Öyle bir ihtimal var tabi ama bilemiorm tabi. Ben 3 yıl sonra falan hamile kaldım. Neyse ki ilk denemede de tuttu. Ama işte belli olmaz ne olacağı. ikea kullanan birkaç arkadaşıma danıştım. Kullanışlı ve fiyatına göre sağlam sadece taşınmaya çok uygun değil diyorlar. Gardrop arkaları veya çekmece tabanları ince kontrplak. Bizim de ev kendi evimiz zaten taşınma gibi bi düşüncemiz yok. Çok rahat ikinci çocukta da kullanılır diolar bakalım iki model arasında kaldım ona karar vercem.
Doktor için de gelecek hafta randevumu alcam yeni doktorumdan :) aynen yarısına geldim çok şükür. Umarım bu randevuda bir aksilik çıkmaz tek duam o. Bugün ilk defa şüpheye yer kalmaksızın hareketini hissettim bebeğimin. Hep böyle tatlı heyecanlar yaşarız inşallah. Gebelik başında çok sağlık problemi yaşadım çünkü. O yüzden yeniden
tüp bebek denemeyebilriim. Bir arada donmuş 4 embriyomuz var 5 yıl saklayabiliyoruz. İlerde olmazsa onunla deneriz yine. Ama tek şans işte o da. gerçi doğum yapan kadınlar da bir daha doğurmayacağım diip sonra unutuyolar belki bende de öyle olur :)