentezi benim bir arkadaş Cansu'm Demir'e yaptırmıştı çok tecrübeli bir doktor yapabilir aman dikkat et

AzRASILAM AzRASILAM doktorların bazıları gereksiz teste bayılıyor, canını sıkma ikili teste sorun yoksa yoktur , ambiyosentezi benim bir arkadaş Cansu'm Demir'e yaptırmıştı çok tecrübeli bir doktor yapabilir aman dikkat et
artık proflar gözetiminde uzman dr lar yapıyormuş cnm
Prof selim bey var ona ulaşmaya çalışıyorum

Hangi hastane de canım? Bize haber ver eminim birşey çıkmayacak için rahat olsun gönlünü ferah tut , gittiğin tüm doktorlar yaptır dedi mi??
yaptırmam taraftarılar
veririm tabiiki
ilgin alakan için çok teşekkür ederim
Balcalıda olacam zaten amniyosentezi bir tek orda yapıyorlar

yaptırmam taraftarılar
veririm tabiiki
ilgin alakan için çok teşekkür ederim
Balcalıda olacam zaten amniyosentezi bir tek orda yapıyorlar
Balcalı da yaptırman çok iyi olur benim eşimde akademisyen başka hastaneye gitmez bir tek balcalıya güvenir hocalar çok profesyonel ben sorun çıkacağını sanmıyorum , senin risk donen sendromu mu çıktı başka birşeyden mi şüphelendiler? İlk Bebek mi? İnsan ilk Bebek'te daha panik oluyor ne olacağını bilemiyor

Balcalı da yaptırman çok iyi olur benim eşimde akademisyen başka hastaneye gitmez bir tek balcalıya güvenir hocalar çok profesyonel ben sorun çıkacağını sanmıyorum , senin risk donen sendromu mu çıktı başka birşeyden mi şüphelendiler? İlk Bebek mi? İnsan ilk Bebek'te daha panik oluyor ne olacağını bilemiyor
Cnm 2li test temiz ense kalınlığı normal burun kemiği var Ama anlamadım dr 3lü istedi ve o riskli çıktı tekrar 3lü yaptrdım o temiz
Tıp riskli olanı baz alıyor

Merhaba arkadaşlar.ben bugün adanadan ayrılıyorum.21 haftalık hamileyim.dün organ taraması için başkent hastanesine gittim.herşey normal ama ense kalınlığı fazla çıktı.4 kere ölçüm yaptı.hepsi birbirinden farklı çıktı.6.8 yazdı rapora.amniyo sentez yapalım dedi.dünya başıma yıkıldı sanki.zamanımizda olmadığı için ne yapacağımızı bilemedik. ense kalınlığı fazla çıkıp sağlıkli bebek dünyaya getiren var mı.çok zor bir durum. Karar veremedim

Cnm 2li test temiz ense kalınlığı normal burun kemiği var Ama anlamadım dr 3lü istedi ve o riskli çıktı tekrar 3lü yaptrdım o temiz
Tıp riskli olanı baz alıyor
Allah hayırlısını verecek öncelikle bunu düşün, bu testler de hep ihtimal 71 de 1 sendrom riski var 71 de 70 sağlıklı olma olasılığı var demek oluyor, şarkıcı özgün var onun çocuğu down sendromlu be hiçbir testte çıkmamış doğunca anlaşılmış, yani testler kesin değil ihtimaller üzerine herşey, senin için dua ettim dün gece Allah'ın izniyle için rahatlayacak bu hafta

Merhaba arkadaşlar.ben bugün adanadan ayrılıyorum.21 haftalık hamileyim.dün organ taraması için başkent hastanesine gittim.herşey normal ama ense kalınlığı fazla çıktı.4 kere ölçüm yaptı.hepsi birbirinden farklı çıktı.6.8 yazdı rapora.amniyo sentez yapalım dedi.dünya başıma yıkıldı sanki.zamanımizda olmadığı için ne yapacağımızı bilemedik. ense kalınlığı fazla çıkıp sağlıkli bebek dünyaya getiren var mı.çok zor bir durum. Karar veremedim
Ben de geçen seni düşündüm a ana tayin oldular mı kaldılar mı diye, Can'ım 21. Haftada Ense ölçülmez ki elbette fazla çıkar çok saçma, ben ayrıntılı ultrasona gittim 22. Haftaydı sanırım enseyi ölçmedi bile çünkü 14. Haftadan sonra Ense kalınlığı bir ölçü değil

Ben de geçen seni düşündüm a ana tayin oldular mı kaldılar mı diye, Can'ım 21. Haftada Ense ölçülmez ki elbette fazla çıkar çok saçma, ben ayrıntılı ultrasona gittim 22. Haftaydı sanırım enseyi ölçmedi bile çünkü 14. Haftadan sonra Ense kalınlığı bir ölçü değil
Dünden beri eşimle üzüntüden bir hal olduk canım.tayinimiz siirte çıktı.ben de kaç yıldır atama bekliyordum. Gaziantep ptt ye atandım.kafamiz çok karışık.başka bir perinatoloji uzmanına daha tarama yaptırıp ona göre amniyo sentez yaptıralım diyoruz.zaman sıkıntımiz var araya bayram tatili giriyor.eşim bayramdan sonra gidecek.bir an önce karar vermemiz gerekiyor.

Nereye gittiniz ayrıntılı usg için
Ben ilk gebeliğimde de şimdi de Ebru tarıma gittim zaten bu konuda uzman sorunlu gebeliklerde yani kadının işi sendrom yakalamak, Başkent'te idi ayrıldı şimdi kendi muayenehanesi var ziyapaşada bence durumunun aciliyetini söyle ve hemen bu hafta randevu al, tayinlerde eşler farklı yerlere veriliyor mu Nasıl olacak ?

Back
X