Teşekkür ederim aslında zor bi yanı yok sabunun oyalıor sadece. Erkenden kurtulmuş oldum o işten :)
Mobilya konusunda sanırım ikeadan alışveriş yapcam. Bizim tüp bebek olduğu için ikinci çocuk olur mu olmaz mı bir muamma. Tepe tepe kullanamamaktan çekiniorm ben de. Bazı çocuklar ne yaparsan yap odada vakit geçirmiyor. Tabii ki en büyük isteğim 3 aydan sonra karyolada yatması, büyüdükçe odasında oynayıp orada zaman geçirmesi. Tüm oyuncakları salona taşımaması

ama işte ikeada 1500 e her şey tamamlanıor kargo dahil. Bayramda ankaraya gidersek arabaya sığacak ebatta olanları da almayı düşünüorm hatta. Tabii ki bir çilek mobilya gibi uzun ömürlü değildir ama tek çocuk için yeterli olacağını düşünüorm.
Doktor konusunda da perşembe ebru hanımda randevum var işte. İnşallah detaylıda bir sıkıntı yaşamazsak onun fiyat bilgisine göre karar vercem. Ne kadar kararsız olduğumu şimdiye kadar anlamışsındır zaten ne zaman emin olcam o konuda bilemiorm ama, nursel hanımı düşünüorm medline daki doktorlar içinde benim isteklerime en uygun ve en çok içime sinen doktor oydu.