Adana'da yaşayan hamileler:)

Merhaba canım benim bir arkadaşım 2li test temiz çıktı 3 lü yaptırmadı ama 22. hafta ayrıntılı usg de ense kalınlığı fazla çıktı
23. haftada amniyosentez yaptırdı be sebepten Allahıma bin şükür çok sağlıklı tatlımı tatlı bir oğlu var anlatamam :)
hıı bu ara ense kalınlığının fazla çıkmasıda babanında ensesi kalın :KK66: genetik yani
hıı senii çoook iyi anlıyorum aynı şekilde bende yarın yada cuma günü kesin amniyosentez olacağım
İnsanın içine kurt düşürmeye görsünler
birde vurabilecekleri en iyi yerden vuruyorlar bebeğinden canından
onun için çok da yapılacak birşey kalmıyor

Teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun
evet niyeyse o bebeği çok sık görüyorum bu ara yada daha dikkat ediyorum böyle şeylere

bende anlamadım inan canım
artık piskolojim bozuldu
doktorlar artık maalesef ticarete dökmüş bu işi
çok üzüntü verici bir durum

Allah yardımcın olsun
kesinlikle doğru karar ben o yaptırdığım riskli 3 lüden sonra
Tekrardan bir üçlü test 4 dr 3 hastane gezdim yarın Balcalıda bir prof daha görüşü alacam
ama şu mübarek günlerde eğer ticari bir kaygı uğruna bunu yaptılarsa şu hamile halimde ve adana sıcağında Allah bildiği yapsın

Bende Nursel hanıma döndüm ,Herşeyden öte çok insani yaklaşıyor kesinlikle halden anlıyor
keşke yaptrmasaydım 3lü
bileydim labda yaptırırdım yaşayacağım varmış inşallah amniyosentez sorunsuz geçer ve güzel bir sonuç alırım
Adanada usta dediklerimizden biride Ebru hanım Cansun bey Cüneyt Evrüke Cem Cengiz Selim Bey

Rıza bey sezeryancı ondandır canım

Büyük konuşmayım Metronun önünden geçmem bir daha
Nursel hanım doğru tercih
İnşallah yanıltmaz korkar oldum artık
senin balcalı randevun yarın mı?

Merhaba kızlar,şimdi Dr dan çıktım. Dr hiçbir sorun yok dedi.bu haftada ense kalınlığı ölçümü yapılmaz dedi.11-14 hafta arası yapılır dedi.fazla kurcalamayın,9-10 mm olsa sorun var derim ama seninki durustan kaynaklı mm oynama dedı. Çok şükür hepinizden Allah razı olsun.Rabbim hepimize sağlıkli evlatlar nasip etsin

siderolites siderolites
yok canım daha net bişi söylemedi diye hatırlıyorum ben de normal olsaydı zaten sancım ne zaman olursa o zaman girerim zaten doğuma dıye dusundum ama bu sezeryan olayı cıkınca tekrar sordum ultrasonda cıkanı dıkkate alcagımızı söyledi. yanı ultrasondakıyle uyumlu .böle bişi olmasının nedenı zaten bebgın gelısımının 1 hafta once oldugu anlamına gelıo bu durumda bı tehlıke ya da problem arz etmez sanırım bebiş açısından..yıne de erken almalarını ıstemem bebişimi... ama sadece kılosu yuzunden de böyle birşeye girişilmez diye düşünüyorm . yıne de tecrubesı olanlaryardımcı olsun bu konuda :)

AzRASILAM AzRASILAM yok canım bakalım medlıne doğru tercıhmı onu da görucez ama metro dakınden daha rahat ve guvende hıssedıyorum kendımı ınsallah kötü bişilerle karsılasmayız..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,şimdi Dr dan çıktım. Dr hiçbir sorun yok dedi.bu haftada ense kalınlığı ölçümü yapılmaz dedi.11-14 hafta arası yapılır dedi.fazla kurcalamayın,9-10 mm olsa sorun var derim ama seninki durustan kaynaklı mm oynama dedı. Çok şükür hepinizden Allah razı olsun.Rabbim hepimize sağlıkli evlatlar nasip etsin
Ay çok sevindim vallahi Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasib etsin, Halis Özdemir Nasıl böyle birşey yaptı inanılmaz sorunlu gebelik uzmanı bir doktorun Ense ölçmesi bu hafta da gerçekten ilginç

Ay çok sevindim vallahi Allah yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasib etsin, Halis Özdemir Nasıl böyle birşey yaptı inanılmaz sorunlu gebelik uzmanı bir doktorun Ense ölçmesi bu hafta da gerçekten ilginç
Çok sağol canım benim allahım kimseyi evladı ile sınamasın...

siderolites siderolites
yok canım daha net bişi söylemedi diye hatırlıyorum ben de normal olsaydı zaten sancım ne zaman olursa o zaman girerim zaten doğuma dıye dusundum ama bu sezeryan olayı cıkınca tekrar sordum ultrasonda cıkanı dıkkate alcagımızı söyledi. yanı ultrasondakıyle uyumlu .böle bişi olmasının nedenı zaten bebgın gelısımının 1 hafta once oldugu anlamına gelıo bu durumda bı tehlıke ya da problem arz etmez sanırım bebiş açısından..yıne de erken almalarını ıstemem bebişimi... ama sadece kılosu yuzunden de böyle birşeye girişilmez diye düşünüyorm . yıne de tecrubesı olanlaryardımcı olsun bu konuda :)

