Kızlar selam tatil güzel geçmiştir umarım , benim tatil güzel mi desem stresli mi desem bilemedim, tatilden önce epilasyona gittim 7 yıldır gidiyorum çok temiz ve çok iyi bir yer hiç sorunyaşamadım bugüne kadar, ama tatilden önce gittim ve canım o kadar acıdı ki anlatamam resmen 3 gün oturtamadım uyuyamadım, sonra internetten bakarken acayip hastalıklar gördüm yok enfeksiyon yok siğil falan resmen oku oku sinir stres oldum , tatili zor bitirdim dün adanaya geldik hemen Rıza'dan randevu aldım bugün için dün akşam da baya ayna ile baktım bölgeme o kadar inceledim ki sanki taaa içerlerde kabarcıklar var gibi gördüm ama tahriş mi ne anlamadım ama dün gece uyuyamadım korkudan, sabah Rıza'ya gittim hayrola 15 gün önce gelmiştin dedi dedim zaten haftaya gelecektim 32. Hafta için rapor almaya ama ben ağda yaptırdım ve canım çok acıdı ve sanki pütürler var gibi ama o pütürler bende hep var gibi bilemiyorum korktum dedim siz bir bakın dedim veeeee Rıza'dan inciler aktarıyorum, -siğil olsa ele gelir öyle iyice inceleyince çıkmaz - 10 ay önce smear yapmışız temiz çıkmış şimdi zaten yapılmaz doğumdan 40 gün sonra yaparız - birşey yok kesin tahriş olmuştur travacort vericem sana sür onu su değirme geçer dedi ve gelmişken bebeğe bakalım dedi Bebek iyi az su içmişsin çok su iç dedi o kadar alttan bakmadı şimdi ben sevineyim mi evhamlanmaya devam mı edeyim