AzRASILAM AzRASILAM yok canım bakalım medlıne doğru tercıhmı onu da görucez ama metro dakınden daha rahat ve guvende hıssedıyorum kendımı ınsallah kötü bişilerle karsılasmayız..
Benim kızım 38+3 de doğdu yani 39. Haftanın içinde iyi bir Zaman olduğunu düşünüyorum inşallah bunun da 38+3ü 1 eylüle geliyor kısmetse o Zaman doğsun isterim hayırlısı allahtan tabii erken doğum beni çok korkutuyor bir de bu bebiş hareket ederken inanılma canım acıyor bazen karnımın içinde basınç ve acı hissediyorum ilk gebeliğimde olmamıştı sizde oluyor mu??

siderolites siderolites böle asırı bi acı sancı hissetmedim arada yalancı kasılmalar oldu onlarda da sadece birinde cok hissettim agrıyı ama suana kadar hiç zorlayıcı bişe yasamadım daha. bazen tekmeler sürekli oluo o zaman karnımın içindeki bölgelerın agrıdıgını hissediyorum ama minik bi agrı oluo gecıo hemen. basınc cok direndiği , iyice yuzeyde gezdiği zamanlarda bende de oluo :) tekmelerini acıttıgında bile tekrar duymak istiyorum :anneadayı:

siderolites siderolites böle asırı bi acı sancı hissetmedim arada yalancı kasılmalar oldu onlarda da sadece birinde cok hissettim agrıyı ama suana kadar hiç zorlayıcı bişe yasamadım daha. bazen tekmeler sürekli oluo o zaman karnımın içindeki bölgelerın agrıdıgını hissediyorum ama minik bi agrı oluo gecıo hemen. basınc cok direndiği , iyice yuzeyde gezdiği zamanlarda bende de oluo :) tekmelerini acıttıgında bile tekrar duymak istiyorum :anneadayı:
Ben de rahatsız değilim ama acaba garip bir durum mu dedim :) basınç acıtıyor zaten

Gözün aydın çok sevindim :) darısı azranın başına. Bneim detaylı ultrasonum da yarın. Umarım sağ salim bu dönemeci de atlatırız çok tedirginim

sakin ol ikili testin iyi çıkmıştır zaten %90 sağlıklı bebişin:)
Evet ikili testim iyiydi ama sonradan farklı sorunlar da çıkabilior korkmadan edemior insan. Zaten 3 haftam öyle böyle geçen randevuua 1 hafta kala ya bişe olduysa ya kalbi durduysa diye korkularım başlıor engel olamıorm. Her seferinde de ekranda gördğüm an bir daha böyle stres yapmicam diorm ama son haftaya kadar dayanabiliorm. Kucağıma aldıktan sonra bile geçmeyecek sanırım kaybetme korkusu :(

İnşallah canım
Sen nerde detaylı usg yaptrcan
Ben şimdi balcalıda prof selim beyde de muayane olacam sıra bekliyorum
Birde o baksın
Başta başkentte halis özdemirden randevu almıştık. Sonradan içimize sinmedi ebru tarımdan randevu aldım arayıp iptal ettim başkenti. Zaten doktorum da başkentin doktoru olmasına rağmen dilersen ebru tarıma git dilersen hastaneden al randevu demişti. AlayciKus1 AlayciKus1 nin olayını duyunca da iyi ki değiştirmişim randevuyu dedim hadi bakalım beklioruz haberini. Bence doktkr bebeğin sağlıklı gerek yok ama aklın kalacaksa yaptır diyecek amniyosentezi ferah tut içini

Başta başkentte halis özdemirden randevu almıştık. Sonradan içimize sinmedi ebru tarımdan randevu aldım arayıp iptal ettim başkenti. Zaten doktorum da başkentin doktoru olmasına rağmen dilersen ebru tarıma git dilersen hastaneden al randevu demişti. AlayciKus1 AlayciKus1 nin olayını duyunca da iyi ki değiştirmişim randevuyu dedim hadi bakalım beklioruz haberini. Bence doktkr bebeğin sağlıklı gerek yok ama aklın kalacaksa yaptır diyecek amniyosentezi ferah tut içini
Ebru tarım doğru tercih adanada işinde uzman riskli gebelik konusunda özellikle
İnşallah içini ferahlatacak sözler duyarsın ki duyacaksında bence
Boşuboşuna tedirgin ediyorlar bizleri

Evet ikili testim iyiydi ama sonradan farklı sorunlar da çıkabilior korkmadan edemior insan. Zaten 3 haftam öyle böyle geçen randevuua 1 hafta kala ya bişe olduysa ya kalbi durduysa diye korkularım başlıor engel olamıorm. Her seferinde de ekranda gördğüm an bir daha böyle stres yapmicam diorm ama son haftaya kadar dayanabiliorm. Kucağıma aldıktan sonra bile geçmeyecek sanırım kaybetme korkusu :KK43:
hamilelik 40 hafta , annelik ömür boyu biraz rahat ol bebekler ve çocuklar gergin anne sevmiyor:)

Back
